Şimdi Ara

Evde Yaptığınız Çılgınlıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
13
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet şu ana kadar evde yaptığınız çılgınlıkar nelerdir?
    Ben başlıyayım...

Ben küçükken annem evde bir elime deodorant bir elime çakmak aldım.Çakmağı yaktım deodorantında ateşe doğru sıktım.Bir anda alev bürüdü odayı
    Neyseki evede banada bir şey olmadı.

Bikeresindede peçeteyi alıp yaktım yaktım peçete fena alev aldı ve halının üzerine attım ayağımla söndürmeye çalıştım.Ayağımdada birşey yoktu olan bana oldu.

Birde camdan aşağıya adamın kafasına balgam atmıştım

Tabi bunların hepsi geçmişte kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeaTing -- 20 Aralık 2011; 15:13:20 >

• Yere gazete serip koşarak mastürbasyon yapmak

Not:Ciddi ciddi yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haş iki O -- 20 Aralık 2011; 14:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Yer gazete serip koşarak mastürbasyon yapmak

amaç neydi?
  • 6 yaşındaydım,5 çayını içiyordum annemle evden çıktım,bahçede 2 tane civciv vardı,bi tanesini aldım su dolu kovada boğdum..

Daha sonradan içeri gittim tekrardan çay faslı bitti meyve yedik,meyve bıçağını aldım ve diğer civcivi tutup yürüyüşe çıktık,onun da boğazını kesip kafasını duvarlara sürttüm her taraf kan olmuştu..

Hayal meyal hatırlıyorum..Mazide kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: killercreek

6 yaşındaydım,5 çayını içiyordum annemle evden çıktım,bahçede 2 tane civciv vardı,bi tanesini aldım su dolu kovada boğdum..

Daha sonradan içeri gittim tekrardan çay faslı bitti meyve yedik,meyve bıçağını aldım ve diğer civcivi tutup yürüyüşe çıktık,onun da boğazını kesip kafasını duvarlara sürttüm her taraf kan olmuştu..

• 7-8 yaşlarımdaydım eski kanepenin altına oynadığım küçük top kaçmıştı karanlık olduğu içinde çakmakla ışık tutayım dedim birden bi alevlendi sonra geldiler hemen söndürdüler
  • Evde degil ama bir piknikte yapmışım. Mangal korlarını sopayla incelerken üstüne bastıgım gazete yanmaya başladı tükürerek söndürmeye çalışmıştım. Yaşım ya 5 ya 6
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onca misafirlerin önünde halıya işdedim
  • quote:

Konuya girerken birisinin bu tarzda birşey yazacağını tahmin etmiştim.

Ben koltuğu yakmıştım bir kere iyiki ev yanmadı, sonra koltuğun arkasını delip un boşaltmıştım falan filan küçükken çok yaramazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schurzenjager

quote:

Orijinalden alıntı: killercreek

6 yaşındaydım,5 çayını içiyordum annemle evden çıktım,bahçede 2 tane civciv vardı,bi tanesini aldım su dolu kovada boğdum..

Aynı tarihlerde,orta derece büyüklükte bi tarlamız vardı yan komşunun köpeği girmişti,bizimkiler havaya silah sık köpek kaçar demişti babama fakat dinlemedi köpeğe nişan alıp vurup öldürdü 1 hafta konuşmamışlardı,bunun üstüne tarlaya ben oturdum

Sivas kangalı köpeğimiz vardı çok yaşlanmıştı onun yerine ufak bebek kangal almıştık,babam köpek vahşi olsun diye kulaklarını ucundan ufak kescem derken kökten kesip öldürmüştü Casperdı adı çok ağlamıştım,1 hafta daha konuşmamıştı anacım

• Küçükken demir tabağa kolonya döküp içne kibrit atmstm yanmasını izlyodum. Annemin geldiğini görünce korkudan söndürmek isterken sıcaklığıyla elim ynınca refleksle tabak yere düştü annemle ikimiz söndürmeye çalısıyoduk ben dayak yememek için kaçarken arkadan bir terlik ve ben seke seke kaçmıştım
  • quote:

• son ses zorno izlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

quote:

Hahahah

• genelde sarhoş olduğumda yaparım fakat; kolonları son ses açıp evde headbang eşliğinde karaoke yapmayı çok severim ehe.
  • annem küvete halı koymuş bende duş alcaktım 10 yaşında falandım heralde yaşımı tam hatırlamıyorum ama olay aklımda halı rulo haldeydi açtım serdim küvete halıya basarak duş alıyom işte sampuan döküyom falan oynuyom kendi çapımda sonra şampuan diye klorak falan garip garip bi ton şey döktüm meğer rengini açıyomuş normal desenli bildiğimz halı tek renk ayı postuna döndü kuruyunca annemde beni baya azarlamıştı
  • evde çadır kurmak çok ciddiyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balkondan işemiştim aşağıya ve aşağıda bakkal vardı
  • Köyde elektrik kesilmişti mum ışığında oturuyoruz peçeteyi açtım ve mumun üstüne tuttum baktım mum haraket ediyor zaten fen dersinde işlemiştik enerji salar falan diye bunu düşünürken peçete bi an alev aldıfırlattım hemen halıya halı yanmaya başlardı halam söndürmüştü eliyle halının ortasında bi delik oluşmuştu.
  • Köyde Ceviz Ağaçları Vardı.Ceviz Ağaçlarının Yapraklarını Bi Yerde Toplamışlardı Karşıdaki Tarladan Duman Geliyodu.Kızılderelilerden Etkilenip Bende Yaprakları Yaktım Haber Stayla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.