True rms ve kalibreli uygun fiyatlı bir ölçü aleti almak istiyorum gönül fluke almak istiyor tabi ama büyük rakamlar Şuanda kullandığım cihaz voltajı fazla gösterince sedaş'ı arayıp bildirdim gelip ölçüm yaptılar 223-230-250 volt çıktı fazlar kullandıkları cihazın markasını göremedim ama cihazdan bobin sesleri falan geliyordu ufacık şey olmasına rağmen Ben gazları 248-250-270 ölçmüştüm kendi cihazımı kırıp atasım geldi tabi :) Birde bu multimetrelerde 9v pil ile çalışanlarda pil azaldıkça ölçümlerde hata yaptığını okudum bu doğru mudur eğer doğruysa böyle bir sorunu olmayan cihazlar var mı ? Birde ölçüm aralığının manuel veya otomatik olması arasında fark var mı ? Örneğin voltaj kademesi 6-60-600 volt olarak seçenekler oluyor otomatiklerde sadece voltaj kademesi oluyor aralarında ölçüm hassasiyeti olarak bir fark oluyor mu ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 9 Şubat 2022; 13:35:22 > |
Multimetre Tavsiyesi: Uni-T UT89X
Multimetre arayışındaysanız, Uni-T UT89X modeli dikkate değer bir seçenektir. Bu cihaz, kapsamlı özellikleri ve uygun fiyatıyla elektronik hobilerinden profesyonellere kadar çok çeşitli kullanıcılar için uygundur.
Uni-T UT89X, çoklu ölçüm fonksiyonlarına sahiptir ve voltaj, akım, direnç, kapasitans ve frekans gibi temel elektriksel parametreleri ölçebilir. Ayrıca diyot testi, süreklilik testi ve sıcaklık ölçümü gibi ek özellikler de sunar.
Bu multimetrenin en önemli özelliklerinden biri, True RMS ölçüm yeteneğidir. Bu, AC geriliminin ve akımının doğru bir şekilde ölçülmesini sağlar, bu da karmaşık elektrik sistemleri üzerinde çalışırken önemlidir.
Uni-T UT89X, dayanıklı bir yapıya sahiptir ve endüstriyel ortamlarda kullanım için idealdir. Katlanabilir problar, cihazın taşınmasını ve saklanmasını kolaylaştırır.
Fiyat-performans oranı açısından Uni-T UT89X, piyasadaki en iyi multimetrelerden biri olarak kabul edilir. Uygun fiyatı, onu elektronik alanında yeni başlayanlar ve profesyoneller için mükemmel bir seçim haline getirir.
Genel olarak, Uni-T UT89X, çok yönlü özellikleri, uygun fiyatı ve dayanıklı yapısıyla tavsiye edilen bir multimetredir. Elektriksel ölçümler için güvenilir ve uygun fiyatlı bir cihaz arayanlar için idealdir.