Şimdi Ara

Evde Yaptığınız Çılgınlıklar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
13
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yaşındaydım komşunun çocuğu gelmişti (7 yaşında) neyse oynuyorduk çişimiz geldi beraber girdik tuvalete ben rahatım açtım önünde işiyorum bu şeyini görmeyeyim diye eğilerek işiyor tabi bu böyle yapınca benim canım sıkıldı önümdede eğildiğini görünce kafasını nişan aldım ve olan oldu, çocuk kafası sidik içinde ağlayarak evin yolunu tuttu bir dahada bize gelmedi. Oyuncaklarınıda yürütüyordum arada çok çekmişti benden zavallı

Edit: Ha birde alt kattaki kadın balkonda sigarasını tüttürürken balgamla sigarasını söndürmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeRMaNNN21844 -- 3 Ocak 2012; 21:32:24 >
  • evin içine işiyorum bildiğin sallayıp geziyorum yani çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

evde çadır kurmak çok ciddiyim...

Evet ben de yaptım. Küçücük duruyordu tüm odayı kapladı bir anda.
  • kız arkadaşımın birasına işeyip vermiştim ve farketmemişti
  • 5 yaşında uzaktan kumandalı arabamı parçalayıp 12 voltluk motorunu pirize sokmuştum. tüm apartmanın elektriği gitmişti ve motor elimde patlamıştı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaManyak

6 yaşındaydım,5 çayını içiyordum annemle evden çıktım,bahçede 2 tane civciv vardı,bi tanesini aldım su dolu kovada boğdum..

Daha sonradan içeri gittim tekrardan çay faslı bitti meyve yedik,meyve bıçağını aldım ve diğer civcivi tutup yürüyüşe çıktık,onun da boğazını kesip kafasını duvarlara sürttüm her taraf kan olmuştu..

Hayal meyal hatırlıyorum..Mazide kaldı..

serikatil

• Bir keresinde evde arkadaşla ebelemece oynuyoduk.Odaya geçti ve kapattı kapıyı.Bnende çocuk aklı kapıyı açmak için yumrukla koşmaya başladım ortadaki tahtaya vuracaktım güya.Tabikide tahta yerine cama yumruk atmıştım.Birkaç çizikle kurtulmuştum Allah'tan
  • Hani üfleyerek balon yapılan bir oyuncak vardı. Kuzenime beraber çatıya çıkmıştık. Bizim çatının yarısı düz, yarısı üçgen. Bacada birkaç delik vardı, o deliklerden baloncukları geçirmeye çalışıyoduk. Geçmiyordu bir türlü ben de tırmanmıştım bacanın dibine. dibinden geçirmeye çalışıyodum. Çatı da yüksekti, üçgen kısmın arka tarafına gelsem direkt aşağı güm Bir şey olmadı ama
  • En fenası lüks bir hotelde insanlar havuza giriyor,güneşleniyor bende 3 yaşında falanım gitmişim havuzun yanına sıçmışım yetmemiş bokları elime alıp duvara resim çizmişim. kuzenim dalga geçe geçe anlatır.

5 yaşındaydım. aynayı başımın üstüne koyup simitçi gibi gezerken ayna kırıldı. elim kesildi dikiş attılar. dikiş anını hatırlıyorum bağırta bağırta dikmişlerdi.

Yazlığın terasından komşunun terasına atlıyordum. arada 1.5metre civarı aralıktan 100den fazla atlamışımdır. Şimdi düşünüyorumda 1 kez bile deniyemem.

5 yaşında iken beyaz renkli kalemimi kalemtraş ile güzel görünsün diye sivreltmeye başladım. sivrelttim, sivrettim sonunda baktım kalem bitti başladım ağlamaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

evde çadır kurmak çok ciddiyim...

Evet ben de yaptım. Küçücük duruyordu tüm odayı kapladı bir anda.

oha!
  • Yemek tenceresini alt komşunun balkonuna atmıştım balkonları berbat olmuştu sonum hiç iyi olmadı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balumie

5.kattan aşağı insanların kafasına tükürmek,yumurta atmak
    bi keresinde 6 yaşında falanım,yumurtayı fırlattım otobüsün içindeki adamın kafasına gelmişti korkmuştum baya
    2 tane balığım vardı,pipet sokarak öldürmüştüm ikisini de
    kitaplığa baya yüklenmiştim üstüme çökmüştü kitaplık kolum falan kırılmıştı
    4-5 yaşlarındayken Ebru diye bi kız verdi çok seviyodum gidip sarılmıştım sonra kaçmıştım sdfsdf
    salıncakta sallanıyoken bilen bilir atlama yarışı falan yapardık ben atladığımda direk çocuğun üstüne düşmüştüm üstüm başım batmıştı
    ilk bilgisayar alındığında 1 gün başından kalkmamıştım
    14-15 yaşlarında arkadaşın çatı katında şarap sigara içiyoduk
    16 yaşındaydım kimse yoktu evde,gazeteye çay sarıp içmiştim yokluktan
    bilgisayarım bozulduğunda yan kapağı açıp tornavidayı sokmuştum direk haşırt dedi blackbörd oldu bilgisayar hiç açılmadı ondan sonra yere yatırıp yumruklamıştım oturdum ağladım sonra kendimi yumrukladım dsfasxf
    hatırladıkça yazarım çok var böyle

Subliminal mesaj

• Misafir cocuklariyla evde mac yaparken parmagimi kirmistim birsey olmamistir diye parmagimi suya tutup maca devam ettim parmagimin kirildigini parmagin tamamen mor oldugunda anladik :D
  • Kucukken resim yapiyomusum hep sonra vazgecmisim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaManyak

6 yaşındaydım,5 çayını içiyordum annemle evden çıktım,bahçede 2 tane civciv vardı,bi tanesini aldım su dolu kovada boğdum..

Daha sonradan içeri gittim tekrardan çay faslı bitti meyve yedik,meyve bıçağını aldım ve diğer civcivi tutup yürüyüşe çıktık,onun da boğazını kesip kafasını duvarlara sürttüm her taraf kan olmuştu..

Hayal meyal hatırlıyorum..Mazide kaldı..

"yürüyüşe çıktık"
    Ha bu arada entry-Nick uyumu

• evde arkadaşlarla gemi yapıyorduk büyük yorgan olsun ip olsun odanın içinde büüyk bi gemi yapardık biri dışarıyı gözetlerdi düşman geliyormu diye :) ahh ahh ne günlerdi birde onu yıkması vardı üzerine atlardık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Destny

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: HybrdThry

quote:

Orijinalden alıntı: Destny

8 9 yaşındayken evde ne kadar gazete varsa çıkartır ordaki bikinili manken resimlerine sürtürürdüm :D

nevarlan çocukluk

Kabul edin ama herkes yapmıştır bunu

abi bu nasıl bir çocukluk ya

• Bütün kirli çamaşırlarımı döküyorum şimdi..

O dönemler ismini yanlış hatırlamıyorsam rosalinda diye bir dizi vardı, diziyi annemle beraber her akşam izlerdim. Dizide bir kız bir erkek her bölüm öpüşürdü, ben bir akşam özendim, gene bunlar öpüşüyor, benim odaya koştum, ablamın benim boyumun yarısı kadar olan oyuncak kızını aldım yatağa yatırdım, üstüne çıktım, dudağından öpmeye başladım

Üç küçük ninja diye bir film vardı, çocuklar bornoz gibi karete kıyafetleri giyip adamlardan saklanmak için kirli çamaşır kutusuna girerdi, bende bir gün bornozu aldım sepete girmeye çalıştım sığmadım

Yine bayağı küçükken ben annem olmadan s**amıyordum Salonda annem dizi izliyor ben salonun ortasında dönüyorum anne hadi gel hadi gel, artık kaçırma durumundayım, ucuna geldiği an koşa koşa tuvalete gittim kapıyı bir açtım, arkadan bişeyler gelmeye başlıyor, bildiğiniz s**tım altıma, annem geldi dövdü falan bir daha kendim yapmayı öğrendim

Filmlerden özenirdim, sandalyeleri yan yana dizer, ortası boş olacak şekilde, çarşaflarla da üstünü yanlarını kapatır, evde çadır yapardım.

Eve bir sürü kadın misafir gelirdi, niyeyse onlar kalktıktan sonra tek tek oturdukları yeri koklardım

Daha asılmayı bilmediğim zamanlar, bende böyle bir hoşluk olurdu, geceleri yatarken derdim, ya içimde bir şey var böyle anlatamıyorum nasıl bir şey, sonra asılmayı öğrendim o içimdeki şey geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 3 Ocak 2012; 23:36:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: Balumie

5.kattan aşağı insanların kafasına tükürmek,yumurta atmak
    bi keresinde 6 yaşında falanım,yumurtayı fırlattım otobüsün içindeki adamın kafasına gelmişti korkmuştum baya
    2 tane balığım vardı,pipet sokarak öldürmüştüm ikisini de
    kitaplığa baya yüklenmiştim üstüme çökmüştü kitaplık kolum falan kırılmıştı
    4-5 yaşlarındayken Ebru diye bi kız verdi çok seviyodum gidip sarılmıştım sonra kaçmıştım sdfsdf
    salıncakta sallanıyoken bilen bilir atlama yarışı falan yapardık ben atladığımda direk çocuğun üstüne düşmüştüm üstüm başım batmıştı
    ilk bilgisayar alındığında 1 gün başından kalkmamıştım
    14-15 yaşlarında arkadaşın çatı katında şarap sigara içiyoduk
    16 yaşındaydım kimse yoktu evde,gazeteye çay sarıp içmiştim yokluktan
    bilgisayarım bozulduğunda yan kapağı açıp tornavidayı sokmuştum direk haşırt dedi blackbörd oldu bilgisayar hiç açılmadı ondan sonra yere yatırıp yumruklamıştım oturdum ağladım sonra kendimi yumrukladım dsfasxf
    hatırladıkça yazarım çok var böyle

Subliminal mesaj

yanlış yazmışım yahu sdafs

• Bir kaç çılgınlıklarımı anlatayım..

Küçük çocukken hayal meyal hatırlıyorum anamın gözü önünde oturma odasının içinde eşofmanımı indirip işemiştim.. Resmen bas bayağı kadının gözü önünde sonrasında ne oldu hatırlamıyorum sadece hayal meyal o günlerimi Hatırlıyorum..

Ateşe merakım vardı.. (Haladır var yakarsamda tam yakıyorum zaptedemiyorlar sonra bizimkiler Yani düşünün iki üç metre yalazlı oluyor genelde hala seviyorum yakmayı ama ara sıra işim düşünce yakıyorum.. İki metrelik şöminenin bacasından yalazlar bacaya vuruyor sertce bildiğin üzere 2,25 MT falan çıkarttırıyorum rahat. )
    O günün içinde küçük çocukken sephanın birini ters yatırıp oyuncaklarla oynarken kağıtları üzerine koyup baya bir yığmıştım onları.. öyle oynarken sobanın yanında bulunan kibriti almam ve o kibriti çakıp çıkan alevi seyrederek gazeteye sürmem ve o gazetelerin boyine bir alev alması evin içi yalaz ile duman oldu komple düşünün gazeteler bir alev aldı baya bir alevli yanıyor apar topar söndürdüler onu.. ama halıya nasıl bişi olmadı hala anlamadım ama o eski sephamız bir kaç yerden kararmıştı alevin etkisiyle.

Koltuklara şırıngayı saplamak bir kez yaptım daha yapmadım tee ortaokula gidiyordum galiba.. o zamanlar hatırlamıyorum tam net.

Bir arada bizim kömür sobasına fazla mı yüklenmiştim ne oldu bilmiyorum.. borusunu çıkartmıştım sobanın.. içersi duman altı oldu orta 1-2 olması lazımdı o zamanda O günde anam bayağı bir bağırdı bana aynen şunu demişti bir daha bu sobayla oynadığını görürsem. Kaldırırım bu sobayı.. .. Hala o sobam duruyor keşanda.

Yanan sobanın üzerine kolanyağ dökmek.. baya bir dökerdim sobanın üzeri alev topuna dönerdi,Kar topu atardım neler yapmazdım neler.. Küçükkende oyuncaklarımı koyup eritmiştim sobanın üzerinde anam toplamıştı.. Çok yaramazdım Çok..

Ben bunu hatırlamıyorum anam söylüyordu elimde bir demir bizim kuşu takip ediyormuştum sonrasında o sobanın demiriyle bir vurmam ve o kuşun ölmesi bir olmuş.. hatırladıkça kendime üzülüyorum Nasıl yaptım bu haltı diye ama küçüklük işte.. Yaptığım bir kabahat zaten ama ne bilicez abi 4-5 yaşlarında falanmıştım.

Türkçe dersi sırasında annem bana yardım ediyordu ve o dersin ortasında bizim mahallede yaramaz bir tane çocuk vardı ona özenip anama Sen anlamazsın demez miyim.. ver allah ver girişti kadın resmen.. baya bir dövmüştü beni eşek sudan gelinceye kadar sonrasında ağlıyordu.. öptüm onu sarıldım sonra affetti.. Sonrasında zaten ben liseye geçince huylarım falan değişince gıkım çıkmaz oldum şimdi son zamanlar hiç haltım yok yesemde kendim düzeltiyorum onlar önemli birşey değil koca herif olduk 23 yaşında

Bir keresinde bizim nebiye ünalp diye bir hocamız vardı 3.sınıftaydım o zamanlar yani yaşım 09 falandı Her neyse bizim ömer küsüyordu böyle barışsın diye devamlı para veriyordum.. şimdi kendime soruyorum Hangi akla,hangi mantıkla.. ? Küserse küssün başkasımı yok ? Diyerek soruyorum.. ama o zaman ne bilicez abi biz resmen el kadar çocuktuk.. Hocamdan paramı istedim iki yada üç liramıydı neydi.. belki bir milyon olması lazımdı o zamanlar o 1 lira çok paraydı çocuklara göre en az üç parça birşey alınabiliyordu.. Şimdi değil öyle birşey yok Neyse bunu aldım ömere verdim ve biraz zaman geçmeden bizimki nasıl anladıysa bilmiyorum kapıdan içeri girdim ve kadın önüme doğru geldi Pata küte girişti bana sağlı sollu girişti direkman bana ve kağıda not yazdı ve bunu anneme vermemi istemişti.. hatta kağıtta yazdıklarını hatırlıyorum.. aynen şu notu düşmüştü
    Sercan ;
    Sen o parayı ne yaptın oğlum ömeremi verdin ? Niye verdin ?
    Bunu çabuk eve gelince annene ver yarın annen okula gelsin! Annemde o günü okula geldi ama olay tatlıya bağlanmıştı birşey olmamıştı..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.