< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 24 Aralık 2021; 21:31:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4125. sayfa)

-
-
Mesut'un az penaltı kullanması kötü kullanmasıyla alakalı değildir. Adam asist yapmayı daha çok seviyor. Büyük takımlarda oynadığı için de penaltı kullanmasını gerektirecek bir ortam oluşmamıştır. Yoksa tarihin en iyi on numaralarından birisine penaltıcı değil demek saçma olur.
Tabii ki gömecek değiliz. Ama penaltı atmak Mesut gibi oyuncuların standart özelliği zaten. Baktı ki bizdeki bu yeteneksizler penaltı bile atamıyor bari ben atayım dedi herhalde.
-
En az 1 ay bulamaz bunlar hoca falan. Ben şubata kadar hoca gelmesini beklemiyorum. O zamana kadar da gelen geçen çakar zaten iddiamız kalmaz. Gerçi şu an da iddiamız yok. Düşündükçe sinirleniyorum, bir takım daha aralık ayında nasıl yarıştan kopar yazıklar olsun sizin gibi yönetime ya.
-
Kötü kullanıyor demedim penaltı konusunda ne bileyim Alex,Perotti gibi bakılıyor.Mesut kadar kullanabilecek oyuncular var bizde çoğu zamanda olmuştur.Diğer takımlarda da var.Mesut ,direkt serbest vuruşlarda da ön plana çıkmıyor onu da ekleyim
-
biz aziz yıldırımı çok ararız bu kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emre Belözoğlu'nu bizim taraftar beğenmez keşke beğense.
bildiğiniz bi oyuncu mu? hiç videosunu bulamadım varsa link atabilir misiniz bi bakıyım
-
Ali koç parrerıa kovarken Vardır bie bildiği dedık bı hocayla anlastı dedık ama hala ... Demek kı yokmuş bu bıldıgı. Madem ortada hoca moca yok ne kovmadan once bırısıyle anlaş , oyle kov.
Son çare yılmaz vurul
Mesela bu yardımcı antrenör crespoyu kesti.
Yenı gelen de ferdıyı altayı muhammedı tam keser. Iyıce corba oluruz
Bu sezon bütün maçları izledim. Berishanın o pas yeteneğini hiç ama hiç göremedim. Aksine gönderidği isabetsiz paslar, rakibin yanında ayakta kalamayışı ayağına atılan her topu kaptırması, boşta kalan toplara koşmayıp kontra atak şanslarımızı yok etmesi ve toptan korkuşunu izledim. Berisha benim Fenerbahçe tarihinde gördüğüm en kötü 2-3 forvetten biri. Ayağına pas gelecek de paşa 6 pasın önünde atacak. Öyle herkes atar.
Serdar Dursun'a gelince. Al verleri çok başarılı takımı oynatan bir forvet.Orta sahaya kadar gelidğnide oyunu uzun toplarla açan bir forvet. Topu aldığı zaman atağa hızlı çıkıyor. Toptan korkmuyor saldırıyor. Rakiple boğuşuyor. Dediğim gibi şut pozsiyonları oluşturup kaleye isabetli utlar çıkartıyor. Ben daha Berishanın hafif sağa çekip vurup kaleye gönderdiği top izlemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 24 Aralık 2021; 22:44:12 > -
bir insan düşünün sırf ekonomik durumu iyi diye yıllardır tüm başarısızlıklara rağmen bu kulübün başında. Adı Ali Koç değilde veli olsaydı kırk kere gitmişti.
-
Aziz yıldırım'ın mobingleri bile Ali Koç'un kinden iyidir.
Ben şeyi merak ediyorum bu Ali Koç iş dünyasında sözüne güvenilir biri mi peki? Yerli hoca olursa tercihim Aykut Kocaman olur dedi. O hariç bir sürü yerli ohca gördük.
Pereira7ya sarılıyordu falan. Sonra çıktı tvde taktik öğretti.
Yaşlı oyuncu yok dedi. Doldurdu. Gustavo gibi bir kazığı kazım ersun yanal ile beraber çok güzel çaktılar.
Sistem dedi o da yalan
comolli cocu sistem kurcaz tak yolladı.
Akıllı bir adam olaydı zaten koemana yalvarır parasını verir tutardı takımda. boş herif
-
Rıdvan yeni ohcanın gelmesi 3-4 hafta sürer demiş. Çin ligi bitiyor bilic diyorlar.
Löwü de kötülletti rıdvana ahahaha
Ne oldu löw hayalleri kuranlar. Ali Koç ve löw ahahahaha
Aykut kocaman bile ali koç varken şu takımın başına geçmez. Gel bakalım bilic efendi kaç hafta dayanabileceksin
-
Aziz Yıldırım en azından kafasına dik bir adamdı. Kafasında ne varsa onu uyguluyordu. Kolay kolay sözünden döndüğü çok olmamıştır, elbette o kadar yıl içerisinde vardır ama bu kadar bariz keskin dönüş yaptığını hatırlamıyorum. Ali Koç'a gelirsek 4 senede ne vaat ettiyse sürekli tersini yaptı. Yapmayacağım dediğini yaptı. Yapacağım dediğini yapmadı. Fırıldak gibi bir oraya bir buraya dönüp durdu. Aziz Aykut kalacak diyordu Aykut kalıyordu, Alex gidecek dedi Alex gitti mesela. Taraftarın isyanı da Aziz'in inadına ve dik kafalılığına olmuştu zaten zamanında. Ali Koç öyle mi? Vizyonumu anlayamamışsınız dedi Ersun'u getirdi, Vitor'a sarıldı 1 ayda sattı vs. vs. liste uzar gider. Ali Koç o kadar çok lafından döndü ki biz de şaşırdık artık, ne anlatıyor ne yapıyor kıvamına geldik bir süre sonra.
-
Saç ın dediği gibi ali koç löw den randevu bile alamaz
arkadaşlar, bir iki saattir altan tanrıkulunu dinliyodum ve bu adamı ilk kez gördüm denk geldim, baktım fenerbahçe adına çokca yazıp çizen birisi belli yani öz fenerli, sizcede bu adamın dedikleri doğru değil mi? dinlerken düşünerek dinledim ve adam haklı taraftar sürekli bi eleştiri ve kaos peşinde medyada buna ortak olunca camia karışıyor.biz ust uste 10 kere yenildik diyelim, taraftarlar olarak hep arkasında dursak bu medyanın .... yerleri kalkarmı? kalkmaz bence
sözün özü bence fenerbahçede camiada ve taraftarda kraldan çok kralcı var.sabır yok evet ni taraftan doğru ama bu sabrı önce yönetim gösterse belki taraftarda göstercek.keşke bir hoca gelse de 2 sene başarisiz olsakta dayansak sonra rüyalara dalsak beraber.bakın arsenale arteta çok kötüydü pes etmediler son zamanlarda toparladı süper star takımlara yeniliyo ama uc beş takim dişinda kalan tüm takımları yok ediyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
twitter
Dış Basından Fenerbahçe Haberleri on Twitterhttps://mobile.twitter.com/DailyFenerbahc/status/1474445174017253378?s=20
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Biz bunları bu forumda yıllardır diyoruz diyoruz hocam. Pereira'nın ilk gittiğinde de kitle aynıydı durun bi bakın şöyle böyleden anlamıyorlardı. Üstünden yıllar geçti madara olmaya devam ettik. Az daha küme düşüyorduk hala akıllanmadılar yine aynısını yaptılar. Yalan yok Ali Koç seçilidğinde çok gaza gelip Ali Koça çok güvenip Aykut Kocamanın kellesini aldıranlardan biri de benim. Yalan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 24 Aralık 2021; 23:38:37 > -
Rakiple boğuşuyor sonra boşa faul yapıyor GS maçında son saniye kornerde itti hakem penaltı verse maç gitti. Boğuşmasın daha iyi.
Berisha'nın Antwerp'e attığı gole bakıp Fenerbahçe'ye gelen en kötü 2-3 forvet demek de ne bileyim.
Neyse uzatmayalım belli ki farklı fikirlerdeyiz ikisi de bir an önce goller sıralar umarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X