Teğmen
20 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 296 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Burganbank dijitalde güzel bir değişim yapmış gibi arkadaşlar paylaşım için ana konu oluşturmak istedim. Güzel kampanyalar var.

ON müşterileri EFT/Havale ve FAST ile 7/24 yapacakları para transferi işlemlerine ücret ödemiyor!

1)İNTERNET ALIŞVERİŞLERİNE %5 İADE!

https://www.burgan.com.tr/on-kampanyalar/on-banka-karti-kampanyasi

• ON Banka Kartınız ile yapacağınız aylık toplam alışveriş tutarı 1.000 TL’ye ulaştığında, o ay yapmış olduğunuz internet alışverişlerinden %5 iade kazanırsınız.

• 1.000 TL alışveriş hedefine fiziki veya sanal POS’lardan yapılan tüm harcamalar dahildir, nakit çekim işlemleri hariçtir.

• İade hesaplamasına yalnızca internet alışverişleri dahil edilir.

• Kazanılabilecek iade tutarı aylık en fazla 50 TL olup müşteri bazlıdır.

• Hak edilen iade tutarı bir sonraki ayın 21’inde ON Banka Kartına yüklenir.

• Kampanyadan faydalanabilmek için herhangi bir talimat vermenize gerek yoktur. Koşulları sağladığınız takdirde bir sonraki ay iade yansıtılır.

• Bu kampanya sadece asıl kart sahipleri ve ON Banka Kartları için geçerlidir.

• İptal/iade işlemleri dikkate alınarak hedef ve ödül hesaplaması yapılır.

• Banka, kampanya koşullarını değiştirme ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

2)OTOMATİK FATURA ÖDEME KAMPANYASI

https://www.burgan.com.tr/on-kampanyalar/otomatik-fatura-odeme-kampanyasi

• Kampanyadan sadece ON gerçek kişi müşterileri yararlanabilir.

• Hesabınızdan vereceğiniz Otomatik Fatura Ödeme talimatlarında, talimat başına 15 TL hesabınıza iade kazanırsınız.

• ON müşterilerinin yeni verilen talimatları kampanya kapsamına dahil olacaktır.

• Kampanya bitiş tarihinden sonraki ay boyunca fatura ödeme kontrolü yapılır.

• Ödeme kontrolünün bittiği günden sonraki ilk iş günü ödül hakedişi vadesiz TL hesabına aktarılır.

• Kampanya kapsamında olan talimat adedi 5 fatura ile sınırlandırılmıştır.

• Daha önceden tanımlı olan ve iptal edilip yeniden verilen talimatlar kampanya kapsamına dahil edilmez.

• Verilen her yeni talimat için, verildiği tarihten itibaren 6 ay boyunca talimatın geçerli olması beklenir. Aksi durumda ödülün iadesi talep edilebilir.

3)FATURA ÖDEME KAMPANYASI

https://www.burgan.com.tr/on-kampanyalar/fatura-odeme-kampanyasi

• Kampanyadan sadece ON gerçek kişi müşterileri yararlanabilir.

• Hesabınızdan gerçekleştirilen her bir otomatik ya da manuel fatura ödemesinde fatura tutarı üzerinden %1 oranında iade kazanırsınız.

• Kampanyaya manuel fatura ödeme işlemleri ve otomatik fatura ödeme işlemleri dahildir.

• Fatura ödemesinin iptal edildiği durumda iade kampanyasından faydalanılamaz.

• Kampanya dahilinde sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet talimatları ödüllendirilecektir.

• Mükerrer tahsilatlarda ilk tahsilat dışında iade yapılmaz.

• Faturanın ödendiği ayı takip eden ayın ilk iş günü ödül hakedişi vadesiz TL hesabına aktarılır.

• Bir fatura için en fazla 5 TL ve aylık toplamda en fazla 25 TL ödül kazanılabilir. Toplamda en fazla 50 TL ödül kazanılabilecektir.

4)DİJİTAL PLATFORM HARCAMALARINA %50 İADE!

https://www.burgan.com.tr/on-kampanyalar/iade-kampanyasi

• Kampanya çeşitli müzik, video ve uygulama platformlarında ON Banka Kartınızla yapacağınız harcamalarda geçerlidir.

• Kampanyaya dahil olan işyerleri; App Store, Apple Music, iTunes, Netflix, Google Play, Microsoft Store, fizy, Spotify, Youtube, Youtube Premium, Amazon, Amazon Prime, Blutv, TV+

• Kampanya kapsamında %50 iade ve müşteri bazında aylık olarak en fazla 30 TL iade kazanılabilir.

• Hak edilen iade tutarı bir sonraki ayın 21’inde ON Kartına yüklenir.

• Kampanyadan faydalanabilmek için herhangi bir talimat vermenize gerek yoktur.

• Bu kampanya sadece asıl kart sahipleri ve ON Kartları için geçerlidir.

• İptal/iade işlemleri dikkate alınarak hedef ve ödül hesaplaması yapılır.

• Kampanya 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olup Banka, kampanya koşullarını değiştirme ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
Öncelikle meraba arkadaşlar. Çok sınırlı bir programdan çıkardığım 2 kuponu paylaşmak istedim.

Cercle Brugge KSV - Club Brugge: Club Brugge'nin %90 kazanacağını düşünüyorum ve kazanacaktır. Ancak sonuçta bir futbol maçı herhangi bir aksilik olması durumunu göz önüne alarak 50 misli kuponum da 2 (beraberlikte iade) oynadım, 30 mislilikte 2 oynadım. (Cercle Brugge 0 - 3 Club Brugge)

Montepaschi Siena - Fenerbahce Ulker: Bir Fenerbahçeli olarak takımımı acıyarak izliyorum. Yeni koçla sayı yememeye çalışacaklardır. Ancak herşeye rağman Siena gibi bir takımı, gruba %95 havlu atmış bir Fenerbahçe'nin yenebileceğine inanmıyorum, yenemez. Alt denenebilir. Ama dediğim gibi bu takım Fenerbahçe ne olacağı belli olmaz. Ben 50 mislilik kuponumda Siena denedim, 30 mislilik kuponumda oran yükseltmek için alt-üst oynayacağıma tek-çift oynarım diyerek şansımı ilk çeyrek skor tek olur denedim. (Siena 87-69 Fenerbahçe)

FC PAOK Thessaloniki - Levadiakos FC: PAOK, Levadiakos'tan çok çok kaliteli bir takım. Levadiakus'un bu sezonki başarılı sonuçları göz ardı edilmemeli ama. Zor olsa da PAOK'un kazanacağını düşünüyorum. Aynı güvenle maçın alt olacağını düşünüyorum, Levadiakos çok direnecektir. 50 misli kuponumda 3.5 altı denedim işimi çok çok sağlama alıp. 30 mislide PAOK denedim. (PAOK 2 - 0 Levadiakos)

*Kuponların resimleri aşağıdadır. Hepinize bol şans beyler.

-http://www.fotocu.org/image.php?di=HJ8Y
-http://www.fotocu.org/image.php?di=3IHU
bi çılgınlık edip gece gece kasayı bastım beyler.

25 Şub 2013 01:00 Miami Heat - Cleveland Cavaliers İlk Yarı Beraberlikte İade 1 Beklemede 1.55

Türkiye'nin yenebilceğini hiç sanmıyorum çek cumhuriyetinin maçı ciddiye alacağını bilsem direk 2 oynardım. Arjantin ve Şili'nin zorlanmayacağını düşünüyorum. Macaristan'da rakibinden gayet üstün bir takım.

17 maçları için yaptığım kupon arkadaşlar.

06.02.2013 /17.00 kuponu
öncelikle C# console ve windows form yazarken farklı kodlar mı var farkı nedir, çok far var mı.

vize ve final notları girilen, vizenin %40 finalin %60'ını alıp ortalamayı veren form uygulaması nasıl yazılır.

console'da yazıyorum ama windows form'a çevirmem zor mu.
Meraba beyler.

Programlama 1-2 Dersleri için C# Console öğrenmem gerekiyor. Girişi yaptım sayılır. 2-3 günde cisimlerin alanı, öğrencilerin geçme durumları gibi bi kaç basit program yazabilecek kadar.

Devamını getirmek için yardıma ihtiyacım var kaynak konusunda. Öğrenmek için işime yarayabilecek ayrıntılı anlatan bir site öneriniz var mı. Videolu olmazsa olmazsa daha iyi. Resimli-yazılı anlatım tercihim.

Ve nasıl çalışmam gerektiği konusunda da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkür ettim şimdiden.

(Benzer konu varsa kusura bakmayın ben işime yarayını bulamadım, o yüzden yeni konu açtım. Ve yorumlarınızı bire bir almak istedim.)

Rahatlikla PES oynayabilecegim nette rahatlikla takilabilecegim bir notebook ozellikleri nelerdir? tavsiyelerinizi alabilirim.
Sorulari olan varsa elimizden geldigince yardimci olalim.
Simdi babamin avea faturali hatti var. 200-300 dk heryone konusabilecegi bir kampanya, tarife vs. lazim. Muhtemelen vodafoneda vardir diye dusundugumden konuyu buraya actim. Operator farketmez tasiriz, faturali icin olursa daha iyi. Yardimci olanlara simdiden tesekkur ettim.
Hakkında
Meslek: Harita Mühendisi
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.068
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 10.879 (Bu ay: 7.167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 382 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.