3-4 yıldır enflasyon , döviz kaynaklı çok arttı. Önümüzdeki yıl bu trend devam etmez mi sizce
Yıllardır türk telekom kullanırım. Pek bir sorunda yaşamadım . Fakat fiyatları çok fazla geliyor. 2 ayım kaldı. 2 ay sonra başka firmalara geçiş yapabilirim. Türk telekom 300 tl 24 ay teklif etse kabulüm. Fakat 1 ekim zammı ile ortalama aylık 400 tl ye gelecek. Bende başka firmaya tahatütsüz geçeyim diyorum.
İlim Aksaray, Apartmanın alt yapısı 49 mb hızı destekliyor. . Hangisini tavsiye edersiniz
Esnaf 1.500.000 işletme kredisi
Babam nakliyeci esnafı. Bu krediden faydalanmak istiyoruz, ofis yada dükkan almak istiyoruz. Bu amaçla faydalanabilirmiyiz.
1 km yi 3 mola ile 20 dk yürüyebiliyorum
40 yaş, alkol , sigara yok, belirli bir hastalığımda yok. Hayatımda. spor , hareket namına hiç birşey yok. 90 kg, 180 boy var. Tek hareket namına 1km lik işe gidip gelme var, onun dışında her yere araba ile gidiyorum. Akciger ve kalp. Temiz çıktı, damarlardada bir şey yok. Günlerim pc başında geçiyor .
80 lik ihtiyarlar gibi. 300 mt gidince yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum, terliyorum. Son 20 yılda böyle 5-6 defa yıl boyu böyle geçti. 5 sene öncede böyle olmuştum 1 sene böyle oldu, sonra biraz harekeli yaşama dönünce düzeldim. 5 yıl aradan sonra tekrar başladı 3 aydır böyleyim, kaç ay sürecek bilmiyorum.
Taksitli Nakit Avans
Kredi karrtından çekilen Taksitli Nakit Avansın 1 yıl içinde kaç defa çekebiliriz bir sınırı varmı acaba.
Dacia lody hatasız araça aldım. 300 bin verdim. 1 sene sonra bunun fiyatı 400 bine çıkarmı sizce. Yatırım için değilde kredi, sigorta , kasko masrafları işin girince 100 bin tl masfarım oldu aracım maliyeti 400 bine çıktı.
2. el Doblo Kargoyu şahış adına alınca
Doblo cargo yu hususi olarak satın alabilirmiyim. 2 el satılan doblo kargolarda hususi kullanım olarak satılıyormu. İşin aslı doblo alıp mini karavana çevirmek istiyorum. araç 1+1 olsa yeterlidir. Sonnradan koltuğa felan gerek yok. Doblo kargolar hem hesaplı, hemde modelli fiyatları. Fakat bun 2. el satılan cargo modelleri hususi olarak ruhsatta satın albilirmiyim. Dediğim gibi hususiye çevirip koltuk felan ekleme yaptırmayacagım. Sadece resmi işlemlerler, sigorta, vergi konusunda kamyonet hususi doblo gibi muamele olmak istiyoum.
Yııln 10 ayı şehir içi, yaz aylarında gezi seyahat amaçlı içinde yatak serip kullanabileceğim araç tavsiyesi istiyorum. Genelde mpw ve sw tarzı arabalar bu tarife uyuyor. Yılın 10 ayı bayan kullanacagı için biraz görünüşü bayan uygun olması daha iyidir.
Bütcem 300 civarı kafamdaki modeller clio 5 sport touer, 2012 civarı menane sw , c4 pisacco, c4 grand picasso, ford c max modeli aklımdakiler
Dediğim tarife uyan hangi modelleri tavsiye edersiniz.
Evimiz 5 yıllık aldıgımızda mütahit sıfırdan yalıtımlı sattı. Fakat bodrumun tavanı ve çatının zeminine yalıtım yapmamışlar. Zemin ve çatı katında oturan 4 daire yalıtım yapılım , tüm apartman ödesin diyorlar. Buralardaki yerlerde ortak giderdir diyorlar. 2,3,4,5 katta yani ara katta oturan daireler karşı çıkıyor.
Sonradan zemine yada çatıya yalıtım yaptırmak ortak gidere girermi. Herkes ödemek zorundamı
Türknetin alt yapı sorgulamada hız her zaman degişiyor. Bir bakıyorum 16 , bş bakıyorum 48 gb oluyor. Genelde 16 gb oluyor
Süperonline, Vodafone net, Net speed, mileni.com da sorguladıgımda 16gb hız alt yapısı oldugunu söylüyor.
Şuan 24 gb ttnet kullanıyorum.
Türknetin sorgulamada neden hızları değişiyor.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 769
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 81.299 (Bu ay: 3.325)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 74 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası