Muhafazakar aile görmedin sanırım :) Çocuklarından ilk beklentileri evlenmek ve bunun için tüm baskıyı yaparlar. Seküler kesimde böyle dert yok tabii. |
Eşcinselim. Siz Ne Yapayım? (2. sayfa)

-
-
Hocam yakın bir kadın arkadaşını tanıtıp sevgilim vs diyebilirsin yalan nereye kadar gider bilemiyorum ama en azından çevren pek bir şey demez. Ailene yeni tanıştık 2-3 yıldan önce evlenmem de ondan sonra ayrıldım vs dersin öyle gider
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalestrans mısın
Aynen adam ailesinden gizli cinsiyet değiştirmiş hocam hemen çözdünüz olayı maşallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DatenMuhafazakar aile görmedin sanırım :) Çocuklarından ilk beklentileri evlenmek ve bunun için tüm baskıyı yaparlar. Seküler kesimde böyle dert yok tabii.
açıkçası görmedim etrafımda konuşulanlar, medya vb dışında.
sen evlendin diyelim,onlara ne etkisi olacak onu anlamadım?
24 saat eşinle evde birbirinizi görecek olan sizsiniz, ev geçindirecek olan ekonomik yük altına girecek olan sizsiniz. e başkaları neden bu kadar dert edip uğraşıyor bu sorumluluklar altına girmen için? yani sen evlenip ayrı eve taşınında ne gibi şey değişecek hayatlarında?
-
Çomarlar basmış yine konuyu tedavi ol, kurtul bu hastalıktan diye. La biri size gelse kardeşim tedavi ol, erkekten hoşlanmayı dene dese mantıklı olurdu muydu bu? Doğuştan gelen bir şeyi zorla değiştiremezsiniz, değiştiriliyor olsa bile (ki yok böyle bir şey. Hormon tedavisi dediğiniz şey bu işe yaramıyor) kişi istemiyorsa size ne?
Hocam sen de evlenmek istemiyorum, böyle iyi falan diye birkaç sene geçiştir. Eninde sonunda bıkıp vazgeçeceklerdir (inşallah). Onun dışında yapacak bir şey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversitede bir çocuk tanımıştım babasının eşcinsel olduğunu öğrenmişti.Yine de 3 çocuk sahibiydi.Hiç kimseye belli etmemiş.Bilmiyorum sen yapabilir misin.Belki normal gibi davranarak ilerde normalleşebilirsin.
Bu konuda ne bir bilgimiz var ne de empati yapabiliyoruz Allah yarışmacın olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aileni karşına al düzgünce konuş bence,ailen yoksa sen de yoksun.
Bana bisey yapma mumkunse
Bana bisey yapma mumkunse
Hiçbir şey değişmeyecek ama işte kültürleri gereği öyle davranıyorlar. Bilinçli bir seçim yapmıyorlar. Öyle gelmiş öyle gidiyor. Etnografik çalışma yapıp bilgi edinebilirsin muhafazakar aileler hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daten -- 2 Temmuz 2020; 23:37:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Virtüöz
Bu mesaj silindi.TOP ya da BOTTOM fark etmiyor.
-
zor durum be kardeşim. nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa 1 kere geliyorsun dünyaya. ailene söyleme ayrı bir şehire yerleş iş buldum diye. iş bul yani ayrı şehirde. illa söylemek zorunda değilsin tek başına nasıl bir hayat yaşamak istiyorsan yaşarsın bence.
-
SAPIK
Yurtdışına git bir kaç sene sonra açıkla yurtdışında böyle oldun sansınlar belki kızmak yerine acırlar
aktif misin pasif mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep öyle bir laf çıkar ağızlarından sana birini buldum, gorusturelim, evlenme zamanın geldi vs. Sen istemediğin sürece hiç bir sey olmaz. Bir süre gecirtirirsin öyle. Sonrasında ekonomik olarak kendini toplayıp kendi evine çıkman lazim. Sonrasinda da sevdiğin biriyle kalırsınız birlikte başka bir şehirde, rahat rahat yaşarsınız en azından.
Nedir bu ailelerin derdi evlatlariyla ya . Escinselsin deyip kabul etseler ne olacak sanki . Etraftaki dedikodular cok mu daha degerli evlatlarindan . Askerlik geliyorsa cok dikkat et cok tehlikeli cunku cok piclik yapiyorlarmis duyduguma gore escinsellere .
Bence kendi evine cikman lazim . Her erkek evlenecek diye birsey de yok . Ama kadin milleti icin ayni sey gecerlu degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 2 Temmuz 2020; 23:52:25 >
Hiç deneyimim olmadı. Net cevabım yok. Rastgele ilişki yaşamak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daten -- 2 Temmuz 2020; 23:51:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X