Yarbay
22 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Özetle; hostingimi nasıl değiştirebilirim?

Siteyi başkası yapmış, artık yok. Şu anda alan adını ve hostingi garantiweb den aldık ama oradaki hostingimiz boş duruyor. Şu anda kullanılan ise sık sık hata veriyor. Ben sitemi nasıl garantiweb üzerinden host edebilirim?
Selamlar... Yazılım konusunda iyiyimdir denilebilir ama web hosting konusunda acemiyim :)
Bana yardımcı olup şu işin mantığını anlatan olursa binlerce kez allah razı olsun derim...
Kısaca şöyle;
Web sitem: innovas.com.tr
Garantiweb üzerinden hosting var ama benden önce site ile uğraşan kişi yönlendirme yapmış. Şu an cloudflare diye bi yerden host ediliyormuş.
Ben bubu garanti hostinge nasıl taşırım acaba?
Ftp üzerinden bağlanınca gördüğüm dosyalar nerede? garanti mi cloudflare mi?
sql server ile bağlanıp düzenlediğim veri tabanı garantide bulunuyor sanırım...
Mantığını tam oturtamadım bi türlü...
İstediğiniz bir ss olursa gönderirim hemen. Şunun mantığını öğrenmem lazım :)
Arkadaşlar mondeo sevdiğim bir araç. Başlıkta bahsettiğim modele hiç binmedim ama seviyorum :) almayı düşünüyorum. 200.000 km civarında genelde ve fiyatlar 40.000 dolaylarında.
Nasıldır bu araç? Kullanan vardır heralde aranızda. 200.000 km.de dizel bi araç almak çok riskli midir?
Yakıt tüketimi nasıldır?
Kasko ücreti ne civardadir?
Otomatik vites ve titanium donanım bakıyorum sadece...
Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
bu ikisinden birini alıcam 3-5 gün içinde ama çok kararsızım...
LG 47LA660S --> 2300 TL'ye gelecek yaklaşık olarak.
SHARP 50LE752V --> 2000 TL.

LG: Smart olayı güzel, 3D gözlükler iyi, dual play var.

SHARP: Fiyat harika, 2000 liraya 50 inch TV. Sanırım smart olayı zayıfmış. 200 hz (gerçi panel kötü değil 100 hz), 3D gözlükler şarjlı ve 2 tane çıkıyor, 2 tane daha alsam 150x2=300 TL. Dahili wifi yok ama kutusundan wifi adaptörü çıkıyor.

Ne yapmalı?????

(Bu arada verdiğim fiyatların ikisi de distribitör garantili)
Lpg'yi işletmemenin cezası var mı?

1 ay geçince 50-60 TL cezası varmış. Sadece bu mu? Çevirmede yakalanınca sorun nedir?

Benim araç 1 yaşında ve LPG taktırdım. Şimdi muayene yaptırmasam 2 sene sonra gidicem. Şimdi muayene yaptırırsam gene 2 sene sonra gidicem.

Şimdi 300 TL 2sene sonra 200 TL TOPLAM 500 tl (İŞLETİRSEM)
Şimdi yok, ceza 60 TL 2sene sonra 300 TL TOPLAM 360 tl (İŞLETMEZSEM) ne yapayım?
A4 boyutlu fotoğraf kağıdına 2 fotoğraf basmak istiyorum. Ama arada hiç boşluk olmasın istiyorum. Daha sonra ikiye kesip 15x21 boyutunda iki fotoğrafım olsun istiyorum.

Aynı anda 100 tane fotoğraf seçip "print" diyerek 50 tane kağıda basmak istiyorum.

picasa ya da Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi ile 13x18 boyutunda basabiliyorum tek kağıda 2 tane ama beyaz boşluklar oluyor bu durumda. Ben kağıtta hiç boşluk kalmasın istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
2 aracım var ve ikisine birden LPG taktırıcam 1 hafta 10 gün içinde. Çok kararsız kaldım.
Daha önce Rover marka aracımda Atiker kullanmıştım ve hiç sıkıntı yaşamamıştım, tasarrufu da çok iyiydi. Fiyatı da uygun olduğu için cezbediyor. Hatta beyinde problem çıkmıştı, taktırdığım servise götürdüm, 10 dk içinde yenisi ile değiştirdiler ve sorun ortadan kalktı. Atiker'İn servisinden de memnun kalmıştım.

BRC'yi daha eski Mazda aracımda (karbüratörlü) kullandım ve o da hiç sıkıntı yaşatmadı bana. Marka olarak Atiker'den daha güven verici ama daha pahalı. Ve bugün öğrendiğim kadarıyla BRC, 2 sene önceki gibi güzel değilmiş, şu anda yerli üretimmiş, İstanbul'da üretiliyormuş. Bunu bana önceki BRC'yi taktırdığım bayii söyledi ve tavsiye etmedi, BRC'yi seviyorsan artık MTM tercih etmelisin dedi.

BRC'nin İtalya fabrikasından buraya gelen kit MTM imiş. Bunu çok övdüler ama fiyat daha da arttı....

Atiker 1000 TL. BRC 1600 TL(sanırım) MTM 2000 TL.

Araçlarım: Ford Fiesta 1250 cc 2012 model. Honda City CVT 1400 cc 2008 model.

Siz ne önerirsiniz? Ford ile günde 50 km, Honda ile günde 170 km. yapıyorum, haftanın 4 günü...
Acilen benzin işine çözüm gerekiyor. Bir de Denizli'de bayii tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim...
Teşekkürler...
xperia s telefona mesaj gelmiyor. Hattımı başka telefona takınca geliyor.
Marketten bir mesajlaşma programı yükledim. Mesaj ilk geldiğinde ekrana bildirim geliyor. Mesajı okuyorum ama daha sonra programa girince "hiç görüşme yok" diyor. Hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım... Fikri olan var mıdır?
aveanin sinirsiz interneti alsam mi diye dusunuyorum fakat 1gb akk sonrasinda hiz 96k oluyormus. film izleyemem biliyorum ama ne biliim ne yapilir 96k ile? webde surf rahat olur mu? fizy den muzik dinlenir mi? telefonu ap olarak kullanip pc.den baglanacagim...
Taktırayım mı? ne dersiniz? Kullanan var mı?Su an 3000 km.de ama 10000i gecince taktırmayı dusunuyorum... ???
Hakkında
Meslek: Mat. Öğrt.
Forum İmzası:
Paylaştığım Fotoğraflarım

Nikon D5000 / Nikkor AF-s 18-55mm VR / Tamron 70-300mm tele-macro / Nikkor AF 50mm f/1.8

GalaXy SII GT-I9100
Forum İkinci El İmzası:
Kritik Fotolarım

Alışveriş: pininfarina - smela - evon610c - gurkanilhan - kamikazeden - pyr@mid - keppir - erkandere - ramazanerkut - msamy - FIR_Lama - apollonx
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.842
İkinci El Bölümü Mesajları: 197
Konularının görüntülenme sayısı: 643.779 (Bu ay: 2.073)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.