Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41254126412741284129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya getirin Yılmaz Vural hocamı. Bi tur da o binsin ne olur. Adam da hevesini alır. Zaten gelen de sezon sonu gidecek bir fark olmayacak.

• he_man kullanıcısına yanıt

Bildiğim bir oyuncu değil. Sadece Rogon'dan bek bakarken denk geldim, sözleşmesi bitiyor, bu sezon doğru düzgün maça da çıkmamış, bir ara gelecek vadederken şimdi forma şansı bile bulamıyor tam başkanın sevdiği tarzda bir oyuncu.

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Geçen sene oynatmayıp gönderılen thıam bıle anadolu kulübünde gol krallığında ılk üçte. Bızdekıler golculerı anlamıyor. Bu sene de serdara aynısı yapılıyor dogru diyon. Kaçıran futbolcu herzaman atmaya musaıt futbolcudur. Bu berısha ve dogerlerı sadece bır veya ıki gol pozısyonuna gırebılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Eskı kadro dıyorsanız okochalı rüştülu alişenli rıdvan hocalı kadronun oyunlarına bakın. Manyak oynuyorduk

• Arkadaşlar hiç boşuna scout tavsiyesi yapmayın emeğinize, bilginize yazık. Yönetim ekibindekiler sizden yetersiz bu konuda. Yapmanız gereken tek şey transfermarktan rogon oyuncularına bakmak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berishanın eşine gelen yorumları okudunuzmu haberlerde, berishanın futbolculuğunu asla ve asla sevmiyorum ama gerçekten fenerbahçenin içinde çok pislik taraftarlar var

• Hocam seni kıracağıma kafamı kırarım daha iyi

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
  • Löw + İsmail Kartal mı geliyor artık yanına düzgün birini mi veriyorlar versinler ya da bilmiyorum yanına başka biri de gelebilir ama adam yemeyecek birisi, başarı beklenmesin bu sezondan Avrupa da bir şeyler yapmaya çalışsın.

• ben eğer azıcık bile biliyorsam , löw ün fenerbahçeye gelmesi iki dünyanın bi araya gelme ihtimalinden çok daha düşük

• Löw bu oyuncularla çalısmak istemez kadronun en az 2/3 sini gonderir

• MertBurak kullanıcısına yanıt

Hocam siz duymadınız galiba ben söyleyeyim.

Rıdvan Löw'ü kötülemiş Adanaspor'da küme düştü cart curt yani demem o ki kesin olarak gelmeyecek ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 Kötülemeseydi bile Löw gelmezdi orası ayrı ama durum bu.

• Yağız da Löw'den cevap bekleniyor olmazsa Bilic en son da İsmail Kartal demiş. Vitor gelmeden önce de tüm TD'leri saydılar tek saymadıkları adam geldi. Muhabirlere de güvenmiyorum kesin basındaki isimler gelmez başkan yarım kalan hikaye diye Daum'u getirir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Siyah Çoraplılartwitter
    “💥 "Fenerbahçe Bilic, Muriqi ve Boupendza'yı bitiriyor" 📎(NTV Spor)”
    https://twitter.com/siyahcoraplilar/status/1474656290970427394?t=mH-wd8b8Qq_sPsw-BjdEAg&s=19
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Fenerajans.com 🇹🇷🇦🇿twitter
    “Yağız Sabuncuoğlu: Löw’den yanıt bekleniyor. Olmazsa zaten alternatifleri belli: Biliç ve İsmail Kartal. @yagosabuncuoglu | @VOLEapp”
    https://twitter.com/ajansfenercom/status/1474660659401043969?t=ehspSGbuIRMH4ztuJrl_sA&s=19
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    “La Gazzetta dello Sport'a göre Napoli, geçen yaz zaten takip ettiği 23 yaşındaki Fenerbahçe stoperi Attila Szalai'nin bir kez daha peşinde.”
    https://twitter.com/ajansfenercom/status/1474669982277644296?t=QwC8GuE_8a7R8XIdfIdmlg&s=19
    “Napolii, Kostas Manolas'ın ayrılığı ve Kalidou Koulibaly'nin sakatlığından sonra kesinlikle arka bölümünü güçlendirmeli.”
    https://twitter.com/ajansfenercom/status/1474670544649867265?t=msSy69X8vlJtewCS7IIKFw&s=19
    “Kocaelispor Başkanı Engin Koyun: Burak Kapacak ve Murat Sağlam ile ön görüşmelerimiz oldu. Burak ve Murat için Fenerbahçe'ye teklifimizi ilettik. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bekleyip, göreceğiz... (🔗Radyospor)”
    https://twitter.com/ajansfenercom/status/1474364028935979012?t=Vi9FBwaKV8SNs-DZ4lxsNA&s=19

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Daum'un ölüsü Vitor'u 5'le çarpar.

• GEÇEN SENE BÜTÜN GÜNÜM BURADA GEÇİYORDU. HER MAÇ SONRASI BURADAYDIM BU SENE EN SON FRANKFURT MAÇINI VE HATAY MAÇINI İZLEDİM GALATASARAY MAÇINI ELİMDE TELEFONLA YARIM YAMALAK BJK MAÇINI HİÇ İZLEMEDİM BİLE.

BU BEYAZ EŞYACI VE ÇETESİ GİTMEDİKÇE ASLA AMA ASLA İZLEMEM. 3 SENEDE 9 KERE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİ. BUNLARIN HEPSİ Mİ KÖTÜYDÜ? AÇIK AÇIK HOCALAR YENDİ. KENDİ GETİRDİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜN BİLE ARKASINDA DURMADI YENMESİNE GÖZ YUMDU. GİTTİ SAÇMA SAPAN ALAKASIZ MESUT ÖZİL'İ GETİRDİ. ŞAMPİYONLUĞU VERDİ. MESUT OYNASIN DİYE HOCAYA HEM EROL'A HEM VİTOR'A MEDYANIN ÖNÜNDE FIRÇA ÇEKTİ. VİTORLA YENİ SAYFA AÇIYOR DEDİK YİNE AYNI ŞEY. RIDVAN, MESUT, İRFAN, MERT HAKAN HER BERABER HOCAYI YEDİLER BEYAZ EŞYACI GÖZ YUMDU. TAKIMI İYİCE ANADOLU TAKIMINA ÇEVİRDİ. YAZIKLAR OLSUN

• yıl olacak 2022 hala futbol mu tartışıyorsunuz ya

• Foruma girdim bir baktım ismi geçen isimler: Löw, İsmail Kartal, Bilic, Boupendza, Vedat Muriqi. Bir tane bile yeni isim yok. Türk futbolu komedisi aynen devam.

• Aras. kullanıcısına yanıt
    Sorma insanlar bir de kendilerine dert ediyorlar bunu. Önceden biz de öyleydik.

• Getir İsmail Kartal'ı, Pereira'nın beğendiklerinden sadece bir tane bek transferi yap, kulübü artık başka zarara sokma. Beceremiyorsun kulüp yönetmeyi bari enkaz bırakma, kime teklif geliyorsa da sat.

• 
Sayfa: önceki 41254126412741284129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.