Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bilkerk , MustafaYalcındag MN9U9 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
36.079
Cevap
1.129
Favori
3.526.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Bugün Yüksek giriş 3+1 ev ile sözleşme yaptık bakalım yarın krediye annem üzerinden başvuracağız annem emekli 2k maaş alıyor ben 4k aynı hanedeyiz ve annemin üzerine ev var bakalım 190-200 k kredi ihtiyacımız var.
    Hadi hayırlısı. Guzel haberlerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smhylmz

İtiraz sonrası rapor değişmedi, kalanını ihtiyaç kredisi ile tamamlayacağım artık

Alıntıları Göster
    maalesef benim itirazımdan sonra da herhangi bir değişim olmadı... anlaşılan experler %90 değil %80 kredi kullanımı için elinden geleni yapıyor, çıkan bddk yasalarını evin değerini düşük göstererek uygulamamakta kararlılar.
  • Halkbankasında tapu randevusunun kim tarafından alındığı hala belli olmadı he mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tsufulits kullanıcısına yanıt
    Halkbankası tapu randevusunu kendilerinin alacağını soyledi hocam bugun, bize mesaj gelecekmiş

• Smhylmz kullanıcısına yanıt
    benim anladığım kadarıyla banka Tapu ipotek bilgilerini taşınmazın kayıtlı olduğu Tapu müdürlüğüne, farklı yer istenirse istenen müdürlüğe sistem üzerinden düşeceği ve tapu müdürlüğünün mesaj ile bizi çağıracağı ama bu kaç gün sürecek belli değil kendimiz randevu alsak en az 10 gün bankada bu şeklide mi olacak bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smhylmz kullanıcısına yanıt
    Bana da dedikleri alıcı ve satıcıya mesaj geleceği bu mesajla tapu randevusunu bizim alacağımız. Ben bir nane anlamadım bu işten.

• #konutkredisindeyapılandırma

arkadaşlar bir twit bile olsa destek verir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • educationist E kullanıcısına yanıt
    314 alıcı 314 satıcı toplamda 628 TL

• İlçenin birinde tapu yu karantinaya almışlar, tapularda epey kalabalık.

Olaki bu virüs nedeniyle tapu almamız epey gecikirse (1-2 ay ) bankada işlemi biten kredi için bir sorun ortaya çıkmaz degilmi.

Banka bütün masrafları, siğortaları felan hesaptan kesti.

• Benim de ayni sekilde, tapudan size mesaj gelecek dediler; fakat bu mesaj ne zaman gelecek bilgi yok.

• reLo R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, herkes gönlüne göre otursun inşallah... Şu kredi çıkıp tapuya imza atana kadar doğru düzgün uyku tutmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Smhylmz

İtiraz sonrası rapor değişmedi, kalanını ihtiyaç kredisi ile tamamlayacağım artık

Alıntıları Göster
    İtirazin ne kadar surede sonuclandi?

+İhtiyaç kredisini nerden dusunuyorsun? Arastirdin mi hic? Ben de benzer durumdayim da

• quote:

Orijinalden alıntı: investing

maalesef benim itirazımdan sonra da herhangi bir değişim olmadı... anlaşılan experler %90 değil %80 kredi kullanımı için elinden geleni yapıyor, çıkan bddk yasalarını evin değerini düşük göstererek uygulamamakta kararlılar.

Alıntıları Göster
    Hocam senin kac gunde itirazin degerlendirildi?

• Arkadaşlar iyi akşamlar arkadaşım ile evlerimizi formaliteden birbirimize satmak istiyoruz. Yaklaşık 250 bin kredi çekmiş olacağız. Sizce mantıklı mıdır. Gelen parayla da ufak borçlarımızı kapatıp değerlendirmek istiyoruz. Yorumlarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsufulits

Bana da dedikleri alıcı ve satıcıya mesaj geleceği bu mesajla tapu randevusunu bizim alacağımız. Ben bir nane anlamadım bu işten.
    Gelen mesaj zaten tapu işlem başvurusu yapıldığına dair oluyor. Yani işlemi banka başlatıyor. Sonra siz satıcı ile birlikte tapuya gidip mesajda gelen sıra numarası üzerinden istenen belgeleri sunup harç ve randevu için mesaj gelmesini bekliyorsunuz.

• Arkadaşlar size tüm süreci anlatayım.

Ben yeni oran ilk açıklandığı gün yani 1 haziran'da başvuru için gittim. O gün yeni oran başvuru sistemine yüklenmediği için 2 haziran salı gün şubeye gittim ve işlemlere başladık. Eksper hemen ertesi gün gelip binayı gördü ve eksperin raporu 3. iş gününde yani 8 haziran pazartesi günü banka sistemine düştü. Aynı gün kredi kullandırıldı ve bankadaki işlemleri tamamladıktan sonra tapudan size gelecek mesajı bekleyin denildi.

Mesaj 3. günde yani 11 haziran perşembe günü geldi. Gelen mesajda (net hatırlamamakla birlikte) "XXXXX numarasıyla satış ve ipotek işlemi başvurunuz alınmıştır, satıcının TC kimlik belgesi ve değer beyan belgesi ile işlemleri başlatması gerekmektedir" gibi bir şeyler yazdı. Ertesi gün satıcı tapuya gidip kimlik ve ilgili belgeyi sundu. Normal şartlarda aynı gün içerisinde tapu harc yatırma mesajı ile işlem tamamlama randevu saati mesajı gelmesi gerekirdi ama yoğunluktan dolayı bu mesaj 2 gün sonra geldi. Harç yatırıldı, randevu saatinde imzalar atıldı ve tapu alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 16 Haziran 2020; 21:43:53 >

• Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Tamam banka başlatıyor da tapuya giderken randevuyu kim alıyor? Alıcı mı satıcı mı banka mı?

• Böck kullanıcısına yanıt
    1 gün sürdü hocam. İng en uygunu sanıyorum ama sartları falan var ben hızlı olsun dıye 0.99dan enparadan 65k 60 ay 1.04 ten garantiden 45 k cektim. Konut kredisi sisteme düşer puan düşer Vermezler falan diye acele ettim ama saçma bi telaş da olabilir benimki 😀

• Bu süreçte satıcı da vazgeçerse de çok sıkıntı Tapu dairesinde bile İmzadan kaçan adamlar duyduk,okuduk. Exper masrafı, kredi masrafı külliyen girer satıcı ahlaksızsa

• educationist E kullanıcısına yanıt
    Sözleşme varsa kimse keyfi kaçamaz.

• 
Sayfa: önceki 11241125112611271128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.