Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.048
Cevap
1.129
Favori
3.522.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11151116111711181119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Şahıs ile anlaşılan ev için sözleşme nasıl yapılmalıdır ? Malum bazıları keyfe keder vazgeçebiliyor
    Kapora alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıcıyım ben :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Noterde yapın sözleşmeyi.

• selçukataş S kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmadı hocam...

Sabah malum sitede gezerken yeni ilan düştü aradım akşam göreyim dedim, hanımefendi izmir’de oturuyormuş babam ilgilenecek dedi tamam göstersin dedim... 240.000 tl’ye koymuş evi neyse evin manzara güzel mutfak büyük ama odaları küçük 4.katta asansör yok 2 ay öncesine kadar bu fiyatı asla etmezdi... Adama beğendik kaça olur dedim 1.000 tl inerim kızım zaten fiyatı bana sormadan koymuş dedi lagaluga yaptı, sözleşmeyi kimle yaparız diyorum ev benim benle diyor be adam ev benim demesini biliyorsunda niye fiyatı bana sormadan koymuş diyorsun kızın evi ilana koyacak sen fiyat bilmeyeceksin... Gıcık oldum herife bizim millet gerçekten adi başka ev bakacağım ve kesinlikle emlakçıdan bakacağım.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Emlakçılarda çok farklı değil dikkat etmek lazım. İnşallah gönlünüze ve bütçenize göre ev bulursunuz.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Emlakçı da bulunan ev kesin satılıktır vazgeçme kolay kolay olmaz ama komisyonlar yüksek pazarlık yapıyorlar ama iyi lokasyonda daire aldıklarında pazarlık payları çok düşük.

• ClockerTr28 C kullanıcısına yanıt
    Hocam banka kredisi yapılandırma işini bırakın şube çalışanının bilmesini, bankanın genel müdürü dahi bilemez çünkü yetkisi yok yetki berat albayraktan gelir onlar uygular.
    Bununla ilgili bir yorum yapması bile saçmalık o çalışanın bundan 1 yıl kadar öncede olmayacak gak guk denildi şak yapılandırma oldu :) bir çok kişi yapılandırmayı şaak diye yaptı :)

Bu bir talep meselesidir talep edilirse o olur o dönem de talep oldu ve yapıldı.

bir de şu yapıladırma olayını artık bankaya sormayın onlar bilemez bilginiz olsun haberleri takip edin berat albayrakı takip edin varsa yoksa o açıklar olursa olur olmazsa olmaz lakin twitterdan damat berat açıklıyor takipte olun twit atın
  • Merhaba arkadaşlar
    Ev arayışı içersindeyim ama ne kadar kredi çıkabileceği hakkında fikrim yok
    Ev belirlemeden konut kredisine başvurup maksimum çekebileceğim krediyi öğrenebilir miyim
    İstediğim krediyi alamazsam fiyat aralığımı değiştirmek zorunda kalıcağım için önemli benim için

• SiyahKırmızı26 kullanıcısına yanıt
    Aylık belgelenen kazancının yarısı kadar taksit ödemesi çıkar. Limit ucu açık. 5bin kazanıyorsan 2.5 taksit olacak şekilde hesaplama sitelerinden yapabilirsin.
  • AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    evet erken kapatmak ya da yapılandırma yapmak için kesin olarak krediyi çektiğiniz bankaya gitmeniz gerekiyor
  • ayhand28 kullanıcısına yanıt
    hayır yüzde 70 i kadar çıkar

• Spitzig kullanıcısına yanıt
    %50 diye biliyorum bende

• Arkadaşlar 120 Ay vade ile 180 ay vade arasında mantık olarak fark var mı? Daha düşük taksit ödemek işime geliyor sonuçta ama uzun vadede mantıksızlığı varsa 120 ay da tercih edebilirim
  • arkadaşlar daha önce sordum ama cevap alamadım
    extra sattığı şeyler falan, masraf açısından hangi banka avantajlı
    kafam karıştı iyice
  • sekomiko S kullanıcısına yanıt
    180 ayda daha fazla faiz ödersin.

• Ne kadar çekebilirim diye bir hesap yaptım bir siteden aldığım maaşa göre bu oran çıktı, annem emekli ikametimiz aynı ama onun gelirini girmedim...

250k bir ev için banka bana 140k mı verir ?

En Uygun Konut Kredisi

• Banka dün bana dask, konut, hayat sigortası yapmış bunları anladım tamam da bir de ferdi kaza sigortası yapmış 298 TL'ye. Bunu iptal etsek bişey olur mu veya gerekli mi dursun mu her sene yenilenecek mi bilgisi tecrübesi olan var mı?

• Dün öğlen ziraatbankasından konut kredisi talebinde bulundum,Bugün eksper pazartesi öğleden sonra eve bakmaya geleceği ile ilgili geri dönüşte bulundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Banka dün bana dask, konut, hayat sigortası yapmış bunları anladım tamam da bir de ferdi kaza sigortası yapmış 298 TL'ye. Bunu iptal etsek bişey olur mu veya gerekli mi dursun mu her sene yenilenecek mi bilgisi tecrübesi olan var mı?
    ferdi kaza sigortasını iptal edebilirsin.
  • investing kullanıcısına yanıt
    Süresi var mı hocam iptal için? Kredi açısından sorun oluşturmaz galiba demi?

• 
Sayfa: önceki 11151116111711181119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.