Şimdi Ara

Fetişist Olan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
5
Favori
12.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sevgili forum sakinleri uzun zamandır kafamı kurcalayan bir şey var ve normal olup olmadığını bilmiyorum.Kendimi bazen sapık gibi hissediyorum .Kurtulunması gereken birşey değil aslında ama ileride daha kötüsü olur diye korkuyorum. Evet koltukaltı fetişi var bende kiminize çok iğrenç gelsede engelleyemiyorum kendimi ama eminimki benim gibiler vardır. Bu tip durumlara küçüklükten itibaren yaşanan bir takım olayların sebep olduğunu düşünüyorum aslında,tespitim bu yönde.Neyse minibüse otobüse bindim mi kalabalıksa ister istemez gözüm kayıyor bayanların koltuk altına,normalde kalçaya,göğüslere kayar ama bende ilk koltuk altına kayıyor o yüzden tehlikesizim Yani koltukaltı bir insanı nasıl tahrik edebilir anlamıyorum beyin kıvrımlarım kendinden geçiyor düşünürken ama sonuca ulaşamıyorum. Bunu da ilk defa sizlere açıyorum bu arada.

Lütfen klasik olan kıllı koltuk altı olan kadını ve halterciyi atmayın o kadarından ben de tiksiniyorum

Konuyu iğrenç bulmayın çözüm bulun.

Benim gibi olan varsa pm atabilir

Hadi byé

düzenleme ;

konuyu boşuna şikayet etmeyin. kapandıkça tekrar açıyorlar aykırı bir durum yok kudurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 4 Eylül 2015; 19:30:03 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fetişizm Hakkında Bilgiler

Fetişizm, belirli bir nesneye, vücut parçasına veya aktiviteye karşı yoğun bir cinsel ilgi veya çekim duyulmasıdır. Fetişistler, fetiş objeleriyle cinsel uyarılma ve tatmin yaşarlar.

Fetişler çok çeşitlidir ve ayaklar, eldivenler, saçlar, eşyalar ve hatta belirli durumlar gibi farklı nesneleri veya durumları içerebilir. Fetişlerin kökeni genellikle bilinmemekle birlikte, psikolojik faktörler, gelişimsel deneyimler ve kültürel etkiler gibi bir dizi faktörün rol oynadığı düşünülmektedir.

Fetişizm çoğu zaman başkalarının fetişleriyle aynı olmayabilir. Bazı fetişler toplum tarafından daha yaygın kabul görürken, diğerleri daha az yaygın veya hatta tabu olarak görülebilir. Fetişizmin bazı yaygın türleri arasında ayak fetişizmi, el fetişizmi ve saç fetişizmi bulunur.

Fetişizm, cinsel yönelim veya kimlikten bağımsızdır. Fetişistler heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel veya aseksüel olabilirler. Ayrıca, fetişizm bir kişilik bozukluğu veya akıl hastalığı olarak kabul edilmez.

Çoğu fetişist, fetiş objeleriyle özel olarak etkileşime girerken gizlilik arar. Bununla birlikte, bazı fetişistler açıkça fetişlerini ifade ederler ve fetiş gruplarına veya etkinliklerine katılırlar.

Fetişizmle ilgili damgalama ve önyargı yaygın olabilir. Fetişistler, sapkın veya anormal olarak görülebilir ve zorbalık veya ayrımcılığa maruz kalabilirler. Fetişizmle ilgili yanlış bilgilerin ve yanlış anlamaların farkında olmak ve fetişistlere saygılı davranmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• hadi iyisin yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 17 Ağustos 2015; 19:31:18 >
  • Iyy o ne la kıllı kıllı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

@Jaraxxus

sağol iyi geldi

@Muten Roshi

niye tiksiniyon bir kadının en doğal kokusunu alabileceğin yerlerden biri koltukaltı diğeri genital bölgedir ter kokusuyla karıştırma
  • adonis fetişisti var bende de

Edit:neden eksilediğinizi anlamadım forumdaki herkesi erkek mi sanıyosunuz benim ilgimi çekiyo olabilir ne var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdoitdoit -- 19 Ağustos 2015; 14:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

@Jaraxxus

sağol iyi geldi

@Muten Roshi

niye tiksiniyon bir kadının en doğal kokusunu alabileceğin yerlerden biri koltukaltı diğeri genital bölgedir ter kokusuyla karıştırma
    Bebek gibi bir yüzü manken gibi fizği olan bir hatunun ayaklar çöpse intihar sebebidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vazektomi en uygun cozum

• quote:

Orijinalden alıntı: NormanOsborn

Vazektomi en uygun cozum

heyvan gibi çiftleşmiyorum ki olm kimseye zararım yok gerek yok öyle şeylere
  • fetişt değilimde ayak faşistiyim

• Çorap ve süperga faşistiyim

• Sen benim koltuk altını görsen daha kimsenin koltuk altına bakmaya cesaret edemezsin

Neyse bende de meme fetisi var. Çok büyük olmayacak ama ufak da olmayacak. Ortalama feya ortalamanın az üstü olacak. Dik olacak. Bunlar oldu mu çavuş rütbe atlıyor başçavuş oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix_20

Sen benim koltuk altını görsen daha kimsenin koltuk altına bakmaya cesaret edemezsin

Neyse bende de meme fetisi var. Çok büyük olmayacak ama ufak da olmayacak. Ortalama feya ortalamanın az üstü olacak. Dik olacak. Bunlar oldu mu çavuş rütbe atlıyor başçavuş oluyor

olm benimde koltukaltım öyle kısa dönem askerlik yaptırıyorum kesince üzülüyorum çok garibim

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Bebek gibi bir yüzü manken gibi fizği olan bir hatunun ayaklar çöpse intihar sebebidir

Genemi sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmega

quote:

Genemi sen

Kanka napıyon

• quote:

Bende ayak fetişiyim ama, kız çok güzel olduktan sonra ayakları da güzel gözükür bana.
  • quote:

quote:

quote:

Genemi sen

Kanka napıyon

Bende

• quote:

Orijinalden alıntı: - Ramses

quote:

Bende ayak fetişiyim ama, kız çok güzel olduktan sonra ayakları da güzel gözükür bana.

Moruk yalın ayak görmek lazım bu meret illet birşey,batumda disconun birine eğlenceye gittik bir rus kız vardı discoda anla yani, ulan fizik yüz güzelliği al git yani mekandan, eve karı yap o derece ama ayakları bir gördüm dünyam başıma yıkıldı bir yerden verip bir yerden alıyor allah

• quote:

Orijinalden alıntı: thenemne1

quote:

quote:

quote:

Genemi sen

Kanka napıyon

Bende

oo kader yoldaşı seni bekliyoduk be

• Var di. Dernegini kurduyduk. 2. Mesaja varmadan kaldirdilar konuyu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.