Şimdi Ara

En İyi Ses Sistemi Logitech'e mi ait ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
21.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimin yanına gitsem hep Logitech kullanıyrlar.En iyisi bu marka mı ?

• Hayır.
  • sanmıorum.. ama logitech (düşük) fiyat/performans bakımından iyi olduğundan tutuluyor.. zaten dehşet sistem alan kişilerde az.. dünyada logitechden iyi olarak bildiğimiz, bilmediğimiz o kadar çok marka var ki.. logitech giriş ve orta seviyede kalan bir marka ;)
  • pc için en iyi sistem denilebilir
    toplamda 505w rms veren pc için başka ses sistemi yok piyasada
    ya da var benim haberim yok
  • Ses yüksekliği ile kalite aynı şey demek değil. PC için Bose, Jamo, Klipsch, Acoustic Energy, JBL, Harmon Kardon, Audioengine, M-Audio ve hatta Altec Lansing gibi markaların yanında Logitech demek olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 26 Haziran 2009; 20:42:18 >
  • Kimse Creative den bahsetmemiş
  • Biraz abartıldığından dolayı bu tarz durumlar var.Logitech 98 de kurulmuş microlab tarzı multimedia ürünler üreten bir şirket ne kalitesiz ne de çok kaliteli.Düşük fiyat ve ürün çeşitliliği nedeni ile tercih ediliyor.Bose kef harman kordon klipsch onkyo marantz gibi markalar varken bu markaya bu sıfatı yüklemek doğru olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

Biraz abartıldığından dolayı bu tarz durumlar var.Logitech 98 de kurulmuş microlab tarzı multimedia ürünler üreten bir şirket ne kalitesiz ne de çok kaliteli.Düşük fiyat ve ürün çeşitliliği nedeni ile tercih ediliyor.Bose kef harman kordon klipsch onkyo marantz gibi markalar varken bu markaya bu sıfatı yüklemek doğru olmaz.

Evet katılıyorum ne kadar para o kadar ekmek içi
  • En iyi diye bir şey yok ses sistemlerinde.
    Logitech'in fiyat performans oranı iyi denebilir.Hepsi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

pc için en iyi sistem denilebilir
    toplamda 505w rms veren pc için başka ses sistemi yok piyasada
    ya da var benim haberim yok

Bu bölümden soğuma sebebi Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

Biraz abartıldığından dolayı bu tarz durumlar var.Logitech 98 de kurulmuş microlab tarzı multimedia ürünler üreten bir şirket ne kalitesiz ne de çok kaliteli.Düşük fiyat ve ürün çeşitliliği nedeni ile tercih ediliyor.Bose kef harman kordon klipsch onkyo marantz gibi markalar varken bu markaya bu sıfatı yüklemek doğru olmaz.

Logitech 1981 yılında kurulmuş microlab'dan 1 gömlek üstün ve daha kaliteli bir firmadır.

Bahsi geçen markalarla Logitech zaten aynı ligde değildir. Yıllardır ses sistemi(hi-fi) üreten firmalarla Logitechi kıyaslamak o firmalara ayıp olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 27 Haziran 2009; 18:42:31 >

• logitech, microlab gibi 1+1 yapmıyorya uyuz oluorum..
  • Şu ana kadar ürün gfiyat performans olarak microlabdan üstün bir setini görmedim yazdığım tarihler de hatalı.Mause ve klavye konusunda iyi olabilirler ama ses sistemi konusunda pek de microlabdan farklı değiller.Müzikte en iyi yokur belirli bir seviyeden sonra sizin sevdiğiniz tarza uygun markalar vardır kimisi yamahanın sert sesini midlerini kimisi onkyonun yumuşak sesini sever tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 28 Haziran 2009; 1:21:50 >
  • Evet ses kalitesi açısından çok farklı değil ama n/s oranları bas karekteristiği ve kalitesi ile malzeme kalitesi microlabdan bir gömlek üstün ama çok da farklı değil hani microlabında üstün yanları var. Bu arada anlamadığım şey sizin durmadan microlab fanatikliği yapmanız daha objektif olmanız dileğiyle.
  • Şimdi Logitech madem giriş / orta seviye ise bu işin üst düzey olan markaları nelerdir merak ettim doğrusu
  • Marka fanatikliği olmadığını açıkladım.Bahsedilen ve abartılan setleri gördüm dinledim forumda yazıldığı gibi abartıların olmadığını belirtiyorum.Mlazeme kalitesi derken sonuçta hepsi mdf sunta ve kaplama kullanıyor plastiği standart malzeme kalitesinden çok dayanıklılık kalitede belirleyici.Logitech sadece biraz daha teknolojik görünen kimilerine göre de oyuncak gibi setler yapıyor microlab ise daha eski tip ama güçlü sistem görüntüsü veren setler üretiyor.Fiyat oranında bu zamana kadar microlabı daha başarlı bulduğumdan dolayı bu tarz konuşuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Şimdi Logitech madem giriş / orta seviye ise bu işin üst düzey olan markaları nelerdir merak ettim doğrusu

Klipsch, Bose, Audio Engine vs vs.. ha bide sonynin müzik sistemleri dehşet oluor..
  • sonuçta herkes sony pıoneer samsung phılıps samsung vs ses sıstemı alamıcagından logıtech bu acıgı kapatıyor denebılır.fıyat performans acısından sınıfının en ıyısı bence.
  • Logitech z5500, sadece ses sistemi üzerine olan forumlarda, iyiler liginin en kötüsü diye geçiyor.

Ayrıca bir özelliği daha var logitechin; alt sınıf bir ligde yer alıyor ve bu sınıftaki tüketicilerin en büyük tercihi, iyi bas. logitech mid ve tiz seslerde iyi olmasa da basları güçlü ve bu sayede eşdeğer ürünlerden sıyrılıyor.

z5500 ise, özel bir konumda. daha önce z5500ün dekodersiz versiyonları da üretildi ama tutulmadı. daha az güçlü diğer sistemleri tercih etti insanlar. oldukça gelişkin dijital dekoderiyle rakipsiz oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

Logitech z5500, sadece ses sistemi üzerine olan forumlarda, iyiler liginin en kötüsü diye geçiyor.

Ayrıca bir özelliği daha var logitechin; alt sınıf bir ligde yer alıyor ve bu sınıftaki tüketicilerin en büyük tercihi, iyi bas. logitech mid ve tiz seslerde iyi olmasa da basları güçlü ve bu sayede eşdeğer ürünlerden sıyrılıyor.

z5500 ise, özel bir konumda. daha önce z5500ün dekodersiz versiyonları da üretildi ama tutulmadı. daha az güçlü diğer sistemleri tercih etti insanlar. oldukça gelişkin dijital dekoderiyle rakipsiz oldu.

logitech e byk bi taş attın gibime geldi?? acaba bu logi küçümseme sebebin nedir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Ses yüksekliği ile kalite aynı şey demek değil. PC için Bose, Jamo, Klipsch, Acoustic Energy, JBL, Harmon Kardon, Audioengine, M-Audio ve hatta Altec Lansing gibi markaların yanında Logitech demek olmaz.

bunların yanında vasat kalır logitech, doğru demiş arkadaş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.