Şimdi Ara

Evde Yaptığınız Çılgınlıklar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
13
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 yaşlarındayız pazardan 2 tane civciv aldık annemle. eve geldik baktık bunlara işte bende bunları direk lavobaya soktum yıkansınlar diye kış günüydü birde. annem yoktu yanımda. sonra annem onların halini gördü saç kurutma makinasını aldık kurutmaya başladık. hayvanlar şoktan öldü. düşündükçe üzülürüm.
  • Annemin bi arkadaşının evine gitmiştik 4-5 yaşında abinin teki atla falan demişti adamın gazına gelip kıyafetlerle havuza atlamıştım hayal meyal hatırlıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

5-6 yaşlarındayız pazardan 2 tane civciv aldık annemle. eve geldik baktık bunlara işte bende bunları direk lavobaya soktum yıkansınlar diye kış günüydü birde. annem yoktu yanımda. sonra annem onların halini gördü saç kurutma makinasını aldık kurutmaya başladık. hayvanlar şoktan öldü. düşündükçe üzülürüm.

manavdan elmamı aldın arkadaş.

• Upçık.
  • upp.
  • 5.kattan aşağı insanların kafasına tükürmek,yumurta atmak
    bi keresinde 6 yaşında falanım,yumurtayı fırlattım otobüsün içindeki adamın kafasına gelmişti korkmuştum baya
    2 tane balığım vardı,pipet sokarak öldürmüştüm ikisini de
    kitaplığa baya yüklenmiştim üstüme çökmüştü kitaplık kolum falan kırılmıştı
    4-5 yaşlarındayken Ebru diye bi kız verdi çok seviyodum gidip sarılmıştım sonra kaçmıştım sdfsdf
    salıncakta sallanıyoken bilen bilir atlama yarışı falan yapardık ben atladığımda direk çocuğun üstüne düşmüştüm üstüm başım batmıştı
    ilk bilgisayar alındığında 1 gün başından kalkmamıştım
    14-15 yaşlarında arkadaşın çatı katında şarap sigara içiyoduk
    16 yaşındaydım kimse yoktu evde,gazeteye çay sarıp içmiştim yokluktan
    bilgisayarım bozulduğunda yan kapağı açıp tornavidayı sokmuştum direk haşırt dedi blackbörd oldu bilgisayar hiç açılmadı ondan sonra yere yatırıp yumruklamıştım oturdum ağladım sonra kendimi yumrukladım dsfasxf
    hatırladıkça yazarım çok var böyle

• 7 yaşlarında evde gizlice kalorifere sürtürüyodum
    yine 7-8 yaşlarında yorganı bacağımın arasına sokup
  • Yarım kalıp Arap sabunu yedim.

Karşı apartmanın dış cephesini yeni boyamışlardı. Kağıdı salçaya batırıp o dış cepheyi kirlettim.

Boncuklu tabancayla çocuğun gözüne yanlışla ateş ettim. O çocuğa ne oldu hâlâ bilmiyorum , 1 sene o mahalleden geçmemiştim.

Kızın birine 1. sınıftayken "seni seviyorum" diye bağırmıştım , sonra kız beni dövmüştü. Aynı olayı 5. sınıfta tekrar ettiğimde takmadı.

Boncuklu tabancayla balkondan adamın kafaya nişan aldım ve onu vurdum.

2002 DK'nda Senegal maçındaki golden sonra elimdeki topu tavana dikip lambayı patlatmıştım.

Karıncaları su dolu bardağa atardım. Rahat 300-400 tane karınca öldürdüm böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 3 Ocak 2012; 0:28:39 >
  • reservvv
  • akvaryumların temizleme mürekkebinden içmişim.böyle mavi mavi akıyormuş ağzımdan falan.bir de annem anlatır arada bir gün mercimek yapmış arkasını dönünce masa örtüsüne asılıp tencereyi yer düşürmüşüm.tavanda mercimekler varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaManyak

6 yaşındaydım,5 çayını içiyordum annemle evden çıktım,bahçede 2 tane civciv vardı,bi tanesini aldım su dolu kovada boğdum..

Daha sonradan içeri gittim tekrardan çay faslı bitti meyve yedik,meyve bıçağını aldım ve diğer civcivi tutup yürüyüşe çıktık,onun da boğazını kesip kafasını duvarlara sürttüm her taraf kan olmuştu..

Hayal meyal hatırlıyorum..Mazide kaldı..

Şaka olduğunu söyle ?

• Ev hep dolu , kapıda kilit yok ve herkes uyanık fakat risk budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Yarım kalıp Arap sabunu yedim.

Karşı apartmanın dış cephesini yeni boyamışlardı. Kağıdı salçaya batırıp o dış cepheyi kirlettim.

Boncuklu tabancayla çocuğun gözüne yanlışla ateş ettim. O çocuğa ne oldu hâlâ bilmiyorum , 1 sene o mahalleden geçmemiştim.

Kızın birine 1. sınıftayken "seni seviyorum" diye bağırmıştım , sonra kız beni dövmüştü. Aynı olayı 5. sınıfta tekrar ettiğimde takmadı.

Boncuklu tabancayla balkondan adamın kafaya nişan aldım ve onu vurdum.

2002 DK'nda Senegal maçındaki golden sonra elimdeki topu tavana dikip lambayı patlatmıştım.

Karıncaları su dolu bardağa atardım. Rahat 300-400 tane karınca öldürdüm böyle.

• ben değil ama ev arkadaşım 6 ay boyunca nevresimini değiştirmedi ( odayı 2 ayda bir temizler )
  • sobaya torpil atmıştım. Bacalar falan düşmüştü yere baştan kurmuştuk sobayı
  • Çok eskiden dedemin kanaryası vardı , bir gün onlara gittigimizde bana yeni bot alınmış gösteriyordum dedeme falan bak bot bot diye , o sırada da dedem kafesi açmış kanarya yerde o botlarla kuşun üzerine basmıştım. Kuşu ayağımla çiğnedim resmen. Neyseki bir şey olmadı kuşa.

Yazlıktayken dedemin muhabbet kuşunu tutayım derken yanlışlıkla boğmuştum hayvanı.

Evde bıçak atmaca oynuyorum bıçağı bi fırlattım tüm gücümle kapıya saplandı. Babam fena dövmüştü

En fenası ise yerde pil vardı , gittim alet çantasını karıştırdım 2 kablo aldım. İki kabloyu prize soktum sonra uçlarını pile deydirmemle pil patladı bütün sigortalar attı.

Babam lamba söküyormuş ben de eve yeni gelmişim baktım tv açılmıyor gittim sigortalar kapalı, attı zannettim içerde de babam onla uğraşıyor falan diye tahmin ettim. Sigortaları kaldırdım işte zavallı babam benim yüzümden 220 yedi

• ne kadar cilgilik sayilir bilmem ama kucukken mutfaktaki cop kovasina işiyordum :D birde takla atarken ayağim utu masasina carpip masayi kirmiştim :D
  • Prize bağlı olan fiş kablosunu bıçak ile kesmiştim. Patlama sesi oldu herkes toplandi.. Bıçağın metal kısmı erimişti ama plastik yerinden tuttugum için bana birşey olmadi.
  • 9-10 lu yaşlarda arkadaşlarla komşuların tavukları kaçırıp, ormanlık bi yerde kesip, soyup, ızgara ettikten sonra yerdik

kızlara çok tükürürdüm

Ha bir de saçlarını çekerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: HybrdThry

quote:

Orijinalden alıntı: Destny

8 9 yaşındayken evde ne kadar gazete varsa çıkartır ordaki bikinili manken resimlerine sürtürürdüm :D

nevarlan çocukluk

Kabul edin ama herkes yapmıştır bunu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.