|
Hangi karta geldi bu kampanya hocam |
|

|
Hangi karta geldi bu kampanya hocam |
|
Yapıkredi de veriyordu 1000 e 1000 yeni mi aldınız kartı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Biraz bos bi banka eskiden biraz iyiydi cuvalladı cogu yerde posu bile kalmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
qnb kredi kartında otomatik fatura talimatı verdiğimizde faiz alıyor mu? |
|
Hüsnü Özyeğin bankayı sıfırdan kurdu. Cardfinans'ı Türkiyenin en büyük kartı haline getirdi. Adam sattıktan sonra bankanın son kullanıcı için durumu sürekli aşağı gitti. Özyeğin aynı başarıyı Fibabank ile gösterebilseydi keşke. |
|
Fiba da sorunlu kaç tane genc arkadasım musteri olamadı müsteri seciyor ben de müsteri olamadım ! Annem ve benim kredi notlarımız yakın annem müsteri olabiliyor ama ben olamıyorum (yasa bakıyor ) benim yas 20 li yaşlarda arkadaşında aynı yası hiç bir banka da görmedim bu durumu Müsteri secme gibi ktürk is garanti albaraka zıraat halk teb ak yapıkredi vakıfbank da hesabım ve kredi kartım var bi albaraka da kartım yok (vermiyor) Fiba kredi cebinde sigortayı iptal edince faizi yükseltiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri_reis -- 30 Ocak 2026; 18:19:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|