Şimdi Ara

Fikret Orman Beşiktaş Kulübünü Her Açıdan Küçültmeye Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikret Orman Beşiktaş Kulübünü Her Açıdan Küçültmeye Başladı

Adam her türlü kulübe zarar veriyor
    Yıllık 6 miyon euroya Ronaldinho aylardır yönetimi süründürüyor gelse de zarar gelmese de zarar
    Futbolcu izleme komitesi geçen sene kurulmadı mı galiba Ronaldinhoyu bulmak aylarca araştırma yapmışlar ...

• kesinlikle katılıyorum. scout ekibiymiş falanmış filanmış hikaye hepsi. bizim saf taraftarımız da youtube'dan fm'den futbolcu bulup mail filan atıyor. fark olmuş 12 puan, sivasla aynı puandayız. ve hala ümitli taraftarımız var. sene sonu ilk 2'ye giremezsek fikret orman gitmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • of yener benim sivok konusu sıktıysa sende sıktın cidden bir git be arkadaşım bıktırdın kendinden
  • hoşgeldin kardeş gözlerim seni arıyordu zaten
  • küçüldü küçülüyor küçülecek küçülüyordu küçülecekti' derken stadı yaptı adam.Misyonu onun üzerine zaten.Transferi neden Ö.Ö yapmıyor karışıyosunuz ronie bilmem ne falan diyeceğinize. yarın millete atamayacağınız laf salatasında ezemeyeceğiniz için sallamayın.eleştirin ama sallamayın.
  • Sen zaten Roni'nin alınmasını istemiyordun. Konu açmıştın onun için, ama işte senin niyetin üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek
  • La saçma sapan konuşmayın. Ronaldinho karaktersizliğin tillahını yaptı. Kimse yalanlamadı yönetimden herkes açık bi şekilde görüşüyoruz dedi. Son görüşmeyi de yaptılar meğer adamın tek amacı kendi kulübünden iyi para koparmakmış. Şu adama sırf dişlek diye yaa çok karakterli tertemiz adam diyenlere de selam olsun.
    Fikret Orman'ın asıl hatası Ronaldinho'yu alamaması değil Ronaldinho ile ilgilenmesi. Böyle zamanı geçmiş yıldızlar ile bu işler olmuyor. Drogba demeyin Drogba GS'ye gelmeden 8-9 ay önce CL kazandı. Ronaldinho ise yamulmuyorsam 3-4 senedir Avrupa'da değil.
    O para çok daha iyi kullanılabilir. Tarık'ı alırsın Lescott'u alırsın

Tolga
    Tarık Sivok Lescott Motta
    Atiba Oğuzhan
    Gökhan Fernandes Olcay
    Almeida

cillop gibi kadro. yeter ki Ferdi ve Almeida'dan gereken verim alınsın. Artık bazı Beşiktaşlılar olarak şu aşağılık kompleksinden kurtulun. BJK bundan sonra bu kalitesiyle ilk 2'ye giremesse kendi suçundan giremeyecek, kalitesizliğinden değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küçülmezsen kepenk kapatacaksın, farkındasın değil mi? Beşiktaş'ın büyüklüğüne kimse söz edecek kadar kafayı yemiş değildir. Ama şu anki tabloda Beşiktaş'ın yeri yurdu, çapı bellidir. Şartları zorlayabildiğiniz kadar zorlarsınız. 6 milyon yüzünden bir sene önce davalar açıldı, transfer yasakları kondu. Gelip iki forma sattıracak, 2 sene şov yapacak diye bir oyuncuya o kadar para teklif dahi edilmesi baştan hataydı. Elinde para olan takım elbette reklam uğruna bunu yapar. Ama siz yarısını sponsordan bekleyip, üzerine pazarlıkla bu oyuncunun etinden sütünden en az giderle faydalanmak isterseniz, bir ay oyalar, getir götür her seferinde parayı istenen miktara kadar artırırsanız olacak olan budur.

Fikret Ormana kadar takımı bu hale sokanlardan hesap sorulmalı. Fikret Orman bahtsız bedevi gibi elinde bombayla yakalanıp suçu üzerine atılmak istenen bir isim. Bombayı bırakana değil, bombayla olana bakıldığından her gelen laf söz etmekte haklı olduğunu zannediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

La saçma sapan konuşmayın. Ronaldinho karaktersizliğin tillahını yaptı. Kimse yalanlamadı yönetimden herkes açık bi şekilde görüşüyoruz dedi. Son görüşmeyi de yaptılar meğer adamın tek amacı kendi kulübünden iyi para koparmakmış. Şu adama sırf dişlek diye yaa çok karakterli tertemiz adam diyenlere de selam olsun.
    Fikret Orman'ın asıl hatası Ronaldinho'yu alamaması değil Ronaldinho ile ilgilenmesi. Böyle zamanı geçmiş yıldızlar ile bu işler olmuyor. Drogba demeyin Drogba GS'ye gelmeden 8-9 ay önce CL kazandı. Ronaldinho ise yamulmuyorsam 3-4 senedir Avrupa'da değil.

Tolga
    Atiba Oğuzhan
    Gökhan Fernandes Olcay
    Almeida

cillop gibi kadro. yeter ki Ferdi ve Almeida'dan gereken verim alınsın. Artık bazı Beşiktaşlılar olarak şu aşağılık kompleksinden kurtulun. BJK bundan sonra bu kalitesiyle ilk 2'ye giremesse kendi suçundan giremeyecek, kalitesizliğinden değil.

Sonuna kadar haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pirlo gelir 2 gün sonra fikret başşşgaaan oooleyy başlıkları açılır bu konuda ört pas edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

La saçma sapan konuşmayın. Ronaldinho karaktersizliğin tillahını yaptı. Kimse yalanlamadı yönetimden herkes açık bi şekilde görüşüyoruz dedi. Son görüşmeyi de yaptılar meğer adamın tek amacı kendi kulübünden iyi para koparmakmış. Şu adama sırf dişlek diye yaa çok karakterli tertemiz adam diyenlere de selam olsun.

Tolga
    Atiba Oğuzhan
    Gökhan Fernandes Olcay
    Almeida

Aynen öyle.Şu kadronun nesi kötü?Sakatlıklar çok fazla olmadığı sürece taş gibi kadro.

• Melek Subaşı = Yener Balcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Melek Subaşı = Yener Balcı

Sen bu 4 milyar 750 milyon sen bu parayı ne yaptın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

• quote:

Melek Subaşı senin neyin oluyor nereden çıkardın
  • Normalde tanımadığım insanlara küfür etmek bana aptalca gelir ama hacı sen cidden sağlam bir küfürü hak ediyorsun. Ulan kendi ağzınla demişsin Ronaldinho gelse de zarar gelmese de zarar diye. Ne yapsın bu adam daha? Getirir gibi yapıp aslında getirmesin de götürmeden getirir gibi yaptıktan sonra da getirmesin mi? Ben de aptallaştım sayende.

Ciddi söylüyorum şu an kimin başkan olmasını istiyorsun? Ve gelen adamın neler yapması gerekir sence?
  • Bölüm troll doldu, bir araya geldiklerinde, madde ve antimadde bir araya gelmiş gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

• Fikter başgana güveniyorum ama kulübü küçülttüğü doğru şu sıralar doğru adımlar atılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Normalde tanımadığım insanlara küfür etmek bana aptalca gelir ama hacı sen cidden sağlam bir küfürü hak ediyorsun. Ulan kendi ağzınla demişsin Ronaldinho gelse de zarar gelmese de zarar diye. Ne yapsın bu adam daha? Getirir gibi yapıp aslında getirmesin de götürmeden getirir gibi yaptıktan sonra da getirmesin mi? Ben de aptallaştım sayende.

Ciddi söylüyorum şu an kimin başkan olmasını istiyorsun? Ve gelen adamın neler yapması gerekir sence?

Bu tür taraftarlar Quaresma transferinden sonra kulübe musallat oldular maalesef. Yarın Fikret Orman "Eeeh başlarım borcuna" deyip 3 tane pahalı, yıldız oyuncu getirse en büyük destekçisi olurlar. Takımın başarısı, kulübün finansal durumu önemli değil, yeter ki yıldız gelsin.

Vizyon kelimesinden tek anladıkları transfer. Adam dünyanın en modern statlarından birini yapmış, ülkenin en büyük sponsorluk anlaşmalarını yapmış, hiç önemli değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.