Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41224123412441254126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Mesut story falan atınca göreceğiz sanmıştım, çok merak ediyorum.


    Bu sene Caulker ve Burak'a büyük ayıp yapıldı.

  • Eğer bu bitik Malatyayı da yenemezlerse MHY, İrfan, Sosa’yı düşünmeden kadro dışı bırakırım. Hem hocayı sepetleyeceksiniz hem de oynamayacaksınız yok öyle yağma. Gerçi bunlara zerre güven olmaz 9 kişi kalmış Karagümrüğe bile dikine gitmeyi akıl edemeyen oyuncu topluluğumuz var. Beşiktaş’ın altyapı antrenörü 3 maçta 7 puanı kaptı bizimki neredeyse 10-12 senedir kulübün başında hâla değişiklik yapmayı öğrenememiş. Gerçi adamda da bir suç yok bu yerli çetesi kafa kola almıştır adamı istediği gibi yönetiyordur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

    Trabzonspor'a kapanarak oynuyorlar ama bir istatistik paylaşmıştım. Trabzonspor'un attığı ilk gollerin yaklaşık %80'i duran toptanken ayrıca maçın skorunu değiştirerek toplam 15 puan getiren goller ya ceza sahası dışı ya da duran toptandı yanlış hatırlamıyorsam. Akan oyunda atılan gollerde ise bizim gerimizde 4.ler şuan. Biz kilidi açacak pozisyona girince bile atamadık ki. Her şeyin başlangıcı olan Kim'in kırmızısı Mesut'un karşı karşıya kaçırdığı atağın dönüşünde geldi. Dışarıdaki Frankfurt ve içerideki Oly maçlarında dünyalar kaçtı. Pelkas az şanslı olsa minimum 4 puanla çıkacaktık. Rövanşlarında hoca sadece görüntüde takım başındaydı son maç da formalitedendi zaten.


    İş kazası atamadığında olur. Alanya maçı gibi. Madrid galibiyeti kaçırmadı ki bu maçlarda. Kısır bir görüntüdeydi hep. Hele 0-0 biten bir Villarreal maçı var ki rakibin kendi ceza sahası önünde paslaşmasıyla geçti ilk 45 dakika.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Aralık 2021; 18:49:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Bize ya aziz gibi baskın başkan gelecek ya da takıma karışmayan bir başkan ve baskın bir teknik direktör lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt
    Boş yapmayın arkadaşım şu maçta puan kaybı için dua edenin Fenerbahceliliginden şüphe ederim ben. Kendinizde olmayan sizsiniz. Bir adamın peşinde taraftar olduğunuzu unuttunuz hırsınızdan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok büyük hoca oldu. Helal olsun. Bu sene bence trabzonu geçerek şampiyon olacak emre. Seneye fenerbahçede yeri hazır. Saadettin saran başkan, emre teknik direktör.

  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

    Olabılır . Buyuk futbolcularda kacırıyor. Kacırması ıyı hıc degılse pozısyon a gırebılıyor. Serdar dısındakı futbolcular pozısyona gıremıyor. Atagı hucumu kuvvetlendıremıyor. Serdar oyle yerlerde duruyor kı butun rakıp futbolcuları ceza sahasında topluyor. Bu da daha cok atak yapma fırsatı cıkarıyor. . 5 kacırır bır atar. Adamı oynatılmadıgı halde 5 golu var oynatılsa kımbılır ne olurdu. Mesutun gollerının ucu zaten penaltıdan.

    Burdan dıyorum bu adam uc kez arka arkaya 90 dk oynasın en az uc golu olur. 20-30 dakkalarda olacak ış degil bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Caulkerı hoca istemiyor diye yolluyorsun. Hme de çhocayı devre arası olmadan kovuyorsun. Madem ilk kötü gidişte hocayı kovacıaksın. Neden sezon başı hoca gelmeden aldığın adamı yolluyorsun. Nasıl bir kafa bu Allah'ım sen sabır ver

  • Adamın hocayı arayıp bulması, takımı yönettirmesinden daha uzun sürdü.  

  • wakara kullanıcısına yanıt

    O küçümsediğin 3 penaltıyı diğer takozlara bıraksa 3 penaltı daha kaçırırdık emin ol. Penaltıları küçümsemeye hiç gerek yok, penaltı atmak da bir meziyet. Eğer takım avrupada 2 tane penaltı atsaydı şu an belki de lider çıkmıştık gruptan.


    İlk paragrafta yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Serdar dursunun oynaması çok önemli. Takımdaki tek santrafor serdar ve oynadığı zaman ciddi fark yaratıyor. Son vuruşları biraz sakar ama en azından pozisyona giriyor. Hiç berisha merisha macera aramayıp parayı bastırıp rondonu getirsek belki de şu an liderdik ligde.

  • Viscayı da trabzon almış, şu ligde mvp her sezon gol asist olarak double double yapan adamı nasıl alamazsın gerçekten insan hayret ediyor.


    Gidip mlsden falan vitaminsiz ligi tanımayan adamlar alana kadar şu viscayı alacak vizyonu olsaydı şu ali koçun keşke.

  • Kahve keyfine kurban gitti visca

  • Zaten serdar dursun rizespor maçında yaptı o istatistiği. Rizespor önemsiyorum yanlış anlaşılmasın ama tek maçta 3 gol var. Kilidi açan gollerde değil. Serdar bazen çıldırtıyor. Bazen yokları oynuyor.Önplana çıkan Adam gibi forvetimiz yok. Ne kötüler nede büyük takım standartlarındalar. Berisha büyük takım için olabilir ama ikili Forvette.

    Bilic gelince 3-4-1-2, 4-1-3-2 yapabilir. Bizim maçları izlemiştir muhtemelen.


    Valencia-Berisha rekabete girer yanında sağlam forvet transferi gelir serdar dursun onun yedeği olur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 24 Aralık 2021; 20:52:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig sonuncusu Rize'ye 3 gol attı diye bu kadar savunamam. Serdar ne kadar pozisyona giriyorsa Berisha da o kadar giriyor. Serdar hava toplarında etkili Berisha'nın da ayağı düzgün. Frikikleri, şutları nispeten güzel. Bizde herkes gol kaçırıyor zaten gol atanı lazım, o da Serdar değil maalesef. Berisha da olamayacak gibi.


    Zaten bu sistemde hangi forveti konuşursak konuşalım boş hiçbiri iş yapmaz bu kafayla.

  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

    Berisha yerine düzgün bir forvet olsa en az 5 atmıştık bjkye o gün.


    Berishanın hiçbir şeyi düzgün değil


    Hız yok

    Güç yok

    Çeviklik yok

    Çalım yok oğlu yok

    Kafa topu yok

    Bitiricilik yok

    Pas yok

    top kontrolü yine yok

    Çevre kontrolü yine yok

    Hırs yok


    Serdar Dursun


    Çevre kontrolü iyi

    Pas alışverişi süper

    Koşu hızı Berishadan yüksek

    Uzaktan şut Berishadan iyi(Şöyle diyeyim önünü boşaltıh uzaktan şut vurabiliyor. Berishanın daha kaleye isabetli defanstan sekmeyen şutunu görmedim)

    Hırslı

    Fiziği güçlü



    Serdar Her türlü berishadan iyi forvet




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 24 Aralık 2021; 21:0:23 >
  • Pelkas penalti kacirinca;

    Ya baska adam mi yok ? Bu ne arkadas 3 puan kaybettik serefsiz pelkas hain yunanli

    Mesut penaltiyi atinca;

    Penalti golleri atiyo aggbbii ucuz yaaaaggg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 24 Aralık 2021; 20:58:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt

    Pelkas'ın penaltı kaçırması eleştirilir de Mesut'un penaltı atmasını öveceksek vah halimize.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 24 Aralık 2021; 21:8:34 >
  • TEHET kullanıcısına yanıt

    :D Mesut penaltıcı değil ki .Takımda ağırlığı fazla olmasından , yıldız olması ,özgüvenden dolayı falan kullanıyor.


    Valencia ,Mesuttan daha çok penaltı kullanmıştır .Berisha'da yaşı genç olmasına rağmen kariyerinde Mesuttan daha çok kullanmıştır



    Baktım bilgilerine.Mesut yaşı 32 olmasına rağmen berishadan sadece 3 tane fazla penaltıdan gol atmış .Mesut (11) Berisha (8)


    Berisha :https://www.transfermarkt.com.tr/mergim-berisha/elfmetertore/spieler/307924

    Mesut : https://www.transfermarkt.com.tr/mesut-ozil/elfmetertore/spieler/35664


    Penaltı atacak diye yıldız oyuncu almak ,bu kadar ücret vermek gerekli değil.7 golün hepsi normal olsa daha çok övgüyü hak eder bu kadar basit.7 golün 3 ü penaltı dediler diye millete laf atmak  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 24 Aralık 2021; 21:19:15 >




  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Ovulecek bir sey yok ortada. Ama gomecek kadar da sacma dusunce yapisina sahip taraftar. Penaltici bile yok takimda. Ayagi duzgun adam kullaniyor iste. Penaltilar kacinca cildiranlar, kullanan mesut olunca neden penaltiyi basitlestiriyor ? Ben de isterim Mesut asistini yapsin, gs macindaki golu gibi atsin veya attirsin. Maclarda penalti kazaniyor takim ve atan kisi Mesut. Bu ahmet, mehmet de olsa fark etmez. Mesut atarken baska biri topu alip penaltiyi kacirsa ayni kisiler Mesut niye atmiyor, hain pelkaz diye cildiracaklar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyorum.


    Serdar Dursun nasıl Berisha'dan hızlı olabilir?


    Berisha'nın en önemli özelliği pasör ve ayağına hakim olması pas yok yazmışsın.


    Serdar dağlara taşlara şut atarken Aziz haklı 2.ligden forvet mi alınır deniyordu bir maçla silindi o imaj. Gollerine devam etsin destekleyelim ama Berisha ile aralarında bir fark yok bence.

  • 
Sayfa: önceki 41224123412441254126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.