Şimdi Ara

Eşcinselim. Siz Ne Yapayım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
9.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geriye doğru düşününce aslında çocukluktan beri varmış. Misal evdeki dergilerden hep yarı çıplak erkeklere bakardım. Kadın vücuduna hiç baktığımı hatırlamıyorum. Oyuncaklarımın hepsi araba ve silahtı. Action-Man vardı paso misal. Barbie'yi sadece reklamlarda görüyordum ve kız şeyi diye beğenmiyordum. Feminenlik hiç yoktu. Ortaokulda yanımda oturan sarışın ela gözlü bir çocuk vardı. Mesela ona duygusal olarak bağlanmıştım. Hediye falan alıyordum sürekli gözüne girmek için. Ama bilinçli yapmıyordum. İçimden öyle geliyordu. Yani "Ben eşcinselim. Bu çocuktan hoşlanıyorum. Onu tavlamam lazım" diye bir mantık yoktu. Sonra lisedeyken ayrıldık. Lisede yeni birine aşık oldum öyle. Yine uzaktan uzaktan sevmeler falan. Ona da paso çikolata alıyordum. En iyi arkadaşım oldu hatta. Onu açıldım. Sonra benden uzak durdu. Üniversiteye geçince de görüşmedik. Lisedeki olaydan çok etkilendim. Üniversitede hiç muhattap olmadım biriyle. Kimseye de hediye almadım :) 16-17 yaşında adını koyabildim. Şu an kimseye aşık değilim. Sadece ailemin baskı yapmasını istemiyorum.

Bir de ilkokuldayken babamla halı saha maçına giderdik. O oynardı. Bense izlerdim. En sevdiğim ise soyunma odasıydı. Yarı çıplak adamları görmek çok hoşuma gidiyordu. Ama bunun eşcinsellik olduğunu bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daten -- 3 Temmuz 2020; 0:39:50 >

• Zor.. Muhazfazakarın çevresi muhafazakar olur. Ailen bunu sana konduramaz. Kendilerine de konduramazlar. Açıklasan bile kıyamet kopar.

• Treth kullanıcısına yanıt

Hem de ne kıyamet :) Düşün bir yakınımız çocuklu kadınla evlendi diye amma laf ettiler. Beni duysalar oooo...

• Bu tarz çok arkadaşım var biri hariç hiçbiri ailesiyle yaşamıyor. Ailesiyle yaşayanı ailesi kabul etmiş ama diğerlerinin durumunu bilmiyorum. Ailenden uzak bir şehire yerleşip orda hayat kurup biriyle beraberim ama evlenmeyi düşünmüyoruz diye geçiştirebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daten

Hem de ne kıyamet :) Düşün bir yakınımız çocuklu kadınla evlendi diye amma laf ettiler. Beni duysalar oooo...

Tahmın edebiliyorum çok zor gerçekten. Umarım istediğin noktaya gelir bir şekilde. Benim çevremde gay ve trans arkadaşları olan bazı kızlar var. O çocukların da aılelerı cocukların durumundan habersızler.

Heheh bır tanesının babası cocugu sanaıyey sokmaya calısmıs meslek ogrensın dıye onunda basında ılgınc olaylar var vs.

eş cinsellere sıcak bakan hatun kısmı çok onlarla takılman gerek..

Ayırt etmen kolay olur. Genelde kocaman bir dövmeleri olur ya bacağında ya sırtında vb. alkollu mekanlarda bulunurlar genellıkle. Çok serbesttirler ve fabrika bacası gibi habire sigara içerler.

Kolaylıkla bulursun.. Genel ortamın böyle olacak gibi.

• Cinselliği hayatının merkezine oturtup ona göre hareket edersen mutsuz olursun. Bunu düşünüp ülke değiştirme ya da iş, çevre seçme. Mutlu olduğun yerde yaşa mutlu olduğun işi yap. Cinselliğini istediğin gibi yaşarsın zaten. Zorla evlendiremez kimse dert etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tedavi ol, tabiata karşı çıkılmaz deyip kendiyle çelişeni mi ararsın, hiçbir saygın otoritenin hastalık saymadığı bu duruma hastalık diyeni mi ararsın... Cahil dolu ortalık.

Canlarım. Zaten adamın tabiatı böyle. Elinde değil yani böyle olmaz. Ama kendi tabiatına karşı çıkıp hetero gibi, yani kızlardan hoşlanan biri gibi taklit yapıyormuş zaten. ADAMIN TABİATI BU.

Ortada da hastalık yok. İnanmayan TDK sözlüğünde hastalık nesir diye baksın. O da olmazsa dünyanın en saygın sağlık otoritelerine bakın da görün bu hastalık mıymış değil miymiş.

Hatta şu belki kafanızı açar
    evrimagaci.org
    Eşcinsellikten Caydırma Terapileri: Eşcinsellik Bir Hastalık mı? - Evrim Ağacı
    https://evrimagaci.org/escinsellikten-caydirma-terapileri-escinsellik-bir-hastalik-mi-964/amp

Bilen bilmeyen herkes konuşuyor ya

• Öncelikle selam diğer ülkeler evlat edinmeyi geçtim , geçiş terapisi denilen lgbti+ bireyleri heterosexuel yapmaya çalışan (bizdeki cinci hoca mantığı) aptal-saptal sözde tedavileri yasaklarken . Bizde git tedavi ol , dine yönel yok eskiden tedavisi vardı gibi tepkiler ile karşılaşman çok üzücü.

Sana tavsiyem bu yalan hayatı bırakıp acilen insanlara açılman bir ömür böyle geçmez . Ailen seni dışlıycak mı ? Kesinlikle . Ama sırf ailen için mutsuz olmaya değer mi ?

Eğer ailen gerçekten seviyorsa ve sana değer veriyorsa bir zaman sonra döner 2014 senesinde çok fazla tesettürlü hanımefendi Çocuğum için Yürüyorum isimli LGBTI+ yürüyüşünde görmüştüm.

Ayrıca sanılan aksine LGBTI dinimizde ve kuran da yasaklı değildir. Hatta hiç bir kutsal kitapta yasaklı değildir. Sadece LUT Kavmi olayı yüzünden insanr bu olayı çok yanlış anlamakta. LUT kavmi denilen kavim de heterosexuel erkekler aslında kendi eşleri ters ilişki istemediği sebebi ile diğer kadın , erkek veya çocuklara (hatta hayvanlara) tecavüz etmektedir. Bir süre sonra bu gelenekselleşir ve yaratan buraya bir Peygamber yollar . Peygamber de kendi eşleriniz varken neden erkeklere , kadınlara vb. 'e yöneliyorsunuz der . Hatta Luti Peygamberin eşine tecavüz edilince aslında helak olunmuştur.

Eğer lut kavmi olayını twitter veya youtube üzerinden değil. Daha düzgün kaynaklardan okursanız gerçek ile yüzleşirsiniz...

Murat övüç gibi bir evlilik'te yapabilirsin malum oğlu var vs. sırf ailesini mutlu etmek için ama kendisi de söylüyor aşırı pişmanım diye...

LGBTI+ hakkında çok güzel kaynaklar var araştırısan rahatlıkla ulaşırsın . Tam konu hakkında fikrin olmadığı için söyledim.

Bu arada sözüm ona forum da bulunan bilim adamları eşcinsellik hep vardı böyle insanlara gizletmek zorunda kaldığından ve 50-60 sonrası 2. Dünya savaşı ile toplum yapılarının yeniden yapılanması güç alınarak daha sesli bir şekilde ortaya çıktı. Hatta osmanlıda eşcinsellik desem yeterli ...

• EndüstriyelHavacı kullanıcısına yanıt

Ne oldu kardeş yoksa sende mi furduruyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A214F7C8B

Büyük resmi görmüşsünüz tebrikler :D
    Tıpta çok yanlış yapıldı geçmişte en basitinden lobotomi diye bir şey bile vardı.

vay iki tıbbi terim öğrendin de bunu mu buldun?

iyi güzel örnek. sonuçta lobotomy ile bazı insanların cinsiyet farklılıkları bile yaşadığı gözlenlenmişti. bak dışarıdan fiziksel etki ile dahi bir erkeği gay yapabilindiğinin kanıtı. sağol verdiğin örnek için. tezimi daha da güçlendirdi.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Yine büyük resmi gördün ya tebrikler :D her zaman derim cahil olmak ne güzel şey,her şeyi biliyorsun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A214F7C8B

Yine büyük resmi gördün ya tebrikler :D her zaman derim cahil olmak ne güzel şey,her şeyi biliyorsun :D

Türkçe kelime dararcığını da geliştir ve bildiklerinin de anlamlarını gözden geçir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Daten

Özel okul mezunuyum. El bebek gül bebek büyütüldüm. Hiç de öyle ezik bir tipim yok. Bence özgüven ile karıştırıyorsun. Çevrende gizlenen eşcinselleri bilsen şok olurdun. Hornet'e girip bak istersen.

Horneti ben de indirmişitm arkadaşımla birlikte sakallı baya böyle maskülen / erkeksi kuzenini gördük gaymış meğer 

Arkadaşlarımdan biri de ( maskülen erkeksi ) gay olduğunu itiraf etti intihar edemeyince .. Millet bunları dışarıda hetero sanıyor

Dizilerden filmlerden sanıyolar ki hep böyle kırıtan kadınsı olanlar gay ..Yurt dışında maskülen tipler de açılabildiği için zaten önyargıları yok toplumca ve evlenebiliyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 3 Temmuz 2020; 3:38:48 >

• 15 yaşındamısın neden korkuyorsun ekonomik özgürlüğün varsa evden ayrıl ailene bağlı yaşama

• quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

NEREYLE OKUYORSUN !!!

bir daha oku. anlamadıysan başka okuyabilen bir tanıdığına okut...

he ayrıca kimyasal faktörler de işin içinde.

danone mesela almanya da yasaklı.

çünkü içinde badem yağı kokos yağı gibi erkeklerde östorojeni içeren kimyasallar mevcut.

östrojen bir erkekte artarsa ne olur ?

önce hafif artma ile erkeğin sperm kalitesi düşer. yani erkek çocuğunun olmasını sağlayan küçük y taşıyan spermler ölür.

biraz daha artarsa ereksiyonda problemler, daha duygusallık gibi özellikleri başlar.

fazlalaşmaya başlatıldığında ise bu sefer seste incelme, kemiklerde incelmeler görünür.

danone Almanya da yasaklanınca, yeni firmalar üreterek piyasaya girdi. amaçları gay yapamadıkları beyaz nüfüsun, erkek çocuk sağlayan y kormozomu taşıyan spermleri öldürerek , beyaz erkek nüfusunu azaltarak, melez ırk saçmalığı için olanak sağlamak.

önceden reklamlarda siyah erkek, beyaz kadın kullanan emperyalist pislikler bu iş pek tutmayınac bu sefer beyaz erkek , siyahi kadın algısı yaratmaya başladılar. ne yani beyaz kadın asyalı ile multu olamayacak mı?

beyaz batıdan sonra sıra doğu kıyısı ülkelere gelecek. neyse konu dağılmasın. yani bunları boşuna aşama aşama yedirmiyorlar halklara.

Alıntıları Göster
    Danone manone daha yokken, bundan binlerce yıl önce de vardı eşcinsellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Bu mesaj silindi.
    Eşcinsel olan da doğuştan oluyor zaten. Yani geninde var.

• Muhafazakar da olsa evlenmeyi henüz düşünmediğini söyle ama her ne kadar doğru gelmeyecek olsa da açık kapı bırakarak "ileride bakarız" de.

Kendi hayatını kur, işin gücün otursun, sonra açıklamak istersen açıklarsın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.