Şimdi Ara

Eşcinselim. Siz Ne Yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
8.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ailem muhafazakar. Üniversite bitmesine az kaldı ve şimdiden şunu mu istesek bunu mu istesek diye etrafa bakmaya başladılar. Hiç ilişkim olmadı bu arada. Ama kadın ile evlenemem asla. Hem onun hayatına hem benimkine yazık. Ama sorun ailemle nasıl baş edeceğim? İtiraf etmek istemiyorum çünkü verimli bir yol değil bence. Boş boşuna olay çıkacak. Onun yerine evlenmiyor bir türlü diye dertlensinler daha iyi. Sizce ne yapayım? Ayrı ülkeye, şehre mi taşınsam yoksa aynı şehirde kalıp uzak mı dursam? Ailemi seviyorum bu arada. Herhangi bir olumsuzluk yok. Ama koyu dindarlar. Anlamazlar asla.




  • Hayır, trans değilim. Dışarıdan belli olmuyor. Birkaç kız da yazdı bana ama yüz vermedim. Sonra onlar da uzak durdular benden. Lise arkadaşlarım ara sıra ne zaman sevgili bulacaksın diye yükleniyor. Ailem dışında kimse korkmuyorum. Çevreme de söylerim ama ailem baya dram çıkarır. Şimdiden hayal edebiliyorum. Sanırım en iyisi yurt dışına kaçmak.

    Yıl 2020 hala hormon tedavisi diyenler var. Hormonla alakası yok olayın. Öyle olsa östrojeni yükselten pek çok durum var örneğin siroz gibi veya jinekomasti hastalarının çoğunda östrojen yüksek öyle olsa bunların hepsi gay olurdu. Evet vücüt özelliklerini kadınsılaştırıyor ama cinsel yönelimi değiştirmez. Öyle olsa tüylenme problemi yaşayan polikistik overli kadınlar hep lezbiyen olurdu. Olayın hormonla en ufak alakası yok şunu bir idrak edin artık.
  • Düşündüm.İşin içinden çıkamadım.
  • OOOO kanka 2 çıkar yol var ya ailenden uzaklaşıp kendi hayatını yaşıcaksın yada duygularına gam vurrup hayatının sonuna kadar yalnız yaşıcaksın

  • Ekonomik özgürlüğünü kazan ve ayrı eve çık istediğin gibi yaşa ailene açıklama yapmak zorunda olmazsın. Yalnızca evlenmek istemiyorum dersin
    Mühendislik gibi bir alandaysan her şeyi yap et yurtdışına çık mesleğini orada icra et.
  • Bence ailene uzun bir süre evlenmek istemediğni söyle ve uzaklaş onlardan başka semt veya başka şehir. Aşırı muhafazakarlarsa hayatta izin vermezler aksine seni geri döndürebilceklerini sanıp baskı kurmaya çalışacaklar. Aileni sevdiğini söylemişsin ama durum bundan ibaret.

  • Empati yapabileceğim bir mevzu değil ama bence yurtdışı mantıklı. Özellikle Hollanda bu konularda daha rahat diye biliyorum.
  • trans mısın

  • Bu kanıya nasıl vardır seni bu sürece iten neydi hemcinse karsı bakışın
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

    Hayır, trans değilim. Dışarıdan belli olmuyor. Birkaç kız da yazdı bana ama yüz vermedim. Sonra onlar da uzak durdular benden. Lise arkadaşlarım ara sıra ne zaman sevgili bulacaksın diye yükleniyor. Ailem dışında kimse korkmuyorum. Çevreme de söylerim ama ailem baya dram çıkarır. Şimdiden hayal edebiliyorum. Sanırım en iyisi yurt dışına kaçmak.

  • Dine dön tedavi ol kardeşim tabiata karşı çıkılmaz
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Valla öyle bir şansım olsa kaçırmazdım ama biliyorum ki imkansız. Sadece hetero taklidi yaparım.

  • Isinizi ayarlayana kadar maddi durumum yok kendimi evlilige hazir hissetmiyorum tarzinda konusursunuz ailenizle. Durumunuzu açıklasaniz da belli bir zamandan sonra alisacaklardir tabii bu strese girmeye hic gerek yok bence. Ayri ev en iyisi olacaktır
  • geçenlerde de konusu vardı.


    genelde eziklenen, dışlanan tiplerde bu eğilim çok fazla.


    afganistanda zenne çocuk belgeselini izleyin.


    fakir ailelerden aldıkları küçük çocukları , baskı ve sopa ile kadın ortamına sokup bir kız gibi büyütüp 14 15 yaşlarına gelince dengelerini bozup bir eşcinsele dönüştürüyorlar.


    1960 lara kadar eşcisenlik olarak tanımlanan şey , tıp literatüründe ruhsal bozukluktu ve böyle tedavi ediliyordu. sonra rotschild enstitüleri , medyaları devreye girdi falan ...

  • Zaten ayrı eve çıkarsın okul bitince o konuda sorun yok. 30 yaşlarına kadar evlenmek istemiyorum dersin ailene, en azından onları da yormamış olursun sürekli kız aramak zorunda kalmazlar. Bir süre kafan rahatlar.

  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt

    Özel okul mezunuyum. El bebek gül bebek büyütüldüm. Hiç de öyle ezik bir tipim yok. Bence özgüven ile karıştırıyorsun. Çevrende gizlenen eşcinselleri bilsen şok olurdun. Hornet'e girip bak istersen.

  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

    Aynı şehirde eve çıkmanın tehlikesi şu: Zıt pıt bana gelebilirler ya da ne gerek var falan diyebilirler. Yurt dışına çıkacağım ya da Ankara'da yüksek lisans yapmaya gideceğim.

  • Hormon ne alaka?

  • hetero bile olsan evlenme zorunluluğu mu varmış anlamadım. muhafazakar olmasıyla da pek bağdaştıramadım hemen evlenmesi gerektiği olayını.


    en kötü, lezbiyen bir arkadaşın varsa, anlaşmalı evlilik yapın fake'ten, takılın öyle. Yada 1 seneye boşanırsınız dersiniz olmad. ondan sonra artık üstüne gelmezler peki.



    yada hayatını yaşa. evlenmek zorunda değilsin.

  • Bahsetme bence, gösterdikleri kadınları beğenmedim falan diye geçiştirmeye bak. Hatta bir kaç tanesiyle çık bahane falan bul işte.

    Ulan bizde de şans yok ha, afedersin ama sen eşcinselsin sana düzgün bir aile denk gelmiş evlendirmeye çalışıyorlar ben kız bulun diye söylediğim vakit küfür edip intihar et falan diyorlardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krogoth -- 2 Temmuz 2020; 23:16:32 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.