Bildirim
Logitech Z-623'e Ses Kartı Gerekir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu Konu Neden Bu Kadar Sakin Arkadaşlar Cevap Hiç Verilmiyor ? -
Hocam 299 liraya ürünü nerden aldın?söyle de biz de alalım (not:bu konu da ciddiyim)
Soruna gelicek olursak ben çok iyi anlamam bu işlerden ama orta üst seviyeden itibaren ses sistemlerine ses kartı takviyesi önerilir.seninki üst se iye bir 2.1 sistem.creative soundblaster z var bunun yanında iyi gider diye düşünüyorum ama ses sistemini 299 liraya almışsan biraz pahalı gelicektir.ama benim önerim ses konusunda kendini çok fazla geliştirmemişsen hiç ses kartına falan bulaşma derim.sonuçta onu alınca seste aman aman muhteşem bir artış olmıycak.ses konusunda çok iyi değilsen belki de farketmezsin bile...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mbald
Hocam 299 liraya ürünü nerden aldın?söyle de biz de alalım(not:bu konu da ciddiyim)
Soruna gelicek olursak ben çok iyi anlamam bu işlerden ama orta üst seviyeden itibaren ses sistemlerine ses kartı takviyesi önerilir.seninki üst se iye bir 2.1 sistem.creative soundblaster z var bunun yanında iyi gider diye düşünüyorum ama ses sistemini 299 liraya almışsan biraz pahalı gelicektir.ama benim önerim ses konusunda kendini çok fazla geliştirmemişsen hiç ses kartına falan bulaşma derim.sonuçta onu alınca seste aman aman muhteşem bir artış olmıycak.ses konusunda çok iyi değilsen belki de farketmezsin bile...
2012 nin son günü teknosadan aldım 299 TL ye.
Ama bakıyorum şu an fiyatlara Vatan ve Teknosada 500 Civarı fiyatları var 1 Senede Aynı Ses Sistemine 200 TL zam mı Geldi Anlamadım ki.
Ben 1 Ay Fiyatlara baktım 360-370 Civarlarıydı.O Fiyatlardan almayı düşünüyodum.Bi Baktım 299 TL teknosada Trabzon Teknosa Forum Extra ya gittim 1 tane vardı.Hemen kaptım onu.
CREATIVE SB Z PCI-E SES KARTI = 300 Civarı çok pahalı
CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI = 200 Civarı belki bunu düşünebilirim. Fiyatı az daha düşerse.Bide Acaba bu değermi fiyatına ses konusunda Z623 ve G230 Kulaklık almayı düşünüyom bunlara fark yaratır mı ?
-
Dediğim gibi değip değmemesi biraz sana kalmış bir durum.Hassas kulaklara sahip değilsen belki de fark etmezsin bile ama iyi bir ses kartı z623 ün performansını yukarılara taşıyacaktır.(g230 un performansını bilmediğim için yorum yapamıycam)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X