Şimdi Ara

Fiziksel takıntısı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mutlaka herkesin bir kusuru vardır.saçlar dökülmeye başlar yada kel olmak-burnu uzun olmak-kepçe kulak olmak-sivileceli-çilli olmak-her yer lekeli olmak-kısa boy olmak-göbekli olmak-gözlük kullanmak-çok kıllı olmak

herkes paylaşsın ve ne tür çözümlere başvurdunuz sonuçlar

• Burnum biraz daha kalkık olabilir, kilo konusundaysa açma germe göbek düzleştirme programları
  • çilliyim azda sivilcem var
  • Saclar dokuk, sirtim killi, gobekliyim.anliyacaginiz brad pitt im.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki takıntı yapmıyormusunuz.çözümler arayıp para harcadınız mı değdi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emineua

Burnum biraz daha kalkık olabilir, kilo konusundaysa açma germe göbek düzleştirme programları

Yani diyosun ki bıyık sakal sorun değil?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • omuz kılları(yakında epilasyonla halletcem inş.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak fetişi olan var mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gözlük ve saç dökülmesi. Gözlük yüzünden burun kemiğimde yer etti birde buna kafayı taktım

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

omuz kılları(yakında epilasyonla halletcem inş.)

evet bendede takıntı..omuzlar olduğu gibi ve kolarım çillerle dolu ben var ve tek tük kıl var...hepsini tek bir yerde epilasyon ve lazer yaptırmak istiyorum ama bir yer bulamadım güvenmek lazım uygun fiyatlı garantili yer bulamıyorum....

yazın gelmessini sırf bu yüzden istemiyorum....evet bendede takıntı..omuzlar olduğu gibi ve kolarım çillerle dolu ben var ve tek tük kıl var...hepsini tek bir yerde epilasyon ve lazer yaptırmak istiyorum ama bir yer bulamadım güvenmek lazım uygun fiyatlı garantili yer bulamıyorum....

yazın gelmessini sırf bu yüzden istemiyorum....
  • Sağ ve sol olmak üzere az birşeyde önlerde var saçlar beyazladı.
  • boyum 1.70 ileride ameliyat olmayı dusunuyorum cıddı kompleks yaptı.
  • kulaklarim çok büyük o yüzden saçimi azcik uzun tutuyorum yanlarda
  • yaşıma göre kıllarım = ayıyım
  • Hiçbişeyi pek takmam da Yazın ellerimin üzerinde çıkan alerjiler var onlara çok sinir oluyorum bi de ayaklarımda bi anormallik yok da Çok özen gösteririm genelde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

omuz kılları(yakında epilasyonla halletcem inş.)

kolarım çillerle dolu ben var ve tek tük kıl var...hepsini tek bir yerde epilasyon ve lazer yaptırmak istiyorum ama bir yer bulamadım güvenmek lazım uygun fiyatlı garantili yer bulamıyorum....

yazın gelmessini sırf bu yüzden istemiyorum....evet bendede takıntı..omuzlar olduğu gibi ve kolarım çillerle dolu ben var ve tek tük kıl var...hepsini tek bir yerde epilasyon ve lazer yaptırmak istiyorum ama bir yer bulamadım güvenmek lazım uygun fiyatlı garantili yer bulamıyorum....

yazın gelmessini sırf bu yüzden istemiyorum....

hocam çiller bende de var, sarışınım ben çok yakıştığını söyler herkes. hele bi de elmacık kemiğinle burnunun arasındaki yer çilliyse tamam. onlar takıntı yapılcak şey değil, kıllar tamam da çillerden ne istiyon anlamadım.

benim tek takıntım gök mavisi gözlerim yok. ela gözüm ama renkli göz gibi değil. onun dışında bi takıntım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islami vibrator -- 17 Mayıs 2013; 16:58:46 >

• ben yoğurt gibi beyazım.çok ufak yaşta denizde lekeler oluşmuş...çiller.omuz kısmı çok çirkin..tişört giydiğimde kollarımda koyulaşmış benleşmiş çil-lekeler var.sendede varmı?
    iyisin ya yakışıyor demen çok hoş birşey...bence en güzelini yapıyorsun.sadece yüzünde mi var...
  • Göbek..
  • yüzüm çok sivilceli,aynı şekilde sırtım da.başka bi takıntım yok allaha şükür
  • burnum çok büyük o kadar yoksa giderim var

• diş

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.