Ali Başgan o kadar acizki Serdar Ali Çelikler bile dalga geçiyor bu bulamaz karar alması 3 ay sürer diye. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4128. sayfa)

-
-
Bugün Trabzon-Başakşehir maçını izler sonra da lige vedamı ederim. Biz vizyonu anlayamadık, anlayanlar devam eder artık.
-
Allah'ım nolur git nolurrrrr
Fenerajans.com 🇹🇷🇦🇿twitter
“Devrim Zengi: "Ali Koç'a teknik direktör ile ilgili soru soracakken, Ali Koç bana 'Zaten her şeyi yazıyorsunuz, dilediğiniz şeyi yazarsınız.' dedi."”https://twitter.com/ajansfenercom/status/1474705277752647680?t=RiGtATBMnaxkh4JMc3RMdg&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen 7-8 tane hoca yedin hepsi suçlu sen masumsun oldu başkan oldu. Sen bununla şakşakçılarını inandırırsın anca. Gideceksin bu kulüpten o kadar. Gerekirse paf takımla çıkarız yine Fenerbahçe gibi oynarız. Truva atı seni. Bitirdin Fenerbahçeyi
-
Yine takımın başında hoca yok ama bir sürü oyuncu ismi geçiyor. Ali babanın çiftliği işte. Ne beklersin
Şu an Terim'i de Ali Koç'u de yerinde tutan birbirinin başarısızlıkları, ikisinin de aynı anda bir haltı becerememeleri. Ya siz ya biz biri ayağa kalkarsa öteki de seve seve düzeltecek kendini. Galatasaray bu haldeyken Fener farkla lider olsa Terim 2 hafta önce giderdi. Fener böyleyken GS farkla lider olsa Ali Koç'a 5 hafta önce istifa diye bağırırdı taraftar.
Bu ligin iki lokomotifi var ikisi de yerlerde sürünüyor. Bir ligde iki en büyük takımın ikisi de yerde sürününce başarısızlık normalleşiyor. Bu durum sadece Fener'e Galatasaray'a değil tüm futbola zarar veriyor ülkedeki. Bir an önce bu takımlardaki iş bilmezlerin, yeteneksizlerin, zengin çocuklarının, takım abilerinin, imparatorların, vizon başkanların şunun bunun şutlanması lazım. Rezil ettiler ülke futbolunu.
-
3 temmuz mu daha fazla zarar verdi Ali koç mu? Ali koç Fenerbahçe nin başına gelmiş en kötü şey olabilir Hiç mi ders çıkarmaz bir insan yaşadıklarından halen hoca yok madem elinde alternatifin yok tazminat verip neden yolluyorsun hocayı bulana kadar bekle...
Devre arası hiçbir bek bulamazlarsa trabzondaki bruno peresi getirsinler. Ligin en iyi beki bruno peres ve trabzonda. Şaka gibi olay. Biz sangare ile osayi ile oynuyoruz hey allahım sabır ver sen bizlere.
-
TS şampiyonluğa yürüyor biliyorsun bu ortamda bize oyuncu vereceklerini sanmıyorum
Paraları yok hocam. 4 milyon teklif etsen anında satarlar. Sakatlıkları ve yaşı göze alındığında bruno perese 4 milyon verilir mi ayrı konu ama benim asıl değinmek istediğim nokta trabzon bu adamı bedavaya aldı. Hem de öyle göz önünde olmayan bir adam değildi, romadan getirdiler. Biz neden sangare ile osayi samuel ile oynuyoruz, ne ara bu hale geldi bu takım. Biz şampiyon olamıyorsak trabzon da olamıyordu. Bu kadar mı futbol aklı yok bizim yönetimin, yazıklar olsun ya.
-
Vizyon reyis almaz böyle adamları
Kramponlu Pisagortwitter
“Aston Villa'da yardımcı antrenörlük yapan John Terry, bir dönem Fenerbahçe'de forma giymiş olan Diego Lugano'ya Fenerbahçe'nin durumunu sordu. 🔗 (Milliyet)”https://twitter.com/KramponluPisago/status/1474720619791069192?t=UWdOOEUglVMRM6SwS7_ubQ&s=19
01.06.2021
Ali Koç: " 'Bu sene futbolun rengi sarı lacivert olacak' diyorum. İlk defa bu kadar iddialıyım. Yaptığımız hatalardan fazlasıyla ders aldık."
-
Emre bello ve Ali Koç, Kerem aktürkoğlu'nu elinden nasıl kaçırdı merak ediyorum. Muhtemelen 100 bin € fazla vermedikleri için kaçtı. Tabii bize gelse bu seviyeye ulaşır mıydı emin değilim..
Döve döve topçu ettiler çocuğu.
-
Ders almasaymis demek ki halimiz nice olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahahaha.. Aynen öyle oldu
Abi utanmazlik başlamış.
Ya bu Fenerbahçe başkanı olan neden herkesi düşman görüyor neden hemen bir agresiflik kendini beğenmişlik her şeyi ben bilirimcilik moduna geçiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 aylığına gelsin. Mayıs ayında kongreye gidilsin..Başka seçenek gelmiyor aklıma. Devre arası sol bek dışında transfer de yapılmasın. Meyer, Gustavo ve Pelkas ile yollar ayrılsın. İsmail Yüksek ve Allahyar geri dönsün. Caulker da geri dönebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X