< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolanka -- 20 Ağustos 2016; 13:02:26 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolanka -- 20 Ağustos 2016; 13:02:26 > |
|
Koşu bandı, evde egzersiz yapmak için popüler bir ekipmandır, ancak zaman zaman arızalar meydana gelebilir. Bu arızaların giderilmesi, cihazın kullanım ömrünü uzatmak ve güvenli bir şekilde kullanmaya devam etmek için önemlidir.
Yaygın Koşu Bandı Arızaları
En yaygın koşu bandı arızalarından bazıları şunlardır:
E1 Hatası Çözümü
E1 hatası, genellikle koşu bandının motorunda bir sorun olduğunu gösterir. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
Resetleme
Koşu bandın bazen basit bir resetlemeyle düzeltilebilir. Resetleme işlemi cihazdan cihaza değişebilir, ancak genellikle şu adımları içerir:
Diğer Arızalar
Motor arızaları ve E1 hatasının yanı sıra, koşu bandında şu arızalar da meydana gelebilir:
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Koşu bandı arızalarını giderirken şu hususlara dikkat etmelisin:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 31 Temmuz 2019; 0:33:59 > |
|
Merhaba, Bozulan koşu bandımı Ankara' da, İvedik Organize Sanayi Sitesinde, Tutku Elektrik - Bobinaj'a tamir ettirmiştim. İlk anda motorun yandığını gördük, daha sonra kartın da yandığını anladık. Zaten motor yanınca %90 kartıda yakıyormuş. Motoru sardılar, kartta da parça değiştiler. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Ben bu firmaya https://www.ankarakosubanditamiri.com adresinden ulaşmıştım. Tavsiye ederim hem bobinaj hem elektronik var. Başka yere göndermiyorlar. |
|