B

Yüzbaşı
08 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 88 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba

22 eylülde kkm den dönecek bir miktar param var biraz yüklü bir tutar halk bankasından

konut alacağım şu an bir kredi bağladım gibi ama krediyi o tarihe kadar tutturmak biraz zor olabilir gibi

tahmini eylül ortasına kadar krediyi tutabilecceğim, 21 indeki ppk dan ikinci faiz arttırımını yemek istemiyorum

eylül ortası gibi kkm den gelecek paraya istinaden 5-10 gün vadeli kredi istesem olabilir mi böyle bir şey?

Bilgisi olan varsa sevinirim

arkadaşlar merhaba

yaklaşık 1.5 milyonluk bir konut kredisi ihtiyacım var. 5m civarında bir ev almayı düşünüyorum 3.5 civarında bir peşinatım olacak

bu 1.5 milyonu kamu bankalarından (ziraat-vakıf-halk) çekmek istiyorum ama bu bankalar en fazla 250.000 tl veriyor

sormak istediğim şu bu bankaların her birinden 250.000 çekebilmek mümkün mü? yani toplamda 250.000*3=750.000 i yaklaşık 1.39 dan almış olacağım. geri kalan 750.000 i de özel bankalardan almayı düşünüyorum böylece kredi maliyetini düşürmek istiyorum

Bilgisi olan var mıdır?

Arkadaşlar merhaba

Diskli versiyon ps5 im var

Oyun oynarken bazen seslerde kesilme/bozulma oluyor. 1-2 dakika sonra da cihaz kendini kapatıyor. Tekrar açtığımda sorunsuz çalışmaya devam ediyor

Geçen sefer yine yaptı(toplamda 4. oldu) ve CE-108262-9 (sistem yazılımında bir hata oluştu) hatasını verdi.

Müşteri hizmetlerini aradığımda (bu arada çok kötü müşteri hizmetleri web sitesinde yazan yazılım güncellemesi yapın dışında bi yardımları olmadı) çok da yardımcı olamadılar

Sistem yazılımım son güncel halinde, cihaz garantili

Ne yapmamı önerirsiniz?

arkadaşlar bizim hanım arabayı parkederken duvarı pek hesaba katmamış haliyle biraz sürtük duvar boyasının geçmesi vs gibi durumlar var. kapı kolunda da bariz sürtükler var. ilker resim ilk hali sonrasında temiz bi bezle sildim falan birraz daha düzeldi. boya falan attırmadan düzelir mi bunlar?
pasta cila vs bişey mi yapak gerekir?
arkadaşlar 2009 yılından kalma bi lcd tv var. dün açtığımızda televizyondan fan sesine benzer bir ses gelmekte. görüntüde veya seste herhandi bir sorun yok.

bazı tv lerde fan oluyo bazılarında olmuyo bildiğim kadarıyla. uğraşıp arkasını açsam içinden fan çıkacakmı ondan bile emin değilim. internette arattım ama alet çok eski olduğundan pek bi sonuca ulaşamadım.

bazı forumlarda PSU ünitesinin değiştirilmesi ile sorunun çözüldüğünü söyleyenler olmuş

Deneyimleri olan forumcu varmıdır acaba?
arkadaşlar kızım eline aldığında home tuşuna basılı tutarak surekli voice control u açıyor

bunu nasıl kapatırım

google amcaya sordum siriyi kapat dedi onu yaptım olmadı

touch id den voice dial ı da kapattım

yine de arıyo
arkadaşlar merhaba

eşimle beraber başımızı sokacağımız bir ev arıyoruz. haliyle bir kısmının kredi çekerek 500.000 tl gibi bir rakama çıkıyoruz.(%50 si kredi olacak)

hürriyet emlak, sahibinden gibi siteler üzerinden arama yapıyoruz. bütçemize göre bulduğumuz bir ev var fiyatı da 525.000 tl

fakat iş sadece evin parasıyla bitmiyor. buna tapu parası emlakçı parası gibi insana vermesi çok koyan bedeller ekleniyor.

Mesela evin fiyatını pazarlıkla 500.000 e indirdiğimizi varsayalım

Tapu bedeli %4
Emlakçı komisyonu %2+%2 o da %4

şimdi teoride bu rakamların alıcıdan ve satıcıdan yarı yarıya alınması gerekiyor ama ülkemizde her şey alan garibana yüklendiğinden tmamını alıcıdan almak gibi bir durum sözkonusu

neyse 500.000 lik eve %4 tapu ve %4 emlakçıyı koyduğumuzda 40.000 tl gibi saçmasapan bir para daha vermek gerkiyor

tabiki aklımızı peynir ekmekle yemedik. tamam hemen ödüyoruz 40.000 i gibi bir şaşkoınlık yapmayacağım fakat bilmek istediğim bu işerldeki pazarlıklar nasıl yürüyor.

Emlakçıların büyük çoğunluğunun çok ama boş konuşan, konuştumu mangalda pabuç bırakmayan tipler olduğunu göz önüne alırsak bu 40.000 tl de ne gibi pazarlıklar yapılabilir?

tapu konusunda ise denilen en azından kredi tutarının %75 olarak hesaplanarak ödenmesi öneriliyor

yani 250 kredi çektim, 250/0,75 *0,04 den 13.000 gibi bir rakam ortaya çıkıyor. özünde bunun yarısını benim yarısını da ev sahibinin ödemesi lazım ama ev sahibi ben hiçbişeye karışmam derse yasal olarak elimde ne gibi kozlar olur?

bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
Merhaba

PSn kardeşlik ile aldığım Batman Arkham Knight seconday hesabıma ulaşamıyorum

psn ws-37368-7:ACCESS TO PLAYSTATION NETWORK BY THIS ACCOUNT HAS BEEN BANNED OR TEMPORARILY SUSPENDED

Daha ps4 de online oyun oynamışlığım yok. o yuzden hile,küfür vb gibi şeylerden ban yemiş olma ihtimalim yok. iki günde bir bi ssatlik single oynayan bi adamım

Makinedeki asıl hesabımda herhangi bir sorun yok yani makine ile ilgili bişey değil

Nasıl bir yol izlemem lazım. Hesabı aldığım kişiye pm attım, primary hesap sahibine de attım onlardan da cevap bekliyorum
Merhabalar. Malum samsung un J serisi piyasaya çıktı. Benim merka ettiğim şu an tv alacak biri için J serisisnin çok b artısı varmı yoksa ucuzlayan H serisinden bi ürün alınabilirmi

Açıkçası çok bi farkını anlayamıyorum ben göz ile baktığımda. çok seçici biri değilim yani
Hakkında
Meslek: Makine Mühendisi
Forum İmzası:

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 889
İkinci El Bölümü Mesajları: 117
Konularının görüntülenme sayısı: 13.764 (Bu ay: 371)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 118 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.