Bildirim
BACARDİ RUM KOKTEYL ÖNERİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
cola buz bakardi hocam. Biz ünide böyle yapıyorduk. Bir de varsa yeşil limon. on numara olur -
bacardi
lime
grenadine veya curacao
-
Mrb hocam bende katılmak istiyorum :))
Bacardi
Cola
Redbull yada Energy
200ml kadar vişne
Yarım limon Sıkın
Aynı Shukker yada bi şişede çalkalayın Bu şekilde yapıştır karışsın kanaa :)
A unuttum 3 kaşıkta şeker Direkk Zoom -
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
cola buz bakardi hocam. Biz ünide böyle yapıyorduk. Bir de varsa yeşil limon. on numara olur
ilk mesajı okumadın galiba cuba libre dışında demiştim
akla hemen cuba libre geliyo zaten
birde bu yeşil limonu nereden temin edebiliriz hiç bir yerde yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 19 Temmuz 2011; 2:30:50 > -
shaker varsa içine nar suyu limon 3 tane kup seker buz atip iyice karıstır. -
quote:
Orijinalden alıntı: xhellfirex
shaker varsa içine nar suyu limon 3 tane kup seker buz atip iyice karıstır.
shaker alıcam ama doğru dürüst bir shaker bulamadım hepsi plastik alümiyum falan yok hiç bir yerde... -
Ameleler gene romu kolayla bok etme tavsiyesi vermis. Yazik gunah. Taze nane, soda ve limon ile mojito yap. Bu yaz gununde alevini alsin.
Not: tropik limon lime olsa daha lezzetli olur ama bulamazsin. Sekeri de esmer seker kullansan daha iyi olur. Ama favorim long island iced tea ve lynchburg lemonade. Tabe onlar icin biraz kenelenmen gerek ;))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X