Ford puma kronik sorunu var mı ?
-
-
sikayetvar sitesinden begendigin modeli secebilirsin,
en sorunlu araçlar,
fransiz,alman,amerikan ..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Geçen forumda biri puma hakkında konu açmıştı 30 bin km'de rektefiyemi ne olcakmış araç. bakabilirsin.
_____________________________ -
Düşük hacimden yüksek beygir çıkartan motora sahip araçlardan uzak durun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Japonlar yapmış ama;
Zira Subaru Vivio'da yarım litre ve dört silindirli atmosferik motora 65 beygiri sığdırmışlar
Möhendis arkidiş "Abi bu motoru inceledim, herüfler çekinmemiş o minik hacme 4 adet kalem genişliğinde piston sığdırmışlar..."
1.0 ecoboost üç silindirliler arasında en sorunlu olan. Ben olsam bu segmentte vag grubundan Taigo, T-Cross ya da korelilerden Bayon vs bakardım.
Aynı arkidişinin döt kadar miniminnacık bu tomofobile 110 küsür kiloluk izbandud gibim bir herüfün sığıp sürmesine ve bu eşek ölüsü kadar ağır bu bireyi taşıyabilmesine şaşırmamasına da ben şaşiriyrem..
DQ200’lü araba önermek daha mı mantıklı ?
Sadece gaza yüklendiğinde rafine sürüş sağlıyor üstüne birde kavraması mekatronik uğraş dur.
Bayon’u kabul edebilirim lakin araba olarak arada sanki segment farkı var gibi fark var her konuda.Bayon sadece atmosferik+tork konvertörlü şanzıman ile sorunsuz o kadar
Sanayide dsg yapmayanı dövüyorlar artık. Eskiden yetkili servisler şanzımanı komple atıyorlardı. Şimdi yağını, basınç tüpünü, mekatroniğini, yazılımını yapan ustalar var. Bence kavrama dışında ciddi masrafı yok. Dq200’lü iki araç kullanıyorum şuan.
Her zaman ki gibi forum da bilip bilmeden işkembeden sallayan bir sürü tip dolmuş. Ford Puma Ecoboost hybrid motor şu an 3 silindirliler içinde en sorunsuz motordur. Her şeyden önce bu Motoru Ford tamamen yeniledi. Öncelikle Motor bloğu alüminyum den çelik alaşıma döndü. Triger zincirli, soğutma sistemi tamamen yenilendi. İlk defa 2009 Yılında çıkan Ecoboost motorda zayıf olan bütün yönler geliştirildi. uzun süre araştırmalardan sonra bende 0 km Ford Puma titanyum aldım. Kronik sorun olarak, çamurlu havalarda ön lastiğin çamur atması nedeniyle kapının altına çamur gelmesi, ve arka kelebek camların fitillerinin çok sıcak şehirlerde deforme olması (Servis garantiden değiştiriyor), bazı araçlarda tavanda iç döşemesinde nokta nokta lekelenme olması (servis garantiden değiştiriyor) dışında bilinen hiç bir kronik sorunu yok. Tüm Ford Puma formlarına, facebook topluluklarına üyeyim. Gönül rahatlığıyla alın ben çok memnunum.
_____________________________ Dacia DUSTER 1.0 TCe
-
Hocam ben işkembeden sallamadım, okuduğumu söyledim sadece, merak edenler için linki bırakıyorum.
donanımhaber forumAlırsan ford olursun ZORT! (bir rezalet daha) | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/alirsan-ford-olursun-zort-bir-rezalet-daha--162256061_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt