Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.087
Cevap
1.129
Favori
3.526.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayın Hocam, iş bankası bu orandan yapılandırma yapıyor mu halihazırda. bilginiz var mı
  • 15 gündür ev bakıyorum istediğim gibi bir ev bulamadım 250k etimesgut elvankent civarı bakıyorum içim karardı valla gına geldi artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eylül ayında elvankentten 200 bine almıştım evi, içine bin masraf ettim. 0.99dan çekmiştim ama suanki fiyatları kafaya takmasan bile ara kat daire yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar raic bedel isini ne yapiyorsunuz. satisi raicden mi gosteriyorsunuz yoksa kullanilan kredi miktarindan falan mi. mesela bir 500 bin kredi kullanarak alinan evin raic bedeli 300 bin. satista nereden gosteriyorlar. eger raicten gostersek sorun olur mu acaba?

islem yapanlar tecrube paylasirsa cok guzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umgaca U kullanıcısına yanıt
    Oradamı oturuyorsunuz kirayamı verdiniz ?

• papkide P kullanıcısına yanıt
    Çekeceğiniz kredi rayiç bedel’den yüksek olur ise sonrasında hem satıcıya hem alıcoya ceza gelebilir... Rayiç bedel 300k çekilecek kredi 500k ise 500k’dan göstereceksiniz sorun yaşamamak adına eğer çekeceğiniz kredi rayiç bedel’den düşük olsa idi sorun olmazdı.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Oturuyorum. Dün bir üst çapraz daire satışa çıktı, hatta bi arkadaşa söyledim bakacaktı, iş çıkışı geldiğimde satıldığını öğrendim. Deli gibi ev arayan var ve çıkan evlerde hep satılıyor.

• umgaca U kullanıcısına yanıt
    Ne tarafta oturuyorsunuz bende oralarda ev bakıyorum 240-250 arası 3+1 eryamanda kiracıyım

• Alacağımız ev eşyalı olursa expertiz eşyasıza göre mi değer biçiyor yoksa eşyalıya göre mi?
    Rayic bedelden fazla gosterilince de ev sahibine gelir vergisi cikma ihtimali oluyor tabi bi de. Piyasa anlamsiz yukseldigi icin simdi de bu problem var. Nakit yoksa ev almak cok zor iyi bir semtten.

Diğer kredi kartları limitlerini azaltın diyorlar. Biz size kart vermek zorundayız diyorlar. Bende diğer kartların limitlerini azaltmak istemiyorum.

• Merhaba, 120 ay 0,74 den kredi çekip 2. Veya 3. Ayda yüklü ödeme yapsam süreyide 48 aya düşürsem aynı orandan işlem görmeye devam edermi ve ceza olarak ne öderim bilgisi olan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Ne zamn almıştınız? Halk bankası son değişiklik ile avukat gitmediğini, on line ipotek konduğunu söyledi.
    Son gelişmeleri bilemiyorum hocam ,ben martta almıştım
  • Tapu dairelerinde çok yoğunluk var bir iki hafta sonraya randevu veriliyor diye haberler okudum. Benim kredi onayı yeni çıktı henüz Tapu sürecine geçemedik ama ev sahibi acele ediyor o da bir yer alacakmış. Tapu için çok bekletirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Çekeceğiniz kredi rayiç bedel’den yüksek olur ise sonrasında hem satıcıya hem alıcoya ceza gelebilir... Rayiç bedel 300k çekilecek kredi 500k ise 500k’dan göstereceksiniz sorun yaşamamak adına eğer çekeceğiniz kredi rayiç bedel’den düşük olsa idi sorun olmazdı.
    Hocam bilginizde bir yanlışlık var .Son 2 yıl içinde 2 tane ev aldım .İkisinde de kullandığım kredi rayiç bedelden yüksekti.Bahsettiğiniz gibi bir sorunla yaşamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronalldowen

Sayın Hocam, iş bankası bu orandan yapılandırma yapıyor mu halihazırda. bilginiz var mı
    Merhaba buradan fiyat alan arkadaşlardan okuduğum oran oluyor 0.87. Kendim gidip konuşadım .
  • Merhaba arkadaşlar, kardeşim bekar, şuan kirada. Oturduğu sermtte satılık evler çok pahalı.

* Yatırımlık olarak İstanbul Tuzla Aydınlı bölgesi Evorya , Dumanka siteleri vs. ayrıca Başakşehir bölgesinden sitelerden 1+1 ev bakıyor. Tuzla da evler 250 den başlıyor, Başakşehirde 200 den başlıyor.

Bölgeler hakkında bilgisi olan var mı ? Sizin tavsiyeniz ne olurdu ?

* Diğer bir sorum benimle ilgili;

Şuan İstanbul Bayrampaşa da ev sahibiyim. 5 yıl önce 200 bine almıştım. Ev 20 yıllık. Bölgede ev fiyatları 300 - 350 den veriliyor. Şimdiki bu süreçte evi satıp kiraya çıksam. Seneye kadar beklesem, yeni ev fiyatları ve kredi faizleri ne olur ?

5 yıllık evi şimdi 350 den satsam değerlenmeden dolayı vergisel durumlar oluşur mu ?
  • Geçenn hafta çarşamba ve perşembe günü exper gdlmiş. Hala rapor yok diyor kuveyt türk. Lütfen ne yapabilirim? bana yardım edin.yer istanbul

• Ekspertiz raporuna itiraz edip sonuc alabilen var mi?

Evi 10 m2 düşük göstermiş. Ederinden en az 20bin az gostermis. Söylediği rakamda sitede ev yok. İtiraz ettim de bakaim. Neye göre rapor yazıyorlar anlamadim.

Hukukçular plazanin yanındaki sitedeyim.
    Ilanlari iyi takip edip düşer düşmez arayın görüşün. Sadece oguzlar mahallesinde 2 haftada 20 ilan satilmis gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.