Şimdi Ara

Eşcinselim. Siz Ne Yapayım? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
9.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Tam tek atmalık dh ölücüsüsün boomer

• Zeka seviyeni test ettir. Ağır beyin yetmezliği var sende. 9 kişi artılamış bide reziller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 4 Temmuz 2020; 13:8:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar da arttınız bu forumda. Ailende muhafazakar vay vay. Gençlerin bilinç altına girip nonoşluğu normal gösterme çabanız durmadan ilerliyor. Bence açılan bu hesapların tamamı bir kişiye ait. Araştırılmalı.

• Dibini dövdür umarsızca

• Yıl 2020 hala hormon tedavisi diyenler var. Hormonla alakası yok olayın. Öyle olsa östrojeni yükselten pek çok durum var örneğin siroz gibi veya jinekomasti hastalarının çoğunda östrojen yüksek öyle olsa bunların hepsi gay olurdu. Evet vücüt özelliklerini kadınsılaştırıyor ama cinsel yönelimi değiştirmez. Öyle olsa tüylenme problemi yaşayan polikistik overli kadınlar hep lezbiyen olurdu. Olayın hormonla en ufak alakası yok şunu bir idrak edin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: linkorn

Çevrenden bir kızı sevgilin olarak tsnıt önce, bir iki yemeğe gelsin falan ailen seni ciddi diye düşünmeye başlayınca bi barışın bi ayrılın ailen ona çok aşık olduğunu başkasıyla yapamayacağını düşünsün ama kızda çok uyumsuz birlikte de olamıyorsunuz gibi oyalayıp gidersiniz.

Daha mantıklısı:

Sevgili diye bir kız tanıt, ailenin kız hakkında düşünceleri nötr olsun sonra kız seni aldattı haberi yayılsın, sonrada ki hiç kimseye güvenemiyorum, evlenmek istemiyorum diyerek devam et hayatına

• Onu çektiler Yeşilçam'da xd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum Hollanda, Kanada gibi ülkelere iltica et, mektubunda da eşcinsel olduğunu ve ailenin dindar olduğundan dolayı hayatından endişe ettiğini açıkça belirt. Umarım oralara kapak atarsın. Eğer burada kalacaksan da internete durumunu izah edip bir hanımefendiye göstermelik evlilik yapabilirsin. Mantık evliliği, sembolik evlilik vs ne dersen de. Ama tabi ki bütün hayatın böyle yalanla geçmesi çok zor olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Ne kadar da arttınız bu forumda. Ailende muhafazakar vay vay. Gençlerin bilinç altına girip nonoşluğu normal gösterme çabanız durmadan ilerliyor. Bence açılan bu hesapların tamamı bir kişiye ait. Araştırılmalı.

Harbiden uzun zamandır giremiyordum girdim pisman oldum.

• Forum haydar dümen, güzin abla köşesine döndü. Ülke devlet millet problemleri bitti. Kişisel problemlere değiniyoruz. Diğerlerini çözmüştük zaten.

Erkeksen erkekliğini, kadınsan kadınlığını bil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumları dehşet içerisinde okudum. Resmen sayfadan punto punto faşizm akıyor.

Güzel arkadaşım, ekonomik bağımsızlığını ele almadan bu işten sıyrılman zor. Ailenden uzakta bir iş bul ve kendi hayatını kur.

Fırsatın imkanın olursa da yurtdışına kaç.

Burada "sözde aile" ahlakı sebebiyle 14 yaşındaki kızla evlenebilirsin,

Eşcinsel olamazsın.

Karını dövebilir, öldürebilirsin,

Eşcinsel olamazsın.

15 kişi küçüücük kız çocuğuna tecavüz edebilir,

eşcinsel olamazsın.

En dinli bunlar, en ahlaklı bunlar, en namuslu bunlar.

Bütün gazetelerin 3. sayfaları da bu hırbolarla dolu.

Kendi özgürlüğünü elde etmenin ilk yolu türkiye gibi köylerde ekonomik bağımsızlıktan geçer.

Hayatın için savaş, bana da deistim diye çok baskı yapıldı.

Şimdi hepsinden uzakta kendi nacizene hayatımı yaşıyorum.

Ne hissediyorsan osun, kimsenin hayatını yaşamak zorunda değilsin.

Sevgiyle kal.

• Annene babana ben bir süre çalışıp para kazanıp rahatça kendi hayatımı yaşamak istiyorum diyebilirsin. Bir anda bu sorumluluğun içine girmek istemiyorum dersin. Bana en azından birkaç sene müsade edin de. Anlayışlı insanlarsa zaten senin bu düşüncene saygı duyarlar. Eşcinselliğinden dolayı değil ama yurtdışına gidebilme şansında varsa hiç durma bence, ülke pek iyiye gitmiyor. Birkaç meslek grubu hariç çoğu meslekten insan geçim sıkıntısı çekiyor.

Eşcinsellik durumuna gelecek olursak bu kişinin kendisini ilgilendirir kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok ama şöyle bir sıkıntı var ülkede herkes kafasına göre yargı dağıtıyor.

• Acilen eğilimlerine höşgören ülkelere taşın. Aileni de ayda yılda bir gör. Orada bir hayat kur. Ailen gerçekle yaşayamaz. sende olmadığın biri gibi yaşayamazsın. İyisi mi herkesin mutlu olacağı yere gitmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Dine dön tedavi ol kardeşim tabiata karşı çıkılmaz

Eyy bu yorumun sahibi ve yorumu beğenenler..

Bu yorumu beğenmeden önce hiç mi düşünmediniz benim beynim nerede diye ?

Tedavisi var da ben mi bilmiyorum lütfen beni de aydınlatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Eyy bu yorumun sahibi ve yorumu beğenenler..

Bu yorumu beğenmeden önce hiç mi düşünmediniz benim beynim nerede diye ?

Tedavisi var da ben mi bilmiyorum lütfen beni de aydınlatın.

Alıntıları Göster
    Bu da bir tavsiye

Bazen çözüm sana en sacma gelen şıktır bunu yasadikca görürsün evlat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle dh gibi homofobilerle dolu bir yerden fikir istemen yanlış öyle bir yorumlar atmışlar ki sanki 50 yıl öncesinde yaşıyoruz. Bu başlık ülkemizin entelektüel seviyesini gösteriyor aslında, kendimizi geliştiremediğimiz için hala tedavi yap dine dön gibi yanıtlar gelmiş.

Yurt dışına çıkmak sanıldığı kadar kolay birşey değil, eğer imkanın varsa ingilizceni geliştir bayağı internette bir sürü siteler ve videolar var sana yardım edebilecek kendini geliştir ve kanada, almanya, yeni zelanda, avustralya düşün ilk seçenekler olarak tabi almanya istiyorsan almancada öğrenmen lazım. Hiçbirine gidemez isen amerika ispanya gibi yerlerin de düşünebilirsin.

Ülkede kalmak istiyorsan eşcinselliği kabul eden bölgelere yerleş, burda en iyi seçim İstanbul olur. İnsanlardan mutlaka gizle eşcinsel olduğunu sadece sana çok yakın olanlara söyle. Ailen sana bir kızla evlen diyorsa henüz doğru birini bulamadım gibi bahaneler üret kesinlikle söyleme onlara birşey. Zamanla yakın bir kadın arkadaşın olur zaten ve çok gerekirse ondan istersin aileni kandırırsınız birlikte. Sana kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.