Şimdi Ara

En İyi Ses Sistemi Logitech'e mi ait ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
21.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla en iyisi nedir bilmem ama windows XP den sonraki işletim sistemlerinde ki şuan windows 7 kullanıyorum. Bırakın logitech z5500 ü Boseyi koysan buraya kaynak(Windows7) kötü olduğu sürece hiç biri güzel değil bence. Windows XP deki X-fi ve z5500 ün tadından doyum olmuyordu. ee artık windows 7 çıkmış XP kullanmaya devam edilemez dedik gittik üstelik orjinal windows 7 aldım. Sesler özelliklede müzikler z5500 de bir hiç artık benim için. Arka oda da Sony Hi-Fi sistem var artık güzel müzik ihtiyacımı o sistemde gideriyorum...

Arkadaşın sorusuna gelince XP kullanacaksan X-fi ses kartı + Z5500 öneririrm.
  • kimin yanına gitsem converse ayakkabı kullanıyor en iyi ayakkabı converse mi

türkiye pazarını ele geçirmiş ise bu bizim milletin ve getirenlerin suçu.fan boyluğa gerek yok.
    irandada herkes iran kolası içiyor
  • JBL den kimsenin haberi yokmu bu arada yaw yukardaki yazılarda hiç adı geçmemiş amerikalı ustanın
  • klipcsh , bose , harman kardon , jamo
  • @mustafakeman
    logi_Z nin yorumu gözünüzden kaçmıs sanırım
  • evet dostum şimdi gördüm kusura bakmasın
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

evet

Post kasmaya çalışıyosan adam gibi kas bu nedir ewet adam 4-5 kelime yazar en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

evet dostum şimdi gördüm kusura bakmasın

:D jbl süperdir ses kalitesine hayranım

• valla ben pc de hi-fi sistem kullanıyorum logitech de var ama hi-fi baska basslar bütün odaya yayılıyo logitech de ise sadece kendini oynatıyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Logitech z5500, sadece ses sistemi üzerine olan forumlarda, iyiler liginin en kötüsü diye geçiyor.

Ayrıca bir özelliği daha var logitechin; alt sınıf bir ligde yer alıyor ve bu sınıftaki tüketicilerin en büyük tercihi, iyi bas. logitech mid ve tiz seslerde iyi olmasa da basları güçlü ve bu sayede eşdeğer ürünlerden sıyrılıyor.

z5500 ise, özel bir konumda. daha önce z5500ün dekodersiz versiyonları da üretildi ama tutulmadı. daha az güçlü diğer sistemleri tercih etti insanlar. oldukça gelişkin dijital dekoderiyle rakipsiz oldu.

Dekoder görmesek yutturacaksın bize. Displayi bile ayrı bir sorunlu o modelin. Tiz ve mid vasat olduktan sonra napayım ben bas sesleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50-250 lira gibi bir bütçeniz var ise edifier'dan sonra alınacak bir marka...ama 350 ve üstü bir bütçem varsa tercih etmem şahsen...350 tlye bir creative t3...yada 650 tl bütçem olsa aego m varken kim napsın logitech neyin:) logitech giriş seviyesi cihaz bakan arkadaşlar için iyidir belkide, fakat hassas kulakları tatmin etmez....şahsen gidipte bir z-906 yada z-5500e 700-800 lira vermem fiyat performans oranı düşük((bas/mid/tiz olarak dengesiz bence))çok daha kaliteli sistemler alınabilir o paraya...ama gelgelelim 170-180 liraya 523 modeli bence alınır.(daha birsürü modeli daha var fakat şuan aklımda değiller)

yani şöyleki 50-250 lira bütçeniz varsa iyi bir seçim fakat 350 ve üstü bir bütçeniz varsa kötü seçimdir diyebiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Logitech z5500, sadece ses sistemi üzerine olan forumlarda, iyiler liginin en kötüsü diye geçiyor.

Ayrıca bir özelliği daha var logitechin; alt sınıf bir ligde yer alıyor ve bu sınıftaki tüketicilerin en büyük tercihi, iyi bas. logitech mid ve tiz seslerde iyi olmasa da basları güçlü ve bu sayede eşdeğer ürünlerden sıyrılıyor.

z5500 ise, özel bir konumda. daha önce z5500ün dekodersiz versiyonları da üretildi ama tutulmadı. daha az güçlü diğer sistemleri tercih etti insanlar. oldukça gelişkin dijital dekoderiyle rakipsiz oldu.

Dekoder görmesek yutturacaksın bize. Displayi bile ayrı bir sorunlu o modelin. Tiz ve mid vasat olduktan sonra napayım ben bas sesleri

Diyorum hep, foruma alkollü ya da kokainli girmemek lazım diye. sonra böyle saçmalayabiliyor insan.

• fiyat-performans tada BAStada sınıfındaki bütün rakiplerine basar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubpulse

fiyat-performans tada BAStada sınıfındaki bütün rakiplerine basar :)

Hehe hay bin yaşa emi

Evet f/p ve bass ta rakipsiz ama ne yazıkki tüm olayı özetleyende bu iki başarımı zaten, işin müzikal kısmı ise çöp
  • Çok üst seri bir şey beklemiyorsanız, X-530 da iş görüyor aslında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertchan

Çok üst seri bir şey beklemiyorsanız, X-530 da iş görüyor aslında :)

aynen oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruyu soran 2009 yılında sormuş, 4 yıl sonra, 2013'te halen cevap yazıyorlar.

Maksat tabii, "fırsat bu fırsat" diyerek içindekileri dökmek. Yoksa o soruyu sorup başlığı açan kişi, dört yıldır halen cevap mı bekliyor yani?

Soruyu sormuş olanın da maruzatı basit olduğu halde, tutmuşlar yine Hi-Fi sistemlere kadar getirmişler işi. Sizce Hi-Fi sistem mi sordu adam yani?

Bilgisayar ve multimedya denilince akla gelen birkaç firma var zaten: Creative, Logitech, Microlab, Edifier.

"En iyi" ya da "en kötü" diye lafını anlata anlata yıllardır bitiremediğiniz de bu dört firma. Hiçbiri de müzikte iyi değil.
  • Logitech en iyi olmayabilir ama Z-5500 İle kendini kanıtlamış bir marka. Eksik tarafları var tabikide. Z906, Z5500 kadar şık değil. Z506 kullanıyorum kumandası eksik :( Z506 için 200 TL için alınabilcek en iyi sistem garantisi verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.