Şimdi Ara

En İyi Ses Sistemi Logitech'e mi ait ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
21.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taş atmadım, aksine övdüm. pc ses sistemi diye satılan ancak iyiler ligine sonuncu sıradan da olsa girmiş tek set z5500.

işin fiyat boyutunu yazmadım çünkü zaten yeterince yazılmış. ayrıca giriş düzeyi sağlam bir setin bin liradan başladığını düşünürsek, bu konu yorum dahi gerektirmiyor. bas konusunda da creative i-trigue, cambridge gibi ürün gruplarını kastetmiştim. Logitech bunlar kalitesinde set üretmedi, yerine daha yüksek elektronik donanıma sahip bileşenler üretti. bence doğru bir pazarlama da oldu.

giriş düzeyinde F/P oranı çok iyi x530/x540, baslar konusunda x580/x680 gibi çok iyi setler üretmiş. ama netice itibariyle bunlar gerçek anlamda ses sistemi dahi sayılmıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: mawoix
    logitech e byk bi taş attın gibime geldi?? acaba bu logi küçümseme sebebin nedir??

• Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz marka modelleri karşılaştıracağım uygun bir zamanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

taş atmadım, aksine övdüm. pc ses sistemi diye satılan ancak iyiler ligine sonuncu sıradan da olsa girmiş tek set z5500.

işin fiyat boyutunu yazmadım çünkü zaten yeterince yazılmış. ayrıca giriş düzeyi sağlam bir setin bin liradan başladığını düşünürsek, bu konu yorum dahi gerektirmiyor. bas konusunda da creative i-trigue, cambridge gibi ürün gruplarını kastetmiştim. Logitech bunlar kalitesinde set üretmedi, yerine daha yüksek elektronik donanıma sahip bileşenler üretti. bence doğru bir pazarlama da oldu.

giriş düzeyinde F/P oranı çok iyi x530/x540, baslar konusunda x580/x680 gibi çok iyi setler üretmiş. ama netice itibariyle bunlar gerçek anlamda ses sistemi dahi sayılmıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: mawoix
    logitech e byk bi taş attın gibime geldi?? acaba bu logi küçümseme sebebin nedir??

zannedersem z560 ve z680 demek istedin???

• valla bilgisayara olr olmaz bilmem ama en iyi ses sistemi genel anlamda şahsen Technics dir...ondan sonrada harman derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Şu ana kadar ürün gfiyat performans olarak microlabdan üstün bir setini görmedim yazdığım tarihler de hatalı.Mause ve klavye konusunda iyi olabilirler ama ses sistemi konusunda pek de microlabdan farklı değiller.Müzikte en iyi yokur belirli bir seviyeden sonra sizin sevdiğiniz tarza uygun markalar vardır kimisi yamahanın sert sesini midlerini kimisi onkyonun yumuşak sesini sever tercih meselesi.

vallahi arkadaşta 5+1 var microlap benle aynı gün aldı ben ise logitech x530 aldım oda onu aldı ama şimdi pişman bendekini görünce dinleyince :)ama iş işten geçti tabi mesala tel çaldında bende ses sistemi hiç etkilenmiyo desem yarardır ama onda kıyamet kopuyo

• Yöneticinin de dediği gibi ses sistemlerinde en iyi diye bir tabir kullanmak yanlış olur.

Müzik-ses,farklı zevklere,farklı kesimlere hitap eder...Farklı bütçelere hitap eder...
    Kimisi bass sever,kimisi tiz,kimisi müzikte dolgunluk ister...Hepsinin bir arada bulunacağı sistem varmıdır yokmudur tartışmaya açık konudur.Çok konuşulur üzerinde.Ama ortak sonuca pek varılamaz.
    O yüzden dediğim gibi insanlar ihtiyaçlarına göre seçim yapar.Bir klasikçi için gidip Z5500 almak,yaşlı ve zengin bir işadamının RR yada Maybach varken Murcielago almasına benzer.

Yukarıda birçok marka geçmiş.Çoğu köklü,tanıdık,bilindik markalar.Fakat fiyat etiketlerine baktığınız zaman insanı tabir-i caizse müzikten soğutan sistemler.
    Bose, Jamo, Klipsch, Acoustic Energy, JBL, Harmon Kardon, Audioengine, M-Audio ve Altec Lansing'den bahsedilmiş.
    Eğer aylık sabit geliriniz 9-10 asgari ücrete denk geliyorsa hiç düşünmeden,taksitle yukarıdaki markalardan birine sahip olabilirsiniz.
    Hangisinin en iyi olduğuna siz karar verirsiniz.

• BOSE veya HARMAN KARDON
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMEVONES

Yöneticinin de dediği gibi ses sistemlerinde en iyi diye bir tabir kullanmak yanlış olur.

Müzik-ses,farklı zevklere,farklı kesimlere hitap eder...Farklı bütçelere hitap eder...
    Kimisi bass sever,kimisi tiz,kimisi müzikte dolgunluk ister...Hepsinin bir arada bulunacağı sistem varmıdır yokmudur tartışmaya açık konudur.Çok konuşulur üzerinde.Ama ortak sonuca pek varılamaz.
    O yüzden dediğim gibi insanlar ihtiyaçlarına göre seçim yapar.Bir klasikçi için gidip Z5500 almak,yaşlı ve zengin bir işadamının RR yada Maybach varken Murcielago almasına benzer.

Yukarıda birçok marka geçmiş.Çoğu köklü,tanıdık,bilindik markalar.Fakat fiyat etiketlerine baktığınız zaman insanı tabir-i caizse müzikten soğutan sistemler.
    Bose, Jamo, Klipsch, Acoustic Energy, JBL, Harmon Kardon, Audioengine, M-Audio ve Altec Lansing'den bahsedilmiş.
    Eğer aylık sabit geliriniz 9-10 asgari ücrete denk geliyorsa hiç düşünmeden,taksitle yukarıdaki markalardan birine sahip olabilirsiniz.
    Hangisinin en iyi olduğuna siz karar verirsiniz.

Audioengine 490USD 9-10 askeri ücrete gerek yok dostum, sayılmış diğer markaların da bu fiyat civarında ürünleri var. abartma insanları yanıltma

• Dün 70 milyonluk bi microlab almıştım, electroworld de denerken güzel gelmişti, aldım geldim eve kurdum aleti Disfiguring The Goddes - Pacifism Of Insignificancy bu şarkının 2. saniyesinde inanılmaz bi bass var, direk o şarkıyı açtım ve o kısımda ses kısıldı, alet o sesi veremedi:DBugün gittim değiştirdim 150 milyonluk logitech x-530 aldım, şarkının o kısmında odamın camı dızlıyo o derece:DDoğru düzgün herşeyiyle şarkı dinleyebilmek için o fiyatta bi logitech yeterli tavsiye ederim.
  • Konuya bir göz attım da Bose, Harman Kardon, Klipsch, Jamo gibi hi-fi temelli markaların adı geçmiş arkadaşlar pc ses sistemleri bölümünde açılmış bir konuda bu markaların ne işi var Allah aşkınıza Konuyu açan arkadaş en çok Logitech'i duyduğundan dolayı en iyisi bu mu acaba diye sormuş ama en çok bilinen en iyidir diye bir kaide yok tabi. Pc için üretilen multimedia sistemler arasında en iyisi hangisi diye sorulması gerekiyordu aslında ama bu şekilde sorulmamış, normal olarak da hi-fi sistem üreten seçkin markaların adı geçmiş. Logitech uzun zamandır pc için nispeten uygun fiyatlı multimedia sistemler üreten bir firma, bu markanın dışında da bir çok multimedia ses sistemi üreten marka var elbette ama bu konularda 'en iyi' yakıştırması yapmak bana göre pek doğru değil. Dinleyici bas seslerini yoğun olarak yaşayacağı bir ses sistemi ister ve yüksek ses ve bas gücüne sahip Logitech modellerinden birini alır ve halinden memnundur diyelim şimdi bu kişi için o sistem en iyisidir ama bunu genellemek yanlış olur. Seste detay arayan biri de ayrıntılı ses verme konusunda yeterli olmayan Logitech'i seçmeyecektir Creative veya Altec Lansing'in multimedia sistemlerinden birini tercih edecektir. Bu durumda da az önce yazdığım markaların modellerine sahip olan kişi o modelin iyi oluduğunu savunacaktır normal olarak. İşte bundan dolayı 'en iyi' sorusunu ses sistemleri için sormak yanlış ve cevabı olmayan sorulardan biridir bana göre. Kategorilere göre bir ayrım yaparsak şiddetli ses ve yüksek bas gücü anlamında Logitech'in başarılı olduğunu söyleyebilirim, detaylı ses verme konusunda da Creative, Altec Lansing, Jamo (multimedia sisteminden bahsediyorum) gibi markaları örnek göstermek doğru olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Konuya bir göz attım da Bose, Harman Kardon, Klipsch, Jamo gibi hi-fi temelli markaların adı geçmiş arkadaşlar pc ses sistemleri bölümünde açılmış bir konuda bu markaların ne işi var Allah aşkınıza Konuyu açan arkadaş en çok Logitech'i duyduğundan dolayı en iyisi bu mu acaba diye sormuş ama en çok bilinen en iyidir diye bir kaide yok tabi. Pc için üretilen multimedia sistemler arasında en iyisi hangisi diye sorulması gerekiyordu aslında ama bu şekilde sorulmamış, normal olarak da hi-fi sistem üreten seçkin markaların adı geçmiş. Logitech uzun zamandır pc için nispeten uygun fiyatlı multimedia sistemler üreten bir firma, bu markanın dışında da bir çok multimedia ses sistemi üreten marka var elbette ama bu konularda 'en iyi' yakıştırması yapmak bana göre pek doğru değil. Dinleyici bas seslerini yoğun olarak yaşayacağı bir ses sistemi ister ve yüksek ses ve bas gücüne sahip Logitech modellerinden birini alır ve halinden memnundur diyelim şimdi bu kişi için o sistem en iyisidir ama bunu genellemek yanlış olur. Seste detay arayan biri de ayrıntılı ses verme konusunda yeterli olmayan Logitech'i seçmeyecektir Creative veya Altec Lansing'in multimedia sistemlerinden birini tercih edecektir. Bu durumda da az önce yazdığım markaların modellerine sahip olan kişi o modelin iyi oluduğunu savunacaktır normal olarak. İşte bundan dolayı 'en iyi' sorusunu ses sistemleri için sormak yanlış ve cevabı olmayan sorulardan biridir bana göre. Kategorilere göre bir ayrım yaparsak şiddetli ses ve yüksek bas gücü anlamında Logitech'in başarılı olduğunu söyleyebilirim, detaylı ses verme konusunda da Creative, Altec Lansing, Jamo (multimedia sisteminden bahsediyorum) gibi markaları örnek göstermek doğru olur.

Bose gibi markalarında multimedia sistemleri var en iyisi diye sorulunca ister istemez akıla geliyor böyle sisemler. Çoğumuzun evde kullandığı sistemler tabiri caizse kötünün iyisi.
    Güzel birde ayrım yapmışsınız bunu ses sitemi alacak arkadaşlarda bilmeli ses yüksekliği olarak z5500 var bitel logitech'in diğerleri o kadar yüksek değil ama en küçük sisteminde bile yüksek bass duyabilirsiniz . Creative ise daha çok tiz mid ağırlılı sistemler üreten sert subwooferlar yapan bir firma microlab'da creative logitech karışımı fakat bu saydığım markaların ürünleri genel olarak bir ev kullanıcısını çok rahat tatmin eder en iyisi hangisidir bilinmez ama herkesin kulandığı sistem kalbinde bir numaradır Mega thx550

• sinema ve müzik performans olarak gigaworks s750 tavsiye edebilirim ama rb müzik için ise logitech z5500 derim . f/p olarak her ikiside hemen hemen birbirine yakın . nerde kullanacağını belirtmemişsin kullanıcak olduğun yere göre ikisinin arasında bir tercih yapabilirsin . ( ama unutma logitech kronik hastalık olarak kontrol panel arızası verir gigaworkste basta arıza verir ) şansına tabi .. ben bugüne kadar logitech z5500 creative g500 gigaworks s550 kullandın hepside arızadan dolayı geri alındı. bendemi birşey var bilmem ama çervremdeki arkadaşlarımda aynı şikayetlerden sistemlerini geri vermek zorunda kalmışlardır ... şimdi altec almayı düşünüyorum sırf fiyatı ucuz diye neticede oda gümlicektir . araştırmalarında başarılar kolay gelsin

• arkadaşlar konu bayaa dağılmış.bende z2300 var mediamarkta altec ile z2300 ü yanyana dinledim altecin tam ismini hatırlmıyorum ama güzel sistemdi
    bass ta logiyi gecen sistem sanmıyorum (emsallerinde) ama ses netliğinde altec bana daha iyi gelmisti.ayrıca bu bose hayranlığınada katılmıyorum.
    bence bose o kadar da abartılacak sistem değil dinlediğim icin diyorum
  • artık logitech mesela cep telefonlarındaki nokia gibi herks tarafından kabul görmüş bi marka.. Kaliteli sistemleri var yani..

bendede Z-2300 var mükemmel bişi
     En İyi Ses Sistemi Logitech'e mi ait ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramparca

Ses yüksekliği ile kalite aynı şey demek değil. PC için Bose, Jamo, Klipsch, Acoustic Energy, JBL, Harmon Kardon, Audioengine, M-Audio ve hatta Altec Lansing gibi markaların yanında Logitech demek olmaz.

katılıyorum

505rms veriyormuş isterse 1000w rms versin güç herşey değildir
  • bence en kaliteli markalar

1- BOSE
    2-HARMAN/KARDON
    3-AUDİENGİNE
    4-KLİPSCH
    5- JBL
    6- ALTEC LANSİNG (bu cihazlar belki pc için uyumlu değil ama aux denen baglantı şekli ile pc ye rahatça baglanır)
    .

LOGİTECH maalesef bunlarla yarıscak kadar iyi değil ama idare eder gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logi_Z -- 8 Şubat 2010; 12:47:12 >
  • Okuyorumda bağzen hak veriyor bağzende kızıyorum tamam haklısınız borttan dinlerseniz medyum ve tiz eksik geliyor seste kalite yok gibi bişi fakat bu demek değildir ki z5500 kötü siz z5500e ne verirseniz onu alırsınız bakın arkadaşlar ben kısa vede öz yazacam alın bir PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series birde z5500 kurun win7 yi bağlayın optikten digital 5+1 ondansonra buraya yazın yorularınızı. (NOT YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME) El kadar o z5500 ün dekoderi sizin o övdükleriniz ses sistemlerini benim gözümde bu 3 lü ile katlar başka bişi demiyorum dediklerimi yapın sonra yorum yazın kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap054 -- 3 Ocak 2010; 8:13:30 >
  • Bir ara Vestel 5+1 kullanmıştım. Fena değildi ve pek iyi değildi ama işimi görüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34sem

Bir ara Vestel 5+1 kullanmıştım. Fena değildi ve pek iyi değildi ama işimi görüyordu.

Hangisi?
    Üniversite sınavlarına girişlerde sorulabilecek bir anlam bozukluğu sorusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NVN

quote:

Orijinalden alıntı: 34sem

Bir ara Vestel 5+1 kullanmıştım. Fena değildi ve pek iyi değildi ama işimi görüyordu.

Hangisi?
    Üniversite sınavlarına girişlerde sorulabilecek bir anlam bozukluğu sorusu.

başı dönmüş arkadaşın ses sistemlerinden anlam bozukluğu değil o anlatım bozukluğu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.