Şimdi Ara

Evde Yaptığınız Çılgınlıklar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
13
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • * Kapağı açık kor haldeki sobaya gaz döküp ne olacağını beklemiştim ve sonrasında saç,kirpik,kaş,yüz ne varsa yanmıştı, 1ay boyunca göz damlası kullanmıştım.
    * Yeni aldığımız tüplü katalitik sobanın taşa benzer bölgesine yanar haldeyken *şemiştim, taşa benzeyen kısım kırılmıştı.
    * Can sıkıntısına tuvalet kağıtlarını ıslatıp tüm evin tavanına öbek öbek yapıştırmıştım.
    * Aile büyüğümüzün içtiği içkiye müsil hapı atıp olanları habersizce izlemiştim.
    * Teravih namazına gitmeyip milletin zillerine basıp kaçardım.
  • Rock'n Roll'culuk oynardım ühühühü evimi özlediiiim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Marilyn Manson dinlemek...

manson candır
  • Evdeki yumurtaları karşı binanun duvarına atardım bazende komşuların balkonuna camına nereye gelirse artık :) Sabah karşı torpili ateşleyip camdan aşağıya atardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

5 yasındayken bızım sokakta esra diye bı kız vardı benden 7 yas buyuk. aşıktım ona. bıgun atladım ustune dudagından opmeye basladım. ahhahaha zor aldılar kızı elimden

Koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Marilyn Manson dinlemek...

manson candır

O zamanlar kabusumdu ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

geçen hafta gece 2 de bizimkilerde uyurken mısır patlattım. mısırıda fazla koymuşum pat pat bitmedi.

• Ben elimi mikserin içine soktum.Hangi amaçla yaptım bilmiyorum ama Allah tan 3 dikişle yırttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pergıos -- 11 Ocak 2012; 15:34:25 >
  • Buzdolabini acip icini incelemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kağıt yakıp söndürmek için başka kağıt gibi bişey kapatmıştım. o da yanarken babam sesleni odama gelirken en son kitap kapatmıştım sönmüştü
    evde tek başıma maç yapma anılarımı saymıyorum bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Kardeşimle kavga ederken annemin daha birkaç saat önce aldığı cep telefonunu ( ki o zamanın en iyi telefonlarından birisiydi, modeli unuttum, baya bi para vermiştik ) kardeşimin kafasına fırlattım arkasında duvar vardı paramparça olmuştu.

Reha Muhtar'a lastik çocuk çıkmıştı koliye falan sığıyordu, çekyatta zıplıyordum bende onu izlerken. Karşı çekyata atlamak istedim ama.. sadece isteyebildim. İki çekyat arasındaki cam sehpaya düştüm, 1 tane bile çiziğim yoktu, sehpa paramparçaydı, her tarafım cam içindeydi nasıl oldu hala bilmiyorum.

Muhabbet kuşumuz vardı, yavruydu daha. Uçuş testi yapmak istedim kendimce, vitrinin arkasına attım hayvanı nasılsa çıkar diye, çıkamadı.. Tek başıma vitrini çekmek isterken koskoca vitrini devirdim.. Salonu 6 saatte eski haline getirdiler. Ben yediğim sopadan sonra 6 günde kendime gelmiştim

Ve en kötüsü.. 2000 yıllarının başları. Boncuklu tabancam vardı, evde de misafir var. Aldım silahı, baaaak benim tabancam var dedim ve kadının gözüne yapıştırıp sıktım.. Direk hastaneye gitmişlerdi. Kadın ameliyat olmuştu.. On yıldan fazla zaman geçti, hala uzak dururum o kadından utanırım.

Ulan çok güldüm be

• internette okumuştum balotelli evde havai fişek patlatmış.ilk okudugumda çılgınlık budur dedim.
  • Buzdolabına torpil atmıştım
    Sonuç olarak bütün reçeller peynirler gitti
    Annem beni feci azarlamıştı

Ps1 oyunum çizilmişti bende kolonya döküp ps1'e takmıştım.
    Sonuç: Oyun öldü,ps1 sağlam :)

• Bundan 3 veya 4 sene önce.

Çeşme'de babannemlerin evi var.Evde de 1 tane tuvalet var ve o da dolu.Bende çaresizlikten çıkartıp bahçeye salmistim.İşin kötüsü gece fark etmemiştim ama benim saldığım yerde domates-salatalik-marul vardı ve sabah olduğunda biz onları kahvaltıda yedik

1-2 sene önce de balkondayim ve içeri girmeye çok pis useniyorum.Çıkartıp saksiya isemistim.İşin kötü yani,ev kucukpark'ta.Kaç kişi izledi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SiviniTod

Evde bi yaramazlık işledim annem farkedince eline tel süpürgeyi aldı kovaladı beni..Bende dış kapıdan fırladım tabi yalınayak.Annem süpürgeyi fırlattı tabi arkadan.Süpürge yuvasının önünde yatan köpeğime gelmişti..Bir kulağı sürekli aşağıda gezdi yazık..Çok üzülmüştüm..Keşke kaçmasaydım da bana gelseydi süpürge diye düşünmüştüm..(Aslında düşünmedim maça gittiydim mahalle maçına..)

Bir keresinde de annanem namazını sandalyede kılardı.Eğilip doğrulması zor diye..Misafirliğe gitmiştik..Bende annanemin arkasından gidip sandalyeyi çekmiştim..Çok büyük günahım çokk..Tabi küçüğüz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.