23.01.2026 tarihinde İstinyePark Boyner mağazasından yaklaşık 30 bin TL tutarında alışveriş yaptım. Brooks Brothers marka gömlek, kazak ve ceket satın aldım.Yaklaşık bir hafta sonra Cekette yaklaşık 3.000 TL, kazakta ise 1.000 TL civarında indirime girdi. Daha sonra Forum İstanbul Boyner mağazasına gidip bu ürünlerde indirim olduğunu iade etmek istediğimi ilettim. Onlarda “alıcı koruması” kapsamında 30 gün içinde indirim olursa farkın Hopi’ye yansıyacağını, iade edip yeniden almama gerek olmadığını söylediler.
Bugün hesabıma yatan tutar yalnızca 75 TL oldu. Boyner müşteri hizmetlerini aradığımda ise dalga geçer gibi sadece liste fiyatı düşerse farkın yansıtıldığını, diğer durumlarda böyle bir işlem olmayacağını söylediler. 16.000 TL’ye aldığım ceketin fiyatı 12.600 TL’ye düşmüşken, bana “liste fiyatı değişmedi” denilmesi ve 75 TL gibi düşük bir rakamın yansıtılması tüketiciyi açıkça yanıltmaktır.
Şikayetvar sitesine baktığımda bir çok kişinin bu durumdan etkilendiğini şikayet ettiğini görüyorum bu açıkca nitrlikli dolandırıcılık tüketici kandırma olmuyor mu bir ay iade süresini bilerek geçirmelerini sağlıyorlar düşük fiyattan insanlar iade edip tekrar alışveriş yapma hakkını gasp ediyorlar.
sizce nereye şiketleri ekran görüntüsü ve faturalarla yazayım ticaret bakanlığı ve tüketici hakem heyetine gitsem sonuç alabilir miyim.

|
SAHİBİNDEN EFSANE İLAN
|
|
|
|
|
TURTLE WAX YARIŞMASI HK.
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.636
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 311)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 177 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0