Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Balliba , admdr Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
36.083
Cevap
1.129
Favori
3.525.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 11201121112211231124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankanın başvuru yaptığı durumlarda kendiniz başvuru yapmayın hiç-bir ise yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spitzig

Bankacıyım kesin bilgi :)
    Hocam merhaba bankacisiniz madem bir sorum olacaktı. Bilenler de cevaplayabilir.

Benim maaş 5500 memurum. 180 ay kredi çekeceğim. Maaşın yarısına kadar kredi veriliyor dedi ziraat katılım. Şimdi ben ertelemesiz 180 ay hesapliyorum 270bin Max kredi çıkıyor. 180 ay ertelemeli çekersem bu 250 ye düşer mi yoksa yine 270 bin mi verirler?

• Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Satıcı firma aldı randevuyu ben tapuya gittim direkt hocam. E ipotek sistemi dediğiniz gibi. Hallolur bir şekilde sıkıntı olmaz. Yoğunluk var sadece.

• ugur208 kullanıcısına yanıt
    özelden ulaşın haftaicinde inceleyim bi 180 ay kesinlikle önermem ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapılandırma ile ilgili oran alan var mı?
    0.87 İş Bankasında kaldı sanırım en son .
  • Geçtigimiz cuma günü halkbank ipotek belgesinin yoğunluktan yüklememedigini söyledi. Böyle bir durumla karşılasan oldu mu

• Granddde kullanıcısına yanıt
    2 gün önceden mi bahsediyorsunuz? Benim exper çarşamba sabah geldi cuma günü yüklenmesi bekleniyordu ama yüklenmedi. Yoğunluktan ve sistemlerin çalışmamasıyla alakalı bir durum olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Granddde

Geçtigimiz cuma günü halkbank ipotek belgesinin yoğunluktan yüklememedigini söyledi. Böyle bir durumla karşılasan oldu mu
    Hocam sanırım bende de aynı durum var. Benim banka da halkbank. İşlemler bitti bankada tapudan mesaj da geldi. Satıcı randevu almaya çalıştı "ipotekli satış" randevusu alamamış. Normal satış randevusu almış ki oraya da ipotek belgesi yüklenmesi gerekiyormuş ama ortada belge yok. Siz belge olmadığı için randevu mu alamadınız?

• kuveytten persembe exper geldi hala bekliyorum. bankaya pazartesi cagirirlar mi acaba. bir de kuveytten islem yapanlar tapu nasil oluyor bilgi verirmisiniz. tapuya avukat falan geliyor mu? tapu randevusunu biz mi alacagiz, banka mi aliyor?
    bilenler cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Bana mesaj da gelmedi hocam. Hatta mesaj gelmesi için ipotek belgesinin yüklenmesi gerekiyor dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granddde -- 14 Haziran 2020; 14:58:17 >
  • Daha önceden başkası aracılığı ile 200 bin lira exper kredi çıkarmış bir eve
    Yeniden exper yaptırılıp bu kredi miktarını yükseltme gibi bir durum olabilirimi
    Örneğin experle konusulup yada artan ev fiyatlarından dolayı bir artış söz konusu olabilirimi

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    Satıcı firma randevuyu kredi çıktıktan sonra biz söyleyince mi alıyor acaba? Şimdi bir ev satıp başka bir ev alıyorum ben, aynı anda başlattık işlemleri, alacağım evin tapu randevusu satacağımdan önce olursa işlemi yapamam :D
  • 0.74 oranlı kamu bankalarının verdiği kredi ile alınacak evler için bir şart var mıdır bilen var mı? Konut yaşı önemli mi?

• SiyahKırmızı26 kullanıcısına yanıt
    Exper raporuna itiraz edin, yeni gelecek exper ile konuşun.

• papkide P kullanıcısına yanıt
    exper çarşamba başladı. perşembede gitmiş. hala bekliyorum.
  • Bacala kullanıcısına yanıt
    Yaş önemli değil. Alacağınız dairenin 1 OCAK 2019 tarihinden sonra alis satisinin yapilmamis olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyulanemeth

Satıcı firma randevuyu kredi çıktıktan sonra biz söyleyince mi alıyor acaba? Şimdi bir ev satıp başka bir ev alıyorum ben, aynı anda başlattık işlemleri, alacağım evin tapu randevusu satacağımdan önce olursa işlemi yapamam :D
    e ipotek ile yapılıyorsa işlem banka sizin yerinize randevu alıyor başka randevu almanıza gerek yok alsanızda bir işe yaramaz. Hatta daha da zorlaştırabilir işlemleri çünkü hangi randevunun gerçekleşeceğini tapu bilemez. Bankadan önce randevu alırsanız boşa işlem yapılmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur208

Hocam merhaba bankacisiniz madem bir sorum olacaktı. Bilenler de cevaplayabilir.

Benim maaş 5500 memurum. 180 ay kredi çekeceğim. Maaşın yarısına kadar kredi veriliyor dedi ziraat katılım. Şimdi ben ertelemesiz 180 ay hesapliyorum 270bin Max kredi çıkıyor. 180 ay ertelemeli çekersem bu 250 ye düşer mi yoksa yine 270 bin mi verirler?

Alıntıları Göster
    bende memurum eşim özel de çalışıyor. ziraat katılım benim maaşın %70 eşimin %50 kabul etti. halkbank ise ikimizinde %70 esas alıp hesap yaptı.

• Devlet bankalarından çekilen konut kredisi ile wep tapu'dan satış işlemide yapılabiliyor sanırım, 10-15 gün sonrasına atsada erkenden hallediliyor referans numarası ile bilginize.
  • Ziraat Katılımdan 324000 tl 10 yıllık krediye bugün imzayı attık.

Geçen haftadan 25 hazirana tapu randevusunu önceden almıştık.

Banka bize ipotek belgelerini verdi , tapudan ipotekli satış randevusu alın dedi. Randevu günü ipotek belgelerini tapuya verin, avukatta gelecek işlem tamamlanacak dedi. Randevu alırken ipotekli satış randevusu alın dedi.

Evi aldıgım kişininin yanına uğradım, randevu alırken öyle ipotekli satış başvurusu seçeneği yoktu dedi. Satış randevusu aldım dedi.

Ziraat katılımdan tapu işlemi yapan oldumu

• 
Sayfa: önceki 11201121112211231124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.