merhaba arkadaşlar turk telekom haeıcı 50mbps hız satan yada 100 luk alındıgında hızı 50-60a dusurebılen ıss ler var mı ?
En ucuz sekılde aylık 100 gb + paket veren kampanya nedir ?
Arkadşalar iş yerınde net yoki bana aylık en az 100 gb veren en ucuz paket vs nasıl elde edebilirim ?
İnternet Kutusu firmasından bir yıllık ön ödemeli internet hizmeti almaktaydım. Bir yıllık ücretlerini ödememe rağmen. Farklı bir firmaya geçmeye karar verdim ve İnternet Kutusu firmasını arayarak aboneliğimi geçiş yapmak istediğimi belirttim. Bana 390 TL hizmet bedeli adı altında bir fatura çıkardı... ocak ayında aldıkları kararmış ? ben peşin ödediğim hızmetten daha sonra alınan kararla nasıl borçlandırılıyorum ?
Ardahanda Yaşayan varmı ?
Merhaba arkadaşlar ardahana tayın çıktı, ardahanda yaşayan varmı ? ev tutmadan nerede ne yapılır ne edılır bır cok konuda sorularıma cevaplarla yardımcı olacak varmı arkadaşlar,
sınırsız mobil ınternetlı paket varmı ?
Tüm operatorlerde şuan alıma açık sınırsız net olan paketler varmı arkadaşlar ?
Bınance hesap doğrulamanın avantajları ?
Arkadaşlar bınance da hesap doğrularsa bıze faydası ne olur ? rısk( kımlık fotoğrafı vs ) değer mı ? önerınız varmı ? kımlık yerıne ehlıyetı göndersek daha guvenlı olur mu ?( kısısel bılgıler daha az )
8000 TL ye kadar alınabilecek en iyi TV
Evet arkadaşlar en az 55'' olmak koşulu ile en iyi ne alabilirim bir tanıdığa ? Olursa LG olsun diyor sizin onerileriniz nedir
R10 Davetiye kodu atabılıcek var mı ?
|
En ucuz Dıscovery nasıl ızlerım ?
|
4000 tl ye kadar en iyi tv ?
|
Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır Kimisi için Ete Duyulan açlık Kimisi için Güce duyulan açlık Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu, Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur. Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur. |
Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır Kimisi için Ete Duyulan açlık Kimisi için Güce duyulan açlık Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu, Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur. Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur. |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.998
İkinci El Bölümü Mesajları: 545
Konularının görüntülenme sayısı: 93.001 (Bu ay: 1.641)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.979 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic