Şimdi Ara

FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.022
Cevap
112
Favori
98.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • elinize yüzüne bulaştırdılar. Mh arayınca da iş akışımızda böyle bir kampanya bize bildirmediler. Tanımlama yapamıyoruz diyorlar.
    Sms atıyorum birincide kampanyaya kaydınızı gercekleştiremiyoruz diye geri dönüş oluyor.
    2’inci smste halihazırda kampanya kaydınız bulunmaktadır diyo.

    Sosyal medyaya bakıyorsun kampanya reklamını yapiyorlar.
    Ne garip ve işbilmez bir banka ya.
    Kampanyasız bir kuruş harcama yaparsam namerdim.

    Aralık ayı sonuna kadar CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla giyim, kozmetik ve restoran sektörlerinde tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri harcamanıza 50 TL değerinde, toplamda ise 750 TL'ye varan ParaPuan kazanma fırsatı!

    • Kampanya 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanyaya harcama yapmadan önce QNB Mobil/Diğer İşlemler/Kampanyalar menüsünden, bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan YILBASI yazıp 2273’e SMS göndererek, ATM’lerimizden veya 0850 222 09 00 numaralı Çağrı Merkezimizden kayıt olabilirsiniz. 2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    • Kampanya kapsamında kazanacağınız ParaPuanlar 31 Ocak 2024’e kadar geçerli olacaktır. 
    • Bir müşteri kampanyadan, sahip olduğu farklı QNB Finansbank bireysel kredi kartları ile yararlanabilecek olup, tüm bu kartlar ile toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecektir. 
    • Enparacom ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuan’lar ek karta yüklenecektir.
    • Aynı gün aynı işyerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.
    • Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılım gösterebilir.
    • Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuanlar geri alınır. ParaPuanlar harcanmış ise, ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.
    • ParaPuanla yapılan harcamalar, toptan satış ve ticari kullanımlar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler ilgili üye işyerlerinin şikâyet hattına iletilebilir.
    • Kampanyadan çıkış yapmak istemeniz durumunda QNB Mobil'den, IPTAL YILBASI yazıp 2273’e SMS göndererek ya da 0850 222 0 900 no’lu telefondan Telefon Bankacılığı’nı arayarak çıkış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
    • Bankamız kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Şimdiki Faturalar Çok Değerli!
    Kampanya 1 Kasım - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında verilen yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatları için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
    Talimat başına 15,000 Parapuan olmak üzere, bireysel kredi kartından ve hesaptan ayrı ayrı en fazla 45,000 ParaPuan, toplamda 6 talimat için en fazla 90,000 ParaPuan kazanabilirsiniz.
    Taksitlendirme yapılabilmesi için faturanın dönem içinde olup, ekstreye yansımamış olması gerekmektedir. En fazla 3 taksit yapılabilir.
    Fix Card'lardan taksitlendirilen tutarın %1,5'i işlem ücret olarak alınır.
    ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar başka kampanyalara sayılamaz.
    Kredi kartından verilen talimatlardan kazanılan ödüller faturanın ödendiği ilk ayın sonunda talimat verilen kredi kartına yüklenecektir. Hesaptan verilen talimatlar için kazanılan ParaPuanlar faturanın ödendiği ilk ayın sonunda varsa CardFinans Nakit banka kartına yüklenir, CardFinans Nakit banka kartı yoksa ParaPuan yüklemesi yapılmayacaktır.
    31 Mart 2015 tarihine kadar ödenmeyen faturalar için ParaPuan yüklemesi yapılmayacaktır.
    Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan para puanlar geri alınacaktır.
    Verilen talimatların 29 Mayıs 2015 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan puan tutarı kredi kartınıza veya vadesiz hesabınıza borç olarak kaydedilecektir.
    Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuanlar değerli ParaPuan kullanımı kapsamında kullanılamayacaktır. (Platinum ve ClubFinans kartlardan verilen talimatlar için)
    Kampanya süresi içinde Fix Card'lardan verilecek yeni talimatlardan ücret alınmayacaktır.
    Kampanyadan yararlanan müşteriler kampanya koşullarını kabul etmiş sayılırlar.
    Bireysel ek kredi kartları da kampanyadan faydalanabilirler. Kazanılacak ParaPuan ödülleri ek karta yansıtılacaktır.
    Finansbank şubeleri'nden, Finansbank İnternet Şubesi'nde Ödemeler menüsünden ya da Finansbank Telefon Bankacılığı'ndan otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

    http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp1550/simdiki-faturalar-cok-degerli.aspx




  • hizlial.com 100 TL'YE 25 TL İNDİRİM KODU Kampanyası

    Kampanya kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması müşterilerimizin sorumluluğundadır.
    Kampanya kodu yalnızca bir kere kullanılabilir.
    İndirim, alışveriş anında uygulanacaktır.
    Toplu ve ticari olarak değerlendirilebilecek alımlar kampanya dışındadır, bu siparişler iptal edilecek veya puan kazandırılmayacaktır.
    İndirim kodu hizlial.com üzerinden Hesabım, Puanlarım sayfasından kampanya koduyla aktive edilerek anında kullanılabilir.
    Bu kampanya firmaların diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
    Kampanya kodları paraya çevrilemez.
    Kullanım süresi dolan kampanya kodları yenileri ile değiştirilemez.
    Yurtdışından sipariş verilebilir ancak yurtdışına teslimat yapılamaz.
    İade durumunda indirim tutarı iade olarak yansıtılmaz, indirim kodu daha sonra tekrar kullanılamaz.
    Kampanyadan yararlanan müşteriler kampanya koşullarını kabul etmiş sayılırlar.
    Bu kampanyalar sadece Finansbank Bireysel Cep Şubesi müşterileri için geçerlidir. KOBİ İnternet Şubesi'ne, Bireysel İnternet Şubesi'ne, KOBİ Cep Şubesi'ne ve Finansbank.enpara.com'a yapılacak olan girişler kampanyaya dâhil değildir.
    Finansbank, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
    Firmaların özel günler sebebiyle yaşayacakları yoğunluk sebebiyle oluşabilecek teslimat gecikmelerinden Finansbank sorumlu değildir.
    Ürünlerin bedeli, teslimdeki kusur ve değişiklikler, gecikme veya kullanımı sırasında ortaya çıkabilecek sorunlar garanti, iade, değişim, ayıp gibi hususlar nedeniyle Finansbank'ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp1548/hizlialcom-kampanyasi.aspx




  • HIZLIAL PARAPUAN KAMPANYASI



    CardFinans bireysel kredi kartınızla Kasım ayındawww.hizlial.com ‘dan tek seferde yapılacak ilk alışverişiniz 500-999 TL arasında ise 50 TL, 1000 TL ve üzerinde ise 100 TL değerinde 8-18 Aralık arası geçerli ParaPuan*! Üstelik, peşin fiyatına 9 Taksit fırsatıyla!

    ParaPuan kampanyasına katılmak için harcamadan önce HIZLIAL yazıp, 2273’e gönderin.

    *Altın, Kıymetli Maden ve Kontör ürünleri ParaPuan kampanyasına dahil değildir. Telekomünikasyon, gıda harcaması hariç harcamalarda bireysel kredi kartlarına taksit yapılmaktadır.

    Kampanya Koşulları:


    CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Kampanya Paketi’ne dahil Fix Card’ınızla 1 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasındawww.hizlial.com online alışveriş sitesinden tek seferde yapılacak ilk alışverişiniz 500-999 TL arasında ise 50 TL, 1000 TL ve üzerinde ise 100 TL değerinde 8-18 Aralık 2014 tarihleri arası geçerli ParaPuan kazanabilecektir.

    ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin, 1 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında alışveriş yapmadan önce "HIZLIAL" yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanyaya dahil olunur. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.

    Finansbank ticari kredi kartları ile 1 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde peşin fiyatına 6 ve 9 taksit avantajı sunulacaktır. Finansbank bireysel kredi kartları ile telekomünikasyon ve kuyum harcaması hariç diğer harcamalarınızda peşin fiyatına 6 ve 9 taksit fırsatı sunulacaktır.

    Finansbank ticari kredi kartları, sanal kartlar, banka kartları, kampanya Paketi’ne dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

    ParaPuan kullanılarak, Finansbank banka kartlarıyla yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

    Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir.

    Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.

    Kazanılan ParaPuan’lar 8 Aralık 2014 tarihinde harcama yapılan karta yüklenecektir. Yüklenen ParaPuanların son kullanma tarihi 18 Aralık 2014’dür. Kullanılmayan ParaPuanlar 19 Aralık 2014 tarihinde geri alınacaktır.

    Kazanılan ParaPuanlar, değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.

    Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, kalan sepet tutarına karşılık gelen hediye ParaPuan düşülerek kalan ParaPuan tutarı geri alınacak, sepet tutarının 500 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen ParaPuanın tamamı geri alınacaktır. ParaPuanın harcanmış olması durumunda ParaPuan tutarı ekstreye TL borcu olarak yansıtılacaktır.

    Fix Card Kampanya Paketine dahil müşteriler ParaPuan kampanyasından SMS gönderimi yapmaksızın faydalanabileceklerdir.

    Toplu ve ticari olarak değerlendirilebilecek alımlar kampanya dışındadır, bu siparişler iptal edilecek veya puan kazandırılmayacaktır. chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri ile hediye kartı, TL yükleme ürünleri, kampanyaya dahil değildir.

    http://www.hizlial.com/r6844/CardFinans




  • Burger King kampanyası

    Visa, 25 Eylül-25 Kasım 2014 arasında paket servis hariç kampanyaya dahil Burger King'lerde Visa Banka kartlarıyla Chicken Royale Menü alanlara, Tavukburger Menü hediye ediyor!
    TAB Gıda ve Visa işbirliği ile yapılan bu kampanya, Edirne Kapıkule, Mobil Burger King, Minopolis, Kidzmondo, Kidzania ve havalimanlarındaki restoranlar hariç tüm Burger King'lerde geçerlidir.
    İnternet ve telefonla verilen siparişler ile ParaPuanla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    Hediye Tavukburger Menü; 1 adet Tavukburger, 1 adet portakal suyu, ayran, limonata, milkshake, süt ve çilekli limonata hariç küçük boy içecek ve 1 adet küçük boy patates kızartması şeklinde sunulmaktadır.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır. TAB Gıda ve Visa kampanyada değişiklik yapma ve kampanyayı bitirme hakkına sahiptir.

    http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp1514/burger-king-kampanyasi.aspx




  • güzelll
    takip
  • Çekiliş Kampanyası



    Bu piyango Finansbank.A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi'nin 28/10/2014 tarih ve 58259698-255.01.02/3331-8372 sayılı izni ile düzenlenmektedir.
    03/11/2014 (Saat 00:00) - 15/12/2014 (Saat 23:59) tarihleri arasında Türkiye genelinde Finansbank Bireysel Cep Şubesi'ne müşteri veya TCKN numarası ve şifresi ile giriş yapan bireysel müşterilere giriş yaptıkları her gün için 1 çekiliş hakkı verilecektir.
    Talihliler 23/12/2014 tarihinde, saat 11:00 de Akro Tanıtım Org. -Toplantı Salonu
    Çınar Sok. No:15 4.Levent Beşiktaş -İstanbul adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.
    Yapılacak çekiliş sonucunda 10 Adet iPhone 6 Plus 16 GB telefon (hat ve kart hariçtir),10 Adet iPhone 6 16 GB telefon (hat ve kart hariçtir) verilecektir.
    Kazanan talihliler 26/12/2014 tarihinde Posta gazetesinde vewww.kimkazandi.com internet adresinde ilan edilecektir. Ayrıca asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yoluyla tebligat yapılacaktır.
    10/01/2015'e kadar başvurmayan asiller ile 25/01/2015'e kadar başvurmayan yedek talihlilere ikramiyeler verilemez.
    Kampanya bireysel müşterilere yöneliktir.
    Bir kişi, birden fazla ikramiye kazanamaz.
    Finansbank A.Ş. ve iştiraklerinde çalışanlar ile 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
    İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükleri talihliler tarafından ödenir.
    Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi'ne başvurulmalıdır. Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

    http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp1559/cekilis-kampanyasi.aspx




  • cok guzel bır konu olmus..açan arkadaşa tesekkurler..mesela 1 otomatık odeme talımatı vermeyı dusunuyorum sımdı..
  • Niye büyük harfler? Küçük harflerle olmuyor muydu?
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    şimdi gelelim tecrübelere
    hatta acı tecrübelere

    ben fix card kullanıcısıyım ve maaş müşterisiyim finansbankta

    geçen ayki n11 kampanyasına dahil olmak için kampanya paketine dahil oldum
    takriben 10 gün sonrasında alışverişimi yaptım
    o günde tevafuk doğum günü olması hasebiyle %10 indirim için mesaj geldi DG yaz cevapla diye ve cevapladım
    ne doğum günü indirimi ne n11 puanı hiç biri yatmadı
    olacak iş ya 16 sı pazar günü bu sefer market yaz cevapla diye mesaj geldi onuda cevapladım tabiki cevap gelmedi bugün market alışverişi yaptıktan sonra kampanyaya katılım talebiniz alınmıştır mesajı geldi yani 2 gün üstüne
    müşteri hizmetlerini aradım nolcak diye katılım mesajı gelmeden geçerli olmaz diyor
    doğum günü için zaten onay mesajı hiç gelmedi market için 2 gün sonra geldi
    heralde bu gidişle bankalar birliği hakem heyetine başvurmam gerekecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valihalil -- 18 Kasım 2014; 16:21:19 >




  • hocam akbankınki büyüktü onlardan geri kalmayalım dedik
  • Seviyorum bu bankayı, güzel konu takip
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    hocam otomatik ödeme için finansbak en iyisi
    ücret almıyor 6 ay sonra iptal ettirip tekrar tekrar verip puan kazanıyorum
    yalnız kampanya ayı içerisinde iptal edilenler dahil olmuyor
    iptal kampanya gününden önce olmalı
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    bende seviyordum ama bu son 3 olaydan sonra en sevmediğim banka
  • bende card finans go var öğrenciyken aldım hala da kullanıyorum. geçen bir işim düştü limit arttırımı istedim vermediler müşteri temsilcisine bağlandım. kartı iptal ettirdim. aradan 3-4 sonra aradılar 20 tl verdiler bende iptalden vazgeçtim. aslında 20 tl ye kanmadım. kredi kartı çok acil lazımdı 20 tl hediye oldu :D

    denenebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo_gokhan

    bende card finans go var öğrenciyken aldım hala da kullanıyorum. geçen bir işim düştü limit arttırımı istedim vermediler müşteri temsilcisine bağlandım. kartı iptal ettirdim. aradan 3-4 sonra aradılar 20 tl verdiler bende iptalden vazgeçtim. aslında 20 tl ye kanmadım. kredi kartı çok acil lazımdı 20 tl hediye oldu :D

    denenebilir

    Çok ucuza ikna etmişler beni 60 TL ye ikna ettiler
  • finansbanktan hangi kredi kartını önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cekemen

    finansbanktan hangi kredi kartını önerirsiniz?

    Fix

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cekemen C kullanıcısına yanıt
    fixcard 'ta yıllık aidat yok ama kampanyalardan yararlanmak için aylık 5 tl kampanya katılım ücreti ile kampanya paketine dahil olursan yararlanırsın
    istediğin zamanda paketten çıkabilirsin
    benim kulladığım bu diğerleini bilemicem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valihalil -- 18 Kasım 2014; 17:24:00 >
  • güzel konu olmuş konuyu açan arkadaşa teşekkürler....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.