Şimdi Ara

Evde Yaptığınız Çılgınlıklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
13
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bacaklarını yaymış gazete okurken gazeteyi ucundan tutuşturdum. Hepsini tutuşması 1 saniye sürdü. Zor attık pencereden aşağıya.
    Ortaokul yıllarında evde kimse yok zannetmiştim. Sebepsiz bir şekilde Banu Alkan'ın Neremi Neremi Şarkısını söylüyordum. Meğer annem evdeymiş.
  • Annem saksıdaki bütün çiçeklerini yolmuştum.4-5 yaşındaydık daha
  • Çılgınlıklar
  • Akvaryumdan balık alıp en fazla hangisi nefessiz duruyo diye yarışma yapardım hiçbiri dayanamamıştı
  • kuzenim evinn balkonuyla bzm evin balkonu yanyanaydı.her zmn aşağıdan geçen arabalara evde ne bulduysak atardık.domates,portakal,saksıdan toprak...Bir gün olayı bir üst seviyeye çıkarmak için yumurta atalım dedim ama kaynatıp :D 2 yumurta kaynattık ve pusuya yattık.Yumurtalar çat çat diye arabın tepesinde patladı.bizde apartmanın havalandırma penceresine geçtik.Süperdi hoba fln derken kuzenlerin zili çaldı.Annesi kim o? derken bizde hafiften dinliyoruz.Hanım efendi 2 çocuk arabama yumurta attı polisi çağırıyorum diye bağırıo adam.Kuzenn babasını çağırdık adama para fln vererek zarzor ikna etmişti adamı.biz ama evde üçbuçuk atıorz :D
  • Masanın altına geçip evdeki bütün bardakları kırmak,
    Yanan sobanın üstüne kolonya dökmek,
    Sıcak su dolu kovaya tv kumandasını atmak,
    Karıncaların üstüne kolonya döküp yakmak ve daha nicesi
  • Bir akrabamın evini karıncalar basmıştı bütün karıncaları yakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

son ses zorno izlemek

• 8 9 yaşındayken evde ne kadar gazete varsa çıkartır ordaki bikinili manken resimlerine sürtürürdüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

8 9 yaşındayken evde ne kadar gazete varsa çıkartır ordaki bikinili manken resimlerine sürtürürdüm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HybrdThry

quote:

8 9 yaşındayken evde ne kadar gazete varsa çıkartır ordaki bikinili manken resimlerine sürtürürdüm :D

• Bunu kesinlikle deneyin

bağ,bahçe veya açık bir alana gidip bir ateş yakın ne küçük ne büyük olsun.1 gazete patçasını komple açarak ateşin üzerine serin.gazete yanarak havaya uçacak sonra aşağıya küller dökülecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: HybrdThry

quote:

nevarlan çocukluk

• quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

onca misafirlerin önünde halıya işdedim

ya bende öyle yapmışım 3 mü 4 yaşında mı neymişim annem bizim hala kızları komşu kızları gelince anlatır lanet bişi bir anda karizma yerin dibine giriyo lanet ki ne lanet
  • küçükken arkadaşları toplayıp evde futbol oynamıştık.2 dk içinde avize kırıldı.sonra anam eşek sudan gelinceye kadar dövdü.
  • 11 yaşında koltukta uzanırken zaplıyordum aniden xx kanalı açıldı ve 2 sene boyunca uzanarak mastürbasyon yaptım sürekli kendi üstüme geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

onca misafirlerin önünde halıya işdedim

ya bende öyle yapmışım 3 mü 4 yaşında mı neymişim annem bizim hala kızları komşu kızları gelince anlatır lanet bişi bir anda karizma yerin dibine giriyo lanet ki ne lanet

• quote:

Orijinalden alıntı: killercreek

6 yaşındaydım,5 çayını içiyordum annemle evden çıktım,bahçede 2 tane civciv vardı,bi tanesini aldım su dolu kovada boğdum..

Daha sonradan içeri gittim tekrardan çay faslı bitti meyve yedik,meyve bıçağını aldım ve diğer civcivi tutup yürüyüşe çıktık,onun da boğazını kesip kafasını duvarlara sürttüm her taraf kan olmuştu..

Hayal meyal hatırlıyorum..Mazide kaldı..

Dexter?

• Evin Önüne Pahalı Bir Jip Gelmişti Porshenin Jipi Beyaz Adam Görmemişler Gibiydi Yere Çöp Attı Poşet Falan Ceketiyle Arabayı falan yıkıyordu kapıyı hafifçe kapıyordu.
    park etti 1 saatte arabaya baktı gitti.
    Bende 1 karton kutu yumurta 10-15 Tane Arabanın üstüne attım attım araç fena olmuştu merak ediyordum adam napacak baktım çekmiş gitmiş...
    Bunuda tabi alışkanlık etmiştim baya arabaya özellikle yeni model araçlara atmaya başlamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypothetical

quote:

Orijinalden alıntı: killercreek

6 yaşındaydım,5 çayını içiyordum annemle evden çıktım,bahçede 2 tane civciv vardı,bi tanesini aldım su dolu kovada boğdum..

Daha sonradan içeri gittim tekrardan çay faslı bitti meyve yedik,meyve bıçağını aldım ve diğer civcivi tutup yürüyüşe çıktık,onun da boğazını kesip kafasını duvarlara sürttüm her taraf kan olmuştu..

Hayal meyal hatırlıyorum..Mazide kaldı..

Dexter?

Evet o benim imzamı ve avatarı değiştirdim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.