Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
36.059
Cevap
1.129
Favori
3.523.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 1.1.2019 dan sonra el değiştirmiş evler için kamu bankalarının kredi kampanyasından faydalanamıyoruz diye biliyorum bu tür evler için şu anda kredi başvuru su yapan varmı en iyi faiz oranını hangi banka veriyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halk bank faiz indirimi yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

halk bank faiz indirimi yapmış
    Ne konuda bir indirim detay paylaşabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnkYgT

Ne konuda bir indirim detay paylaşabilir misiniz ?

Alıntıları Göster
    kendı sattığı ikinci el evlerıde 064 yapmıs. yanı kendı kendıne kampanya duzenlemış. halkbank gayrımenkulun elındekı evlere bakmata yarar var genede. olur da begendıgınız bır ev cıkarsa 064 den faydalanırsınız.
  • eğer eski ev sahibi içindeyse size çok fena patlar.
    vakıf gayrimenkul şikayetvar yazın anlarsınız. banka parasını alıp size yardım etmiyor diye okudum.
  • bu 2 sene önce 0.98 kampanyası ile konut kredisi çetik halk bankasından. Bunu yapılandırma şansımız var mu güncel kampanyalar ile? Takip edemedim konuyu uzun zamandır. Haberlerde görünce buraya bakayım dedim.

@marto1 hocam sizinle haberleşmiştik bekleyin demiştiniz. O gün bugünmü acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

eğer eski ev sahibi içindeyse size çok fena patlar.
    vakıf gayrimenkul şikayetvar yazın anlarsınız. banka parasını alıp size yardım etmiyor diye okudum.
    sanırım ıcra ıle alınmıs olan evler. eskı ev sahıbı ıcınde kalmısmıdır? sasırmam burası turkıye ama evı alan adamda heralde eve gıder bakar. zaten ben alıcı degılım yapılandırma beklıyorum o umutla baktım haberı okuyunca ınsanları bılgılendıreyım dedım. yenı konut basvurularının yuku azalınca umarım yapılandırma cıkar. twıtter ve cımere devam
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Herkes beklemede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam takipte kalalım

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Süresi var mı hocam iptal için? Kredi açısından sorun oluşturmaz galiba demi?
    krediyi al işlemlerini bitir sonra da iptal edersin.
  • 10 yıl kredili aldığımız evi 2-3 sene sonra satabilir miyiz? nasıl satabiliriz. kredi devir gibi bir şey oluyor mu?
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    Satarsınız, alıcı peşin alacaksa krediyi kapar alır, eğer kredi ile alacaksa kredi çıkar yine kredi kapanır, ipotek kapanır alınır. Aynı bankadan kredi işlemi yapılacaksa daha kolay yürür.

• ayhand28 kullanıcısına yanıt
    Haneye giren kira vb gelir gösterebilirsen aylık maaşının yüzde yüzü bile çıkar.
    Ama normal şartlar altında %70'tir.
    İnsanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen.
  • educationist E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. bilmiyordum.
  • Kredi koruma sigortası konut kredilerinde geçerli mi? işsizlik v.b. durumlarda 1 yıla kadar ödeme yapılıyor diye biliyorum.
  • investing kullanıcısına yanıt
    Kredi işlemleri yeni bitti, sordu müşteri temsilcisine dask,konut ve hayat sigortaları yenilemeli fakat ferdi kaza sigortası tek seferlik yapıldı o da 0.64 ten yararlandığınız için dedi. Seneye yenilenmicek zaten dedi. Ne diyorsunuz hocam iptal etsem sıkıntı yaşar mıyım acaba?

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Yani bu durumda krediyi 9 yılda mı ödemiş oluyorsunuz

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    bende ayni durumdaydim. kuveyt iyi gibi 0,76 ornai var deneyin sansiniz. yalniz max 120 ay taksit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fkoc38 F kullanıcısına yanıt
    2021'de ödeme başlıyor 2028 bitiş

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    kredi ödemen haricinde sigortaların tamamı ne kadar tutuyor aylık ?
  • 
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.