Şimdi Ara

Evde Yaptığınız Çılgınlıklar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
13
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok ciddi yazıyorum, bir gün 14 yaşında falan iken bim poşetine su doldurmuştum(en büyüğüne) balkondan aşağı kızın kafasına bırakmıştım çok eğlenceliydi
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyinBedava -- 3 Ocak 2012; 2:31:24 >
  • Yazlıktayız ben dedemin sopasıyla televizyona vurdum bütün gücümle.
    Kedi dövmüştüm.Banyodan buz gibi suyu kovaya doldurur aşağı boşaltırdım.l
  • çılgınsın meen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

sobaya torpil atmıştım. Bacalar falan düşmüştü yere baştan kurmuştuk sobayı

Hepiniz süpersiniz yaa
  • Balkondan bende işedigimi bende hatırlıyorum.
    Birde evde değilde küçükken boncuk sıkan tabancalar vardi hala var da arkadaşlarla toplanıp otobüsü durağında adam kapıyı acar açmaz adama sıkmıştik çok acayip eğlenirdik adamın durum vahim tabi şimdi üzülüyorum adama :(
  • bulvar tan alıp evde okurduk ılkokul çağlarında sınıftan 1-2 kısıyle
    gazeteyı alma faslı en zordu
  • Küçükken evlerin içine patlayıcı madde atmayı çok seviyordum.

Bir gece arkadaşla canımız sıkılmıştı dışarda dedik napalım falan. Gittik kızkaçıran aldık bi tane işte. Bizim apartmanın iki yanında giriş katında oturanların camı açıktı. Odanın ışığını kapatmışlar ama tv izliyorlar. Neyse yaktık kızkaçıranı içeri attık zaten garip sesler geliyordu. Fiuuuu falan ses biz o ara kaçtık işte. Sonra yine sokağa gelince kadın dışarı çıkmış bakınıyo işte sağa sola. Geldi soruyo eve fişek attılar gördünüz mü diye dedim yok valla görmedik.

Bir gün de işte yine canımız sıkıldı gittik torpil aldık işte. Bakınıyorum hangi balkona atayım diye. Neyse en sonunda bir tanesini kestirdim gözüme altımda bisiklet vardı gittim önüne işte. Çıkardım kibriti yaktım torpili fırlattım. Baktım balkon mermerinden sekti yere düştü. Dedim boşa gidecek lan bu hemen geri aldım yerden bi daha attım ama yine tutmadı. Sonra tam bi daha almak için eğildiğimde patladı altıma zıçacaktım nerdeyse.

Bir de yumurta atma maceralarımız vardı yine.

Bir gün 6-7 kişi toplanmışız, almışız 10 tane falan yumurta. Gruplara ayrıldık bir de sanki özel operasyon düzenliyoz anasını satım. Arkadaşla ben gittik işte bi yeri kestirdik gözümüze. Bu hayvan birini attı yetmedi, diğerini de attı aynı yere. 3 kişiydi bizim grup kaçmaya başladık sonra bu atınca. Bu atan lavuk bayağı koptu gitti bizden bende diğer arkadaşla kaldık ortada. Dedik napalım kamyonun arkasına geçtik işte. Adamlarda tam önümüze çıktı dedi siz mi attınız lan şerefsizler falan. Dedim yok abi teyzemize gidiyoz biz. Aha dedim şu tarafa kaçtı atan çocuk ben gördüm. Adamlar bizi bırakıp o tarafa koşmaya başladılar. Biz de peşlerinden gidiyoruz teyzemizi unutup Adamlar koşarken birisi ayağı takıldı yerde yuvarlandı üstü başı çamur, daha da sinirlendi küfür ede ede koşuyo kopuyoruz biz falan. Çocuğu yakaladılar çocuk ağlamaya başladı falan bir tane vurup bıraktılar.

Sonra bir gece tek başıma bisikletle geziyorum. Canım sıkıldı gittim yumurta aldım yine. Bakındım, bakındım buldum sağlam bir yer attım oraya. Yarım saat falan sonra ordan geçiyodum bisikletle. Baktım kadın hala camı siliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir Nar -- 3 Ocak 2012; 4:11:26 >

• içi elyaf yorganlarla dolu dolabın içine girip kibrit yakıp ortalığın aydınlanmasını seyrederdim ve söndürüp yorganların üstüne atardım küle dönmüş kibritleri
  • 4.sınıftı galiba, plastiğin yalıtkan etkisi olduğunu öğrenmiştik derste bende plastik birşey ile çiviyi tutup prize sokmuştum.Sonra sigorta atmıştı beni de elektrik çarpmıştı.Öğretilenleri sorgulamıştım sonra

4-5yaşlarımdayken çamaşır makinasının içine girip sıkışmıştım, babam gelip kurtarmıştı.Sonrada resmimi çekmişti makinadayken, bunu neden yaptı anlamadım hala

İp atlamak istemiştim, bir ucunu vitrine bağlamıştım diğer ucunuda abime vermiştim.Abimde ben üzülmeyim diye sallıyordu ipi tek başına, herşey iyi hoştu sonra ben ipe takılıp düştüm ve koca vitrin ipin çekmesi ile devrildi, hala gülerim hatırladıkça

En meşhurları ise herkesin kesinlikle yaptığı evde top oynarken sayısızca vazonun,bardağım ve sehpa bacağının kırılması.Nasıl olurda her çocuk aynı şeyleri mutlaka yapmış olur şaşarım hala

• Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: HybrdThry

quote:

Orijinalden alıntı: Destny

8 9 yaşındayken evde ne kadar gazete varsa çıkartır ordaki bikinili manken resimlerine sürtürürdüm :D

benim kadar olmasada 8 9 yaşında pek fenaymışsın ha

• osbir çekmek daha heyecan ve haz veren bişey mi var
  • Çok güldüm ya:D

küçükken arkadaşla bir yerlerden çivi bulurduk. o çivileri arabaların lastiklerine dik bir şekilde yerleştirirdik. araba ileri yada geri gittiğinde çivilerden biri lastiğe girerdi.

Simitçi geçerken balkonun en kuytu köşesine saklanıp simitçiyi taklit ederdik. şimdi düşünüyorum da ne kadar kötü bir şeymiş :S adam orada para kazanmaya çalışıyor biz onunla dalga geçiyoruz(çalışmaya başlayınca anladım)

Doğum günümde boncuklu tüfek almıştı halam. çok iyi atıyordu dürbünü falan vardı. arka bahçede banklarda oturan çok kişiyi vurmuşuzdur.

bundan iki yıl önce ailemden habersiz hamster almıştım. ufak bir kutuda bakıyordum. ilk gece kutuyu kemirip oturma odasındaki en güzel koltuğun içine girip tüm süngerini oymuştu. kendine yuva yapmış
  • Millet neler yapmış ben bakkaldan cips çalmıştım gerçi evde yapılan bi çılgınlık değil ama neyse bakkal kovalamıştı beni
  • küçükken evde poşete s*çıp çamdan yola fırlatmak. ardından geçen arabaların onun üzerinden geçmesini izlemek.
    not: birisinin camında patladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylar_brain

kuzenim evinn balkonuyla bzm evin balkonu yanyanaydı.her zmn aşağıdan geçen arabalara evde ne bulduysak atardık.domates,portakal,saksıdan toprak...Bir gün olayı bir üst seviyeye çıkarmak için yumurta atalım dedim ama kaynatıp :D 2 yumurta kaynattık ve pusuya yattık.Yumurtalar çat çat diye arabın tepesinde patladı.bizde apartmanın havalandırma penceresine geçtik.Süperdi hoba fln derken kuzenlerin zili çaldı.Annesi kim o? derken bizde hafiften dinliyoruz.Hanım efendi 2 çocuk arabama yumurta attı polisi çağırıyorum diye bağırıo adam.Kuzenn babasını çağırdık adama para fln vererek zarzor ikna etmişti adamı.biz ama evde üçbuçuk atıorz :D

• PS1 ler ilk ciktiginda babam almisti daha kimsede yoktu 2. Gun kapağını açıp içine işedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Kardeşimle kavga ederken annemin daha birkaç saat önce aldığı cep telefonunu ( ki o zamanın en iyi telefonlarından birisiydi, modeli unuttum, baya bi para vermiştik ) kardeşimin kafasına fırlattım arkasında duvar vardı paramparça olmuştu.

Reha Muhtar'a lastik çocuk çıkmıştı koliye falan sığıyordu, çekyatta zıplıyordum bende onu izlerken. Karşı çekyata atlamak istedim ama.. sadece isteyebildim. İki çekyat arasındaki cam sehpaya düştüm, 1 tane bile çiziğim yoktu, sehpa paramparçaydı, her tarafım cam içindeydi nasıl oldu hala bilmiyorum.

Muhabbet kuşumuz vardı, yavruydu daha. Uçuş testi yapmak istedim kendimce, vitrinin arkasına attım hayvanı nasılsa çıkar diye, çıkamadı.. Tek başıma vitrini çekmek isterken koskoca vitrini devirdim.. Salonu 6 saatte eski haline getirdiler. Ben yediğim sopadan sonra 6 günde kendime gelmiştim

Ve en kötüsü.. 2000 yıllarının başları. Boncuklu tabancam vardı, evde de misafir var. Aldım silahı, baaaak benim tabancam var dedim ve kadının gözüne yapıştırıp sıktım.. Direk hastaneye gitmişlerdi. Kadın ameliyat olmuştu.. On yıldan fazla zaman geçti, hala uzak dururum o kadından utanırım.

daha birkaç saat önce aldığı cep telefonunu ( ki o zamanın en iyi telefonlarından birisiydi, modeli unuttum, baya bi para vermiştik )

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Yere gazete serip koşarak mastürbasyon yapmak

Not:Ciddi ciddi yaptım

Niye birader fıskiye misin sen ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.