Edirnekapı sabit hız radarı
Selamlar arkadaşlar, bir günlüğüne önemli bir mesele için İstanbul’a geldim. Öğleden sonra Haliç’ten çıktıktan sonra Bayrampaşa-otogar yönüne doğru çataldan Avrupa otoyoluna girdim, girmem ile kocaman radarla bakışmamız bir oldu. bir de ağaçların arkasına saklamış sağ olsun devletimiz. 50 hız sınırı tabelasından birkaç yüz metre sonra radarla bakıştım, bölgeyi bilmediğim için muhtemelen ceza yiyeceğim en son radarın dibinde frenledim kendimi ama galiba çok geç. Ceza gelir mi diye merak ediyorum açıkçası
Radarın olduğu tam lokasyon;

Merhaba, ülke dışına gitmem gerektiği için arabamı 3-4 ay kapalı otoparkta takozla yükseltilmiş halde branda çekip bırakmayı düşünüyorum. İlk defa böyle bir şey yapacağım için burdaki tecrübeli insanlardan tavsiye almak istedim. 2017 clio HB, maalesef ailemden farklı şehirde ve tek başıma yaşadığım için aracı güvenip tur attıracağım kimse yok. Yani tek çözüm yatması. Alacağım maddi zararları nasıl en aza indirebilirim? Akü kutup başlarını Sökmemde bir sakınca var mı? Olası arıza riskleri nelerdir. Teşekkürler.
İyi günler, geçen şöyle bir konu açmıştım https://forum.donanimhaber.com/universite-ogrencisi-icin-75k-arac-onerisi--152812823
Bütçeyi biraz daha arttırıp kardeşim için üzmeyecek sağlam bir araba düşündük 80 bin liraya 1.4 el bakımlı palio, 84 bin liraya 99 corolla eco bulduk. Corolla eco'ya bugün almak için baktık ve kapora bıraktık, araçlardan anlayan iki üç arkadaşıma sorduğumda genel olarak corolla'yı önerdiler. Yine de paranın çoğu benden çıkacağı için sinekler kafamı bulandırmaya başladı, burdaki üyelerin de fikrini almak istedim. 99 corolla eco sizce nasıl araç? 1.4 el, corolla yerine tercih edilebilir mi?
İyi günler, 21 yaşındaki erkek kardeşim için araba düşünüyoruz. Kendim senelerdir şirketin verdiği 2015 clio kullanıyorum, pek araba piyasasından vs anlamıyorum kısacası. Aklımızdaki modeller Citroen Saxo, 2000--98 arası pejo modellerinin çoğu, 97-98 polo vs vs gibi. Kendisi verdiği imaj gereği tofaş araç istemiyor :) Burdaki deneyimli kullanıcıların önerilerini almak istiyorum, ilk öncelik yakıt tasarrufu, sonraki de öğrenci için yedek parça fiyatı makul olmalı.
Merhaba, galiba adminler burdaki konulara daha çok bakıyor forum sitesini uzun süredir kullanmadığım için bilmiyorum. 2015 yılında küfürden KALICI ban yiyen bir hesabıma şimdi erişmeye çalışıyorum, şifremi sıfırlamama rağmen kullanıcı adı ya da şifre yanlış büyük küçük harf uyarısı veriyor. İçindeki PM kutusundan önemli bir mesajdaki telefon numarası gerekli benim için. Adminler bu konuda yardımcı olabilir mi?
DonanımHaber hesabıma giriş yapamıyorum.
Arkadaşlar merhaba, 2015 yılında kurduğum ve kalıcı ban yediğim hesabımın mesajlarından çok önemli bir telefon numarasını tekrar bulmam gerekli fakat hesabıma giriş yapmayı deniyorum ve şifre hatalı diyor. Telefon numarası ve mail üzerinden şifremi sıfırlamama rağmen hesaba giriş yapamıyorum. Herhangi bir DH admini bana özel mesajdan ulaşabilir mi ya da bunun sebebi nedir?
2003 baskı Harry Potter kitapları kaç Tl eder? SS'li
Beyler selam, kitapliğimi karıştırırken bu Harry Potter kitaplarına denk geldi gözüm, evde bayadır duruyor internetten baktım tanesi 250 300 liraya falan koymuşlar. Gerçekten bu kadar ediyor mu bu kitaplar? Fiyat etiketlerinde YTL yazdığına göre bir hayli eski, galiba 2003 baskısı kitaplar.

Bir site arıyorum (önemli)
Beyler bir site vardı, yine forumdan bir arkadaşın açtığı konuda görmüştüm uzun süre önce. Sitede istediğin ülkeyi seçiyordun ve o ülkeden bir ailenin yaşamını, gelirini fotoğraflayıp gösteriyordu, kolay hatırlamanız için ev ahalisinin dişleri bile fotoğraflanıyordu. Bu siteyi bilen var mı?
İncehesap.com bozuk ekran kartı fiyaskosu. SS'li
Silinsin
|
Ne Mutlu Türk'üm Diyene. |

Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.693
İkinci El Bölümü Mesajları: 160
Konularının görüntülenme sayısı: 56.898 (Bu ay: 923)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.494 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic