Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41244125412641274128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bomboş yerde vole attı diye mi yani?

Ya hocam yine aynı şeyi yapıyorsun. Bak Serdar Dursun itti penaltı olsaydı ya diyorsun. Berisha kız gibi yere düştü diagne7nin pozisyonunda ki bence faul yoktu orada. Ve hakem aynı serdar dursundaki gibi faul vermese nolacaktı? Golü yedirmişti.

• Soysuz takım 3 sezondur aktif buradayım 1 gün yüzümüzü güldürmedi lanet olsun ya

Ben artık saint-etienne taraftarıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döndük yine maziye..

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

şuan ki halleri ile gelseler. 9 kişi kalan Karagümrük'e 5 atarlardı

• Harbıden üzülüyorum.
    Turk futbolu ve futbolcuları adına üzülüyorum.
    Orda ateslı ateslı bekleyen Muhammedler ardalar buraklar fatıhler beklıyorken
    salak salak meyerler zacklar rossıler vb. her maç oynatılıyorlar.
    Böle turk futbolu gelişmez. Insan bır ıkı msç oynatır sunları be.
    Bır zamanlar ferdıyı de bole beklettıler yedekte oynatın dddık oynatmadılar. Ama oynatıldı sımdı en ıyı kkı futbolcudan bırı. Dıger turk arkadaslar da oyle ama oynatılmıyorlar. Omer faruk gıbı bunlarda kaçar.

• Yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum.Sadece fb değil zaten uzun süredir ligte kalite düşüklüğü var.Bizim kulübe gelirsek en amatör şekilde yönetilen kulüplerde ligte ilk 3 e gireriz.

İş artık Spor'u takip etmeye değil Survivor ,MasterChef gibi programları takip etmeye döndü

• Yav Allah aşkına şu Berisha'yı savunmayın bari izlemesek bir şey oynadı sanacaz.

Herif kağnı gibi topu kontrol edip 5 metre sürene kadar adamlar topu alıp gidiyor bundan. Her top kaybında da şaşkın şaşkın etrafına bakıyor ofsayta düşünce şaşıran Burak gibi. Boy var ondan ağır çekim oynuyor desen ne bi hava topu alıyor ne ikili mücadeleye girecek gücü var. Çelimsiz denen Rossi'nin bile fiziği bu odundan iyi. İsabetli pas menzili zaten 3 metre. Daha uzağa atmaya çalışınca beyin hata veriyor adamın.

Serdar da Lewandowski değil ama Berisha tam anlamıyla Samatta klasında bir futbolcu. Adamda da suç yok gerçi gelene gidene 3-5 attıkları Avusturya liginde yanında Daka oynarken yaptığı istatistiklere bakınca hepimiz yanıldık.

Hadi biz ekrandan 3-5 maç izliyoruz bizim fikrimizi salla da bu transferleri alıcı gözle izleyip getirenleri tebrik etmek lazım gelenlerin yarısı idare bile etmiyor. Kadro şişkin çok çer çöp var ama oynayınca verimli olan adamlar da bu kazmalara para verdik diye oynatılmıyor. Geçen sene uzun süre en golcümüz olan Thiam oynamadı, bu sene de Serdar oynamıyor. Crespo tam ritmini buldu çok para verdiğimiz çöplerin gönlü olacak diye kenara çektiler.

• ExcessiveScreen kullanıcısına yanıt

MasterChef bizim ligden daha kaliteli içerik sunuyor ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Isimden kazanıyor heralde başka açıklaması yok

• berishayı savunanlara şaşırmamak elde değil guiza bile berishadan 10 kat iyiydi

• Mesele basit devlet eli değmeli, borçlar sıfırlanmalı fakat her yıl 10m Euro kadar harcama limiti verilip genç oyuncu yetiştirip satmaya teşvik edilmeli. Sattıkca kendi butceni arttirirsin. Emin olun 5 yıla suanki Lyon seviyesine ulaşırız.

Borclari sıfırla

10m Euro maaş+transfer bütçesi belirle

+YERLİ DEĞİL, genç oyuncu sınırı koy.

11 tane Muhammed 11 tane sosadan emin olun daha iyidir. Artık sadece ismi olan soysuz köpekleri istemiyorum. Maaşına ve performansına göre bu takımda oynamayı hak edenler;

Altay

Berke

Atilla

Min jae

Crespo

Muhammed

İrfan -kronik ve seks bağımlısı olmasa keşke-

Arda güler

Son yıllarda gelmiş yüksek maaşlı ve maaşını hak edenler ise

Moussa Sow

Valbuena

Elif

Nani

• Hadi bakalım paylaşmaya edvam edin canerin yapacağın kadroyu lafını

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵AkifinhØtwitter
    “Erol ve Vitor bunu kadro dışı bırakarak camiaya üstün hizmet verdi. https://t.co/zqpmqW5u2o”
    https://twitter.com/mehmedakif010/status/1474499924863733760?s=20
  • Vedat Muriqiyi Başakşehir alacak diye düşünüyorum

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Böyle ezel kurtlar vadisi izler ya insanlar geçmişteki dizileri. Benimde su kadroyu izleyesim geliyor.

• Adam 8 TD değişti hocasız günümüz daha fazladır herhalde. Ya lanet olsun getirin Ersun, İsmail, Aykut, Sergen bir şey. 9 kişiyi yenemeyen süperstarların taktikleriyle 1 ay Bilic'i mi bekleyeceğiz?

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Offff yaaa ne kadrolar oluyordu o zamanlar.. şu sağ ayaklı tanker ümit özat bile sol bekte harikalar yaratabiliyordu. Yaratamadığı maçlarda dahi bizim son yıllardaki sol beklerden daha çok fayda sağlıyordu. Varını yoğunu koyduğunu bilirdik gurur duyardık. Edu kendi kalesine sürekli gol atıyordu bir dönem avrupada fln hatırlıyorum. Ona bile kızamıyorduk öyle kalite kokuyordu öyle yüreğiyle oynuyordu adam. Lugano'su Appiah'ı Marco'su takımın hepsi buram buram kalite kokuyordu. Büyü mü yaptılar takıma ne halt ettiler kaç sene oldu belimizi doğrultamaz olduk. Ali babanın çiftliği gibi her sene başka futbolcu çöplüğü izliyoruz.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

güzel kardeşim, ne bir adamından bahsediyorsun? vitor mitor benim umurumda değil gitsin napıyorsa yapsın anam değil babam değil banane ondan niye savunayım, benim derdim takımın mücadeleci gençlerle doldurulması ve bir tane teknik direktör ve ekibi getirilip onlarla senelerce yüzyıllarca devam edilmesi.bu ya çok basit zor birşey değil o teknik direktör vitor da olabilir hiç sorun değil hata yapsın ama bir yandan çözüm üretsin ve hatalardan çıkardığı sonuçla düz rampasız yokuşsuz bi yola girelim ve öyle devam etsin.

evet dua ettim ama benim fenerbahçeliğimi sen değil bu dünyadaki hiç kimse sorgulayamaz.benim dua etmemin sebebi artık oyuncularımızda utanma kalmadığı için belki bu sefer terbiyesizliğe taşıdıklarını anlarlar diye, sana kalsa yensinler ama beyaz formayla çıktıkları maçta 90 dkda bir tane oyuncuda yeşilimsi leke olmasın.oldu paşam ya burası yol geçen hanı zaten size kalsa

• hocam ben anladım artık bizim insanımız iflah olmaz.o yüzden artık kimse onları değiştirmeye çaba sarf etmesin bizde kendimizi yormayalım elbet onlarda olgunlaştıkça doğruyu bulacaklar, bi atasözü var eşeğe altın semer diye başlar buda aynı hesap , bu lafımı sadece sürekli birşeylerin değişmesini isteyen, 2 kötü sonuçta hemen komple sistemi insanları görev değişikliğine iten insanlar alınsın.

diyeceklerki 4 yıldır bekliyoruz uln bizde bekliyoruz herhalde ama istikrar yokki.o geliyo 2 maç sonra şut , diğeri geliyo hadi iyi olcak diyolar 2 maç kazanıyo 2 maç kaybediyo gene şut, yav güzel kardeşim bi izin ver da orhan gencebay bile boşuna demedi hatasız kul olmaz diye ama yok bizim insanımız sabırsız, kaostan beslenir , birşey kötüye gittimi komple sistemi yıkarak düzeleceğini sanır.

• hadi arkadaşlar, bari forumdakiler olarak bi karar alalım kendi aramızda kim gelirse gelsin kim ne hata yaparsa yapsın sürekli onun üstünde durmayalım biraz transfer için genç potansiyeller , maçları tahmin edelim

• Ülkenin içinde bulunduğu durumu fırsata çevirmek isteyen yöneticiler maalesef ki Yok.

Madem kur yüksek ülke içinden TL harcayıp kendi yıldızlarımizi bulup çıkarmamız lazım.

Taraftar da bir şey diyemez yabancı oyuncu alımı artık çok zor.

Oyuncular içinde büyük fırsat. Kendilerini gösterebilirler ama öyle bir görüş yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41244125412641274128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.