Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.769
Cevap
67
Favori
129.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VPN ile uğraşmayın alın TR lokasyonlu VPS/VDS en ucuzundan kurun ubuntu wireguard ile bağlanın keenetic modeminiz varsa wireguard içine yükleyip tüm cihazlara dağıtın 1000mbps bağlantım var neredeyse kayıpsız bağlantı alıyorum ping ve peering superonline göre çok çok daha iyi

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Keenetic'in hangi modeli ile vpn'de bu hızlara çıkabiliyorsunuz ? 800-900'lere çıkmaya işlemcileri yetmiyor çoğu cihazın.

Burada asıl sorulması gereken soru hangi yerli VPS/VDS 1000 Mbps hız veriyor Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi 

Benim denediklerimin çoğu 100 Mbps ile sınırlıyor.

Bakınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alphonsus kullanıcısına yanıt

Biraz araştırırsan 100mbps sınırlı olmayanı bulursun

keenetic hero gayet işlemcileri yetiyor hiçbir sıkıntı yaşamıyorum

• @tuzsuz_deli_bekir Arkadaş kusura bakmasın ama verdiği bilgi yanlış. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama MT7981B Dual-core@1.3GHz işlemcinin WireGuard'da çıkabileceği max. hız 300Mbps. O da local network'te yapılan testlerde geçerli. Gerçek testlerde yani 3. taraf bir sunucuya bağlanarak yapılan testlerde 300Mbps'e de gücü yetmeyebilir. Zaten bu belirtiliyor.

Hatta GL-MT3000 router'da Keenetic Hero ile aynı işlemciyi kullanmakta. İsteyen araştırabilir, inceleyebilir.

Benim kullandığım router'da Broadcom 2.6GHz quad-core CPU var, o halde genel VPN'lerle 880-900Mbps'lere çıkabiliyor.

Titan KN-1812'deki işlemci Keenetic Hero'daki işlemciden daha üstün olduğu halde o hızlara çıkamıyor.

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisidonanımhaber forum
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161568583

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

@tuzsuz_deli_bekir Arkadaş kusura bakmasın ama verdiği bilgi yanlış. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama MT7981B Dual-core@1.3GHz işlemcinin WireGuard'da çıkabileceği max. hız 300Mbps. O da local network'te yapılan testlerde geçerli. Gerçek testlerde yani 3. taraf bir sunucuya bağlanarak yapılan testlerde 300Mbps'e de gücü yetmeyebilir. Zaten bu belirtiliyor.

Hatta GL-MT3000 router'da Keenetic Hero ile aynı işlemciyi kullanmakta. İsteyen araştırabilir, inceleyebilir.

Benim kullandığım router'da Broadcom 2.6GHz quad-core CPU var, o halde genel VPN'lerle 880-900Mbps'lere çıkabiliyor.

Titan KN-1812'deki işlemci Keenetic Hero'daki işlemciden daha üstün olduğu halde o hızlara çıkamıyor.

donanımhaber forum
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161568583
    Hangi router kullanıyorsun hocam

• turco8181 T kullanıcısına yanıt

@turco8181 ASUS RT-BE86U kullanıyorum. Gerek donanımı, gerekse yazılımı sorunsuz bir cihaz.

Aklınızda bulunsun, ASUS router seçerken yazılımdan veya başka konulardan kaynaklanan garip sorunlar var mı iyice araştırmak gerekiyor. Mesela bir üst modelinde yazılım sorunu var. Daha önce çıkmış bir cihaz olmasına rağmen adamlar düzeltmiyorlar veya düzeltemiyorlar. WiFi hızı yavaş kalıyor, dosya kopyalama/yazma hızı yavaş kalıyor. ASUS'un en tepe modellerinde de sıkıntılar var. Yani donanım aynı hatta daha iyi olsa bile ASUS router'ların performansları çok değişken olabiliyor.

Aşağıya eklediğim gibi güvenilir sitelerdeki incelemelere ve sonuçlara göre cihaz seçilmeli. Uzun lafın kısası; YouTuber'ların veya firmaların çeşitli iş ortaklarının reklamlarına, fiyatın pahalılığına göre seçmemek gerekiyor. Bu şekilde hareket edipte pişman olanları görüyorum. Bu forumda bile var.

• Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam seçim yaparken aklımda bulunur

• Bina da Türktelekom altyapısı vdsl hat var 86 hız veriyor firma olarak gigaspeed kullanıyordum 299'dan 480 e çıkardılar .Superonline da sonradan geldi 100 mbs olan paketi 2 ay ücretsiz sonra ki aylar 600 tl şeklinde çıkıyor.Sizce superonline geçmeye değer mi ? Türktelekom altyapılı olan çoğu firma 500 bandına geldi ya da gelecek son zamlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 29 Haziran 2025; 11:53:29 >

• şu an 3 saattir inanılmaz bir filtreleme var kick twitch ve faceit ts hiç birine bağlanmıyor ama bu siteye girebiliyorum 3 kere aradım platinium üyesi olduğum halde 10 dkdır bekliyorum. güncelleme yapıp oldu diyorlar

• Aynı sıkıntılar TT fiber altyapısından alınca da oluyor mu?(sol fiber altyapı yok ama sorgulama yapınca sol mevcut diyor sanırım tt altyapısını kullanabiliyor). Kentsel dönüşüm ihtimali olduğu olduğu için uzun süre taahhüt vermeyi düşünmüyorum gerçi nakil yada taşındığın yerde altyapı yoksa ücretsiz cayma var deniyor ama uğraş dur adamı bezdirirler.

500 MB Hız:

Turkcell Superonline Fiber: İlk 2 ay ücretsiz! Sonraki 10 ay 800 TL

TT: 24 Ay Sözünüze: 800 + 75(modem)

Keşke gigafiber gelseydi düşünmeden geçerdim :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.