Şimdi Ara

Evde Yaptığınız Çılgınlıklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
13
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yasindayken galiba biz 5. katta oturuyoruz.Annem icerde temizlik yapiyor .Ben cami acmisim.Annem hala iceride.Camin kenarinda bi mermer olur yaBen ayakta orada yurumusum.Tabi millet gordu beni.Cigliklar fepan atiyolar.Ben hala o tas mermerde ataktayim.Sonra annem kosarak aldi beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Yere gazete serip koşarak mastürbasyon yapmak

Not:Ciddi ciddi yaptım

hiç denemedim ama koşarken o işi nasıl yapıcaz
  • quote:

yapınca zevk aldın mı otur oturdugun yerde hiç
  • Memlekette arkadaşlarla gece davulcuyu korkuttuk adam çifteli ile vuracaktı az kala .d
  • Poşetin içine su doldurup 7.kattan caddeye atmak (süper patlıyordu)

Şişenin içine işeyip evlerin çatılarına atmak

Evlerin balkonlarına ceviz kabukları atmak
  • Yılanı küçücük sopayla öldürmeye çalışmak.
    Köyün delisini kızdırmak adam kafam kadar taşla kovalamıştı atıyordu böyle arka arkaya.
    Mangaldan düşen kömürü elimle almaya çalışmak kömüre basmak yanan sigara izmaritine basmak.
    Parmağımı zımbalamak.
    2 yaşında ben hatırlamıyorum kafam boydan çatlamış.
    Kurt köpeğini sinirlendirmek köpek zinciri koparıp baya kovaladı nerdeyse bi parça koparacaktı kaba etten.
    Elimin yarıldığını 15 dakika sonra arkadaşların elinde ne var lan diyince anlamak.Hala dikiş izi duruyor.
    Ablam kapıyı kitlemişti odasına girmeyim diye. Pencereden balkona atladım 7. kattı.
    Kavganın ortasında kalmak baya bıçaklar felan.
    Süpermarketi soymak benden büyük über zeki kuzenlerim zorladı baya bişe çaldık sonra yakalandık 10 yıl önce felan 60 tl gibi bişe ödedi amcam.
    Poşetin altına sivri taş koyup arabaların lastiklerinin patlamasını izlemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 20 Aralık 2011; 17:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Yılanı küçücük sopayla öldürmeye çalışmak.
    Köyün delisini kızdırmak adam kafam kadar taşla kovalamıştı atıyordu böyle arka arkaya.
    Mangaldan düşen kömürü elimle almaya çalışmak kömüre basmak yanan sigara izmaritine basmak.
    Parmağımı zımbalamak.
    2 yaşında ben hatırlamıyorum kafam boydan çatlamış.
    Kurt köpeğini sinirlendirmek köpek zinciri koparıp baya kovaladı nerdeyse bi parça koparacaktı kaba etten.
    Elimin yarıldığını 15 dakika sonra arkadaşların elinde ne var lan diyince anlamak.Hala dikiş izi duruyor.
    Ablam kapıyı kitlemişti odasına girmeyim diye. Pencereden balkona atladım 7. kattı.
    Kavganın ortasında kalmak baya bıçaklar felan.
    Süpermarketi soymak benden büyük über zeki kuzenlerim zorladı baya bişe çaldık sonra yakalandık 10 yıl önce felan 60 tl gibi bişe ödedi amcam.
    Poşetin altına sivri taş koyup arabaların lastiklerinin patlamasını izlemek.

nikin anlamı belli oldu.

•  Evde Yaptığınız Çılgınlıklar

edit: bi kere de Serdar Ortaç dinlemiştim kız arkadaşımın zoruyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 21 Aralık 2011; 2:26:11 >
  • babamın 1975 senesinden kalma şarabını içmiştim
  • annemin yüzünün çok küçük bi kısmını çakmakla yakmıştım. evde maytap yaktım elimden düştü halının küçük bi kısmını yaktım çamaşır suyu içtim dilim tutuldu evin halısına s**tım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsan Çakması -- 21 Aralık 2011; 2:34:09 >
  • 5 veya 6 yaşındayken uçan balonu katalitik sobaya doğru tutmuştum, sonra boom. alnım, kaşlar, kirpikler, sonra çenemin ucu, gene elmacık kemiklerimin ucu, burnumun ucu yanmıştı.
  • Evde bi yaramazlık işledim annem farkedince eline tel süpürgeyi aldı kovaladı beni..Bende dış kapıdan fırladım tabi yalınayak.Annem süpürgeyi fırlattı tabi arkadan.Süpürge yuvasının önünde yatan köpeğime gelmişti..Bir kulağı sürekli aşağıda gezdi yazık..Çok üzülmüştüm..Keşke kaçmasaydım da bana gelseydi süpürge diye düşünmüştüm..(Aslında düşünmedim maça gittiydim mahalle maçına..)

Bir keresinde de annanem namazını sandalyede kılardı.Eğilip doğrulması zor diye..Misafirliğe gitmiştik..Bende annanemin arkasından gidip sandalyeyi çekmiştim..Çok büyük günahım çokk..Tabi küçüğüz
  • Kardeşimle kavga ederken annemin daha birkaç saat önce aldığı cep telefonunu ( ki o zamanın en iyi telefonlarından birisiydi, modeli unuttum, baya bi para vermiştik ) kardeşimin kafasına fırlattım arkasında duvar vardı paramparça olmuştu.

Reha Muhtar'a lastik çocuk çıkmıştı koliye falan sığıyordu, çekyatta zıplıyordum bende onu izlerken. Karşı çekyata atlamak istedim ama.. sadece isteyebildim. İki çekyat arasındaki cam sehpaya düştüm, 1 tane bile çiziğim yoktu, sehpa paramparçaydı, her tarafım cam içindeydi nasıl oldu hala bilmiyorum.

Muhabbet kuşumuz vardı, yavruydu daha. Uçuş testi yapmak istedim kendimce, vitrinin arkasına attım hayvanı nasılsa çıkar diye, çıkamadı.. Tek başıma vitrini çekmek isterken koskoca vitrini devirdim.. Salonu 6 saatte eski haline getirdiler. Ben yediğim sopadan sonra 6 günde kendime gelmiştim

Ve en kötüsü.. 2000 yıllarının başları. Boncuklu tabancam vardı, evde de misafir var. Aldım silahı, baaaak benim tabancam var dedim ve kadının gözüne yapıştırıp sıktım.. Direk hastaneye gitmişlerdi. Kadın ameliyat olmuştu.. On yıldan fazla zaman geçti, hala uzak dururum o kadından utanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evo8645 -- 21 Aralık 2011; 2:49:53 >

• Arkadaşların evinin terasindayiz, 5. Kat oluyor, orada tuvalet vardı küçücük oda seklinde, biz gazete kağıdının üstüne s*c*p mahallenin ortasına gazeteyi atardik tabi ici malzeme dolu sokağa düşünce gazete kağıdı acilirdi ve öyle kalırdı bazen karşıdaki tek katlı evin çatısına sallardik ne gunlerdi ya

Ps1 vardı, bozulacagi tuttu icini açıp tamir
    edeyim dedim çok anlarım ya, actım icini, fişi hala takılı, tornavida ile kurcalarken elektrik akımının olduğu yere temas ettirdim, havai fişek gösterisi seklinde yandı ps1 ,
    hemen fişi çektim koşup, yoksa yangın bile çıkardı

Daha yazicam da mobilden eziyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 21 Aralık 2011; 3:02:14 >

• quote:

Kimse yokken kosarak otsbir cekmek
  • 5+1 surround ses sistemini Yeni almıstım ve denemek istiyordum son ses zorno keyfi yasadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

evde çadır kurmak çok ciddiyim...

bu olayı bende yapıyodum içinde ps2 oynuyodum ayrı bi fanteziydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali tatilde,okulda vs. serisi dergileri vardı ordaki annesiyle yasak ilişkim vardı.

Ali yıllar sonra öğrendi üvey babası olduğumu
  • Mutfakta bardakta camasir suyu vardi yas 9 falan su diye bi diktim kafaya allahtan bisi olmadi yogurt yedirmisti bizimkiler hemen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.