Şimdi Ara

Forumda bayan üye varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
5.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayanların çok dikkatli olduğunu söylerler hep ama bana öyle gelmiyo çok seri davranamayıp trafiği tıkıyorlar daha ağır kalıyorlar. bayan kullanıcı varsa alınmasın ama sizin fikirleriniz nelerdir

• valla ne yalan söylüym şahsen ben yolda bi bayan sürücü gördüğümde mümkün olduğunca uzak kalmaya çaba gösteriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

valla ne yalan söylüym şahsen ben yolda bi bayan sürücü gördüğümde mümkün olduğunca uzak kalmaya çaba gösteriyorum

• sanırım ben o bahsettiğiniz sürücülerden olmaya adayım :) ama söz çok çabuk atlatcam bu acemilik dönemini
  • Bende görünce uzaklaşmaya çalışıyorumAma açıkçası görüncede hoşuma gidiyor.Kendini bilmeyen erkeklerden oluşan bi trafiktense dikkatli olan arada trafiğin sıkışmasına yol açan bayanları tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 26 Aralık 2007; 23:28:23 >
  • Hadi hadi sen niyetini söle bakiim.
    Şaka bi yana yolun solundan yavaş yavaş giden bi araba gördüğümde sürücünün bayan olup olmadığına bakmıyorum bile. Zaten eminim.
  • "Bayanlar kaza yapmaz yaptırır" derler.

Şahsen ben bu söze sonuna kadar katılıyorum Forumda ise bildiğim kadarıyla birkaç bayan arkadaşımız var. Özellikle araç-tercih kıyaslama topiclerinde rastlamıştım. Hatta G.punto için topic bile açmıştı kendisi yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Gamer Kız Var mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

"Bayanlar kaza yapmaz yaptırır" derler.

Şahsen ben bu söze sonuna kadar katılıyorum Forumda ise bildiğim kadarıyla birkaç bayan arkadaşımız var. Özellikle araç-tercih kıyaslama topiclerinde rastlamıştım. Hatta G.punto için topic bile açmıştı kendisi yanlış hatırlamıyorsam.

yolda kaldim diye de konu acmisti bayan arkadas

ben bayan olsam kesinlikle belli etmemeye calisirdim kendimi
  • ''bayanlar kaza yapmaz yaptırırlar''..

gecen sene haliç köprüsünde gidiyoruz millet 100 den asagı dusmuyor.ama orta seritde 70-80 ile gıden bı focus.her yanından gecen mutlaka korna calıyor.gecerken bi şöfere baktım bayan sürüyor.koltugu yapıstırmıs direksiyona.yahu bıraz hızlansana altındakı aracda dandık degılkı son model araca bınıyon...
  • bayan sürücünün yanından geçerken özellikle virajlarda çok tırsarak geçiyorum 2-3 kere kaza atlattım virajda sıkıştırdıkları için ayıp ya biz bişi yapınca da daaaaaaatt
  • İstanbul trafiğinde hangi aracı bayan kullanıyor anlıyorum hemen denilen doğru kaza yapmıyorlar yaptırıyorlar
  • bayan şoför gördüğüm zaman tüylerim diken diken oluyor. çok şeritli bir yolsa asla yanındaki şeritten sollamıyorum, uzaktan geçmeyi tercih ediyorum.
  • cinsiyeti ne olursa olsun;
    hiç hata yapmadığı halde, sırf kurallara uyduğu için birilerini eleştirilmek trajikomik geliyo bana.
    yani diğer sürücüler kurallara uymamakla bir ayıp yapıyorlar, birde uyanlara kızdıkları için ikinci bir ayıp yapıyorlar bence.
    gerçrekten ayıp arkadaşlar.
    yani sürüşün sanagöresi banagöresi yok, herkesin uyması gereken kuralları var.
    hadi sana zorla kurallara uy diyemem ben ama, baari uyana laf etmeyelim.
    hoşgörüyle kalın.
  • hele bir yanaşmaları ve yola çıkışları var ki evlere şenlik
  • Senelerce önce bir düğünde akrabamız olan bir genç kız düğün evinin eski kasa kartalını alıp bizi gezdirmeye çıkmıştı. araçla pati çektirip drift yaptırmaya çalışıyor, el freni çekip u çekiyordu. Dumur olmuştum.
  • Bende rastlarsam hemen uzaklaşmaya çalışıyorum. Hakikaten ne yapacakları hiç belli olmuyor. Çok çabuk panikleyebiliyorlar. İstisnalara bir sözüm yok tabii
  • çok çabuk panik olmaları konusunda arkadaşlara katılıyorum, fakat şehir içinde solu kapatmadıkdan sonra 50 ile gider kardeşim kimsede bişey diyemez. bende genelde bu hızla gidiyorum korna selektör falanda pak sallamıyorum. kimsenin keyfi için ceza yiyemem
  • Aktif olarak trafiğe çıkmaya başlamadan önce böyle düşünenlere kızardım kadın-erkek eşittir diye.

şimdi kadın şoförlerin %90'ına diyorum.
  • bu işin cinsiyet ile alakası yok.kafanın içindekiler ile ilgisi var.
    bilinçli, dikkatli ve kurallara uyan biri olmadıktan sonra ne farkeder?
    eğer bayanlar iyi araba kullanmıyor ise neden kazaların çok büyük bir çoğunluğunu erkekler yapıyor?
  • Bayan sürücülerin panik durumları ve gerçekten manevra özürlü olmaları dışında pek bir farkları yok benim gözümde. Gayet güzel seyrediyorlar trafikte; genelde de -nasıl diyeyim- akıcı süremiyorlar ama kurallara uyuyorlar.
    Fakat hızlı karar vermek gereken durumlar herşeyi alt üst ediyor; en ufak zorda bütün kontrol gerçekten kayboluyor bayanlarda; soğuk kanlılık, sıfır.. Manevra konusu da dillere destan.
    Ha, trafikte kaçmıyor musun derseniz; gayri ihtiyari pek yaklaşmamaya çalışıyorum. Örnek olarak; bir bayan sürücü ve bir başka aracın yanyana gittiği yolda, örneğin bir tırı orta şeritten sollayan bir bayan sürücü; üçüncü olarak yanlarına girmeye pek heves etmem. Virajlarda filan biraz temkinli olmak lazım; belli olmuyor ne olacağı.
    Ve trafikte aptallık yapan bayan sürücüler olduğu kadar, angutluk yapan adamlar da var, bin beter.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.