Şimdi Ara

Tudor'u göndermeye çalışanlar GS taraftarı falan değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normalde böyle konu açmam açanlara da kızardım ama yapmak şart oldu. Bugün bu maç 3-2 değil 3-0 bitse kimsenin sesi çıkmayacaktı. Adamlar zaten 1 isabetli şutla 2 gol attılar orayı geçiyorum.

    Peki gelelim neden böyle başlık attım. Tudor'u çok mu seviyorum? Hayır. Çok mu iyi olduğunu düşünüyorum? Hayır. Ama balık hafızalı olduğunuz için unuttuğunuz şeyler var. Bu takım son 4-5 yılda sayısız teknik direktör değiştirdi. Peki sezonun ortasında maç kaybetti hadi gönderelim dedikten sonra elimize ne geçti. Hep daha kötüye gitti. Yok Mustafa Denizli'ye emekli ikramiyesi ver yok Riekerink'i yolla. Bu böyle gitmez bir kere bu herifle başladık sonunu getirmemiz lazım. Sene sonu ne olacağına karar veririz ama şimdi bıdı bıdı insanın kafasını şişirmeyi bırakın takımı destekleyin. Hele Tudor gitsin diye maçı kaybedelim diyenler var o arkadaşlara başka takım tutmalarını öneriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sen karar mercii misin hocam? Kimin bu takımın taraftarı olduğuna sen mi karar vereceksin ? Yazdıkların mantıksız değil ama tavrın hiç hoş değil.
  • Tudorla başarı gelmeyeceğini çoğu kişi gördü bu adama sezon sonuna kadar katlanırsan şampiyonluk gidecek. Ondan dolayı millet tepkisini getiriyor. Sezon sonunu bekleyelim demekle kuma kafasını sokan deve kuşunun hiçbir farkı yok
  • Futbol bir ülkeyse Tudor muhtardır.
  • Bak ben argümanımı sundum geçen sene de aynısını Riekerink'e yaptılar sosyal medyadan yaza yaza adamı yolladılar noldu şampiyon mu olduk? O yüzden böyle taraftarlık olmaz ezersek kral yenilirsek istifa ben böyle taraftar görmek istemiyorum bizim takıma yakışmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee o zaman yerine Mustafa Denizli'yi getirelim yine 8. olalım uygun mudur? Yaptık bir hata artık bize desteklemek düşer deve kuşu olmakla alakası yok. Rakipler iki galibiyet aldı diye yusuf yusuf oldunuz onların bize yetişme imkanı falan yok. Sene başından beri yazıyorum bizim için tek tehlike Başakşehir gerçekten bizden güzel top oynayan tek takım onlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Riekerink ne Tudor Galatasaray'ın hocası olamaz. Başladınız yine Tudor demeye. Devre arasında en geç şutlanmalı.
  • hamza hamzaoğlu gibi kötü bir teknik direktör bile sezonun ortasına gelip şampiyon yaptı. Fatih Terim gelsin bu takım şampiyon.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Atladığım şöyle bir şey var Riekerink gitti yerine tudor geldi.Şampiyon olamamamız jor'un gitmesinden çok gelen adama da bağlı.Şu an savunduğun adam işte o gelen adam.Sorun Riekerink'in gitmesinden çok getirilen adam bana sorarsan.
  • Ben de Tudor'u destekleyenlere başka takım tutmalarını öneriyorum. Asıl bu iş böyle olmaz. Her maç farklı 11, her maç farklı diziliş. Bugünkü maçı her türlü kazanacaktık zaten bu kadro kendi sahasında kolay kolay maç vermez. Adamın yaptığı hamlelerin taktiksel hiçbir açıklaması yok. Bugün ikinci yarıya 3'lü defans ile başlaması doğru olabilir 1 ekstra hücumcu kullanmak istemiştir. Fakat Maicon'u çıkarması kadar saçma bir şey olamaz. Belhanda'nın 90 dk sahada kalmasının hiçbir açıklaması olamaz. Yasin'in sol bek olmasının hiçbir açıklaması olamaz. Taktiği değiştirdi de maçı kazandırdı falan demeyin. Bugün Akhisar 10 kişi kaldıktan sonra bu maçı zaten alacaktık her türlü.

    Teknik direktör başladığı 11, başladığı diziliş ve yaptığı oyuncu değişiklikleriyle ön plana çıkar. Bu adam üçünden de sınıfta kalıyor. Rodrigues neden yedek başlıyor?




  • Rakip 10 kişi kalana kadar gol pozisyonu bulamayan Tudor'u savunan mu gerçek taraftar?
  • Geçen sene de Mustafa Denizli falan gelmişti gelirken herkes kurt hoca ligi tanıyor diyordu teneke bağlayıp yolladık Demek istediğim yerine Tudor'un gelmesi falan değil senenin ortasında plansız programsız teknik direktör değiştirmemiz ve benim elimde 3-4 tane örnek var en azından. O yüzden bekleyin bu sene bitsin yazın bakacağız şimdi boşu boşuna olan şansımızı da bitirmeye uğraşıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terim gelmeyecekse şu dakikada Tudor'u gönderirsek daha kötü oluruz. Ayrıca Dursun gitmeden mümkünse teknik direktör değiştirmeyelim. Ben de sene sonuna kadar Tudor'la devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Hocam Hamza Hamzaoğlu aralıkta geldiğinde şampiyon olduk ona bakarsak.Şimdi boşta Fatih Terim varken Tudorla sene sonuna kadar devam etmeyelim mümkünse.
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Rakip kaç kişi kalırsa kalsın ilk yarı zaten topçular antremana çıkmış gibiydi rakibin sayısıyla alakası yoktu. İkinci yarı zaten doğru düzgün başladık 5 dakikada ne oldu gördük. Ama bugün özellikle ilk yarı takımda bir konsantrasyon eksikliği vardı ikinci yarı mucizevi şekilde toparlandılar. Sonlara doğru yine çöktük orası ayrı ama bir şekilde istediğimizi aldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek örnek Hamza zaten onu da bekliyordum ama o yıl 1-0 kazana kazana şampiyon olduk resmen köylüye piyango vurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Ee o zaman yerine Mustafa Denizli'yi getirelim yine 8. olalım uygun mudur? Yaptık bir hata artık bize desteklemek düşer deve kuşu olmakla alakası yok. Rakipler iki galibiyet aldı diye yusuf yusuf oldunuz onların bize yetişme imkanı falan yok. Sene başından beri yazıyorum bizim için tek tehlike Başakşehir gerçekten bizden güzel top oynayan tek takım onlar.

    Ne alaka mustafa denizli teknik direktör bile değil? Hatanın neresinden dönersen kardır. Yusuf yusuf olmak değil gerçekçi olmak bu. Bjk başakşehiri tudorla geçmen imkansız. Bjk ve başakşehir bizim sahamızda da kazanır zaten.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Rakip 10 kişi kalmasaydı ve maç 2-0 olsaydı Galatasaray bu maçı 3 gün oynasa çeviremezdi. Antalya maçının aynısını izlerdiniz, hadi o kadar gömmek istemem Karabük maçı gibi maç olurdu.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Şu anda boşta bu takımın 20 lig şampiyonluğunun 6sını kazanmış bir adam var. Tudor gönderilip rastgele bir adam getirilecek olsa neyse tamam der tudora katlanırım.Ama bu şartlarda katlanamam maalesef.
  • quote:

    Geçen sene de Mustafa Denizli falan gelmişti gelirken herkes kurt hoca ligi tanıyor diyordu teneke bağlayıp yolladık Demek istediğim yerine Tudor'un gelmesi falan değil senenin ortasında plansız programsız teknik direktör değiştirmemiz ve benim elimde 3-4 tane örnek var en azından. O yüzden bekleyin bu sene bitsin yazın bakacağız şimdi boşu boşuna olan şansımızı da bitirmeye uğraşıyorsunuz




    Az önce bunu yazmıştım Sizin anlamak istemediğiniz şu. Tipik Türk halkı davranışı olarak yazıyı oo Tudor'u savunuyor şeklinde oluyorsunuz çünkü kendinizi o şekilde şartlamışsınız. Halbuki ben çok başka bir şeyden bahsediyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Tudor yada x kişisi kim olursa olsun sene ortasında teknik direktör değiştirince ne olduğunu defalarca gördük hala aynı şeyin yapılmasında ısrar ediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.