Şimdi Ara

Eşcinselim. Siz Ne Yapayım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
9.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç ilişkin olmadan nasıl kızlardan hoşlanmadığında emin olabilirsin ki hocam? En azından bir kız ile yakınlaş öpüş seviş belki baba elektiriklenir ha olmaz. O zaman seçenekleri değerlendir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

geçenlerde de konusu vardı.

genelde eziklenen, dışlanan tiplerde bu eğilim çok fazla.

afganistanda zenne çocuk belgeselini izleyin.

fakir ailelerden aldıkları küçük çocukları , baskı ve sopa ile kadın ortamına sokup bir kız gibi büyütüp 14 15 yaşlarına gelince dengelerini bozup bir eşcinsele dönüştürüyorlar.

1960 lara kadar eşcisenlik olarak tanımlanan şey , tıp literatüründe ruhsal bozukluktu ve böyle tedavi ediliyordu. sonra rotschild enstitüleri , medyaları devreye girdi falan ...

ne alaka o çocuklar eşcinsel değil sonradan eşcinsel olunmaz seçim değil bu. o çocuklara zorla para için yaptırılıyo onlar da isteyerek yapmıyodur zaten

ayrıca eski zamanlarda bazı kadınlar da cadı diye yakılıyodu o zaman kadınlar da aslında cadıdır mı diyelim

• Yaz özelden hallederiz :)

• celme42 kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi sen erkekler için yapabilir misin? Belki sen de yakınlaşıp öpüşüp koklaşırsan sevebilirsin. Kadınlardan hoşlandığına ve erkeklerden hoşlanmadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?

• Ben karının pussyı emerken midem kalktı şimdi gay mı oluyorum? hayır. Dene bakalım belki hoşuna gidecek

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

yazık kafana

• mütehassıs kullanıcısına yanıt

Ya kardes onlar escinselligin toplum icin tehlikeli oldugu yobaz ve cahil dusuncesinden dolayi tedavi ol diyorlar . Yoksa bir bok bildikleri yok . Herkes su dunyada kendi derdi ile ugrasiyor kim kimin derdinden anlayabiliyorki . Cuce olsan git tedavi ol diyeceklermi o zaman . Inan bana birisi bunun tedavisini buldum iddiasini etse aptalca git tedavi ol normal boya gel der . Bir insan bunca toplum alayina dislanmasina aciya ragmen escinsel olmayi tercih edermi . Dogustan demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadı yurt dışı

• montla sıç

• Çevrenden bir kızı sevgilin olarak tsnıt önce, bir iki yemeğe gelsin falan ailen seni ciddi diye düşünmeye başlayınca bi barışın bi ayrılın ailen ona çok aşık olduğunu başkasıyla yapamayacağını düşünsün ama kızda çok uyumsuz birlikte de olamıyorsunuz gibi oyalayıp gidersiniz.

• Farklı bir şehirde farklı bir hayat yolu uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

ne alaka o çocuklar eşcinsel değil sonradan eşcinsel olunmaz seçim değil bu. o çocuklara zorla para için yaptırılıyo onlar da isteyerek yapmıyodur zaten

ayrıca eski zamanlarda bazı kadınlar da cadı diye yakılıyodu o zaman kadınlar da aslında cadıdır mı diyelim

Alıntıları Göster

NEREYLE OKUYORSUN !!!

bir daha oku. anlamadıysan başka okuyabilen bir tanıdığına okut...

he ayrıca kimyasal faktörler de işin içinde.

danone mesela almanya da yasaklı.

çünkü içinde badem yağı kokos yağı gibi erkeklerde östorojeni içeren kimyasallar mevcut.

östrojen bir erkekte artarsa ne olur ?

önce hafif artma ile erkeğin sperm kalitesi düşer. yani erkek çocuğunun olmasını sağlayan küçük y taşıyan spermler ölür.

biraz daha artarsa ereksiyonda problemler, daha duygusallık gibi özellikleri başlar.

fazlalaşmaya başlatıldığında ise bu sefer seste incelme, kemiklerde incelmeler görünür.

danone Almanya da yasaklanınca, yeni firmalar üreterek piyasaya girdi. amaçları gay yapamadıkları beyaz nüfüsun, erkek çocuk sağlayan y kormozomu taşıyan spermleri öldürerek , beyaz erkek nüfusunu azaltarak, melez ırk saçmalığı için olanak sağlamak.

önceden reklamlarda siyah erkek, beyaz kadın kullanan emperyalist pislikler bu iş pek tutmayınac bu sefer beyaz erkek , siyahi kadın algısı yaratmaya başladılar. ne yani beyaz kadın asyalı ile multu olamayacak mı?

Eşcinselim. Siz Ne Yapayım?

Eşcinselim. Siz Ne Yapayım?

beyaz batıdan sonra sıra doğu kıyısı ülkelere gelecek. neyse konu dağılmasın. yani bunları boşuna aşama aşama yedirmiyorlar halklara.

• hocam hiç gay bar'a gittiniz mi güzel kızlar kimse salça olmasın diye gidiyor diye bi klişe varmış eğer öyleyse ben de girerim belki güzel kız düşürürüm

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Büyük resmi görmüşsünüz tebrikler :D
    Tıpta çok yanlış yapıldı geçmişte en basitinden lobotomi diye bir şey bile vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

hocam hiç gay bar'a gittiniz mi güzel kızlar kimse salça olmasın diye gidiyor diye bi klişe varmış eğer öyleyse ben de girerim belki güzel kız düşürürüm

İç dünyamda eşcinselim daha çok. Onun dışında ne biriyle buluştum ne mekanlara gittim. En fazla erkek kesmişimdir uzaktan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr A

Hocam yakın bir kadın arkadaşını tanıtıp sevgilim vs diyebilirsin yalan nereye kadar gider bilemiyorum ama en azından çevren pek bir şey demez. Ailene yeni tanıştık 2-3 yıldan önce evlenmem de ondan sonra ayrıldım vs dersin öyle gider

Bu işler sadece evlenmekle bitmiyor. Torun isterler. Aileler kendi isteklerini başkalarına dayatmaya bayılırlar.

• Daten kullanıcısına yanıt

hocam nasıl oluyor anlatsana ilk ne zaman keşfettin ve hoşlanıyor musun yoksa cinsel obje olarak mı görüyorsun

• linkorn kullanıcısına yanıt

adam 2 dakikada türk dizi senaryosu yazdı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.