Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu: Türkiye için Açıklanan Vefat Sayısının Elli Kadar Fazlası Sadece İstanbul’da Var (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
2
Favori
17.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
310 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İmamoğlu CHP ve saz arkadaşları çılgın eğlence partilerini finanse ve destek etmiyormu gençliği toplayıp bedava alkollü içki dağıtmıyormu dağıtıyor hem Corona virüsü pompalıyor yayıyor hemde bak kaç kişi ölüyor deyip başarılı hükümeti suçluyor yahu Corona virüsü tedbirlerine kurum olarak da kişisel olarak da siz ve üyelerimiz uymuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 16 Kasım 2020; 19:38:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamoğlunu güzelleyenler var cidden yazık. Adam her gittiği yerde ülkesini kötüleyip, terör gruplarıyla adı anılan birisi,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt

    Bana bak Allah'ın akp'lisi.


    Maske de taksan iyi havalandırılmayan yerde 1 saat covid'li biri ile dur bulaşıyor bu lanet virüs. Kapatma dışında çare yok.


    Kapiş, halen insanlara laf ediyor ya. La annen baban ölecek halen akp derdinde. İmamoğlu'na laf sokma peşinde. Nasıl insanlarsınız siz be.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem İmamoğlu: Türkiye için Açıklanan Vefat Sayısının Elli Kadar Fazlası Sadece İstanbul’da Var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K110

    Bugün Youtube da Ekrem İmamoğlu'nun ingilizce konuştuğu bir vedeo'su nu izledim. Sözde çok iyi ingilizce biliyormuş. Palavra çıktı. Bildiğimiz orta öğrencisi aksanı ile konuştu.


    Adam yalancının teki.


    Zaten Muharrem İnce kendisi de söyledi, CHP için, yalanın merkezi oldular diye.


    Bence Ekrem İmamoğlu'da tam Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerini alablecek, geleceğin CHP lideri. Aynı kişiliğe sahipler ikiside.

    Ekrem İmamoğlu "Çok iyi İngilizce biliyorum" diye ne zaman demiş ya da yazmış? Ben bulamadım, iddianıza kaynak göstermeniz mümkün mü? Böylece yalancı siz misiniz yoksa İmamoğlu mu anlaşılır.

  • Ekrem İmamoğlu kendi işine baksın vaka sayısı ölü sayısı onun işi değil o önce ülkesini şikayet etmeyi bıraksın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Tayyip her moka karışıyor diyenlerin savunduğu Ekrem daha şimdiden karışmadığı bir mok yok.

    Ekrem'de tipik siyasetçi kafası var. İktidar kendi siyasetine göre bir rakam atıyor, Ekrem de kafasına göre bir sayı atıyor. Nasıl olsa kimse gerçeği sorgulamıyor. Bir yönetici algılara göre değil, net kanıtlara göre konuşmalı diyen yok.
    Ben de çıkıp diyorum ki İstanbul'da 50 değil 100 fazlası var. Kanıt mı, mantığıma göre öyle. Vatandaş bunu diyebilir, ama bir yönetici bunu diyemez, Ama çıkıp dersem ki hükümetin açıkladığı rakamlar açıklanandan daha fazla, bu mantıklı olur.
    Hem hükümeti net doğruları söylemekle suçlayacaksın, sonra net bir şey söylemeyerek klasik siyasetcilik yapacaksın.

    Hiç bir siyasetçi doğrular peşinde değil, doğrular yaratma peşinde.

    Gerçekleri söylemek ne zamandır karışmak oldu cidden iyi değilsiniz yada Türkiyede yaşayan bir tanıdığınız yok ki bu kadar rahat davranabiliyorsunuz kardeş bu bir virüs belki banada gelir belki senin ailenede yahu gerçek vakalar vakaların ne kadar çok olduğu paylaşılması gereken bir şey tamam AKP li troll aileni Tayyibe kurban eden tiplerden olabilirsin de bari buna sessiz kalmayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bedava alkollü içkiyi nerede dağıtıyor hocam? Söyleyin biz de gidelim.

  • 18 senedir bütün istatistikleri yalan , dünyaya rezil olmaktan başka ne işe yarıyor bu? Koyun akp seçmenine iyi görüneceğim diye bunlar yapılır mı?


    Hangi ülke güvenip yatırım yapacak Türkiye'ye?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne üzücü bir durum. İnsan kendi ülkesinin resmi rakamlarına inanmıyor. Hiçbir şeyde inanmıyor.


    Bence çok üzücü bir şey.

  • https://mobile.twitter.com/solcugazete/status/1328445360986009601 istanbul'da hastane covid19 yogunlugu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakamlarin az yada cok olmasini neden bu kadar tartistiginizi dusundum mesajlara baktim herkes etrafindaki daralan tehlikenin yaklasan riskin farkinda hastaneler dolu orasi kesin pekiii mecbur olmadikca cikmayin korunun kendinizi kisitlayin diyen 50000kanal varken ihtiyat ve tedbirli olmak icin daha ne bekliyorsunuz arkadaslar.Devlet 85926 yerde mecbur kalmadikca cikmayin deyince idrak etmek icin sayi gorme sarti nedir allah askina ? Olude cok hastanede dolu salgin yayiliyor hizla devletin verdigi verebilecegi tek ilacta riskli agarlasirsan o riski al diyerek veriyorlar siz gercek olu rakamini gormeye cok da anlami varmis gibi niye taktiniz ? Ekreme belediye otobusu sayi ve sefer sayisini artir dediler kurtarmaz yok hatta az diyip garajlar dolusu otobusu karlilik kaygisiyla sefere cikartmayip yok olu sayisi yok yalanmis eksikmis.Hastanenin asfaltini dokseydi 770.000 sterline tablo alacagina saglik bakanini goreve cagirmaktansa beynini kafasina , kendisinide makamina gorevine cagirsin once eminim belediye catisi altinda devletin ona buyurduklarini yapmak zorunda oldugunu anlar. Kendini goreve cagirsin kendini.Yapsin toplanti toplu tasimadaki kalabaligi azaltacak sadece bir tek caba gorelim yeter sadaka vercem .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Efendi. Ben İstanbul'da hemşireyi.. boş konuşuyorsun, sus! İşleyişe dair bilgin 0 fikrin yoksa zikrin de olmasın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmamoğlu ilk önce işini bi yapsın adam belediye başkanı ama ne iş yapacağını bilmiyor hep laf hep boş işler gitsin denizden haç çıkarma törenine katılsın eski hdp genel başkanının adı vardıya Ahmet Türk diye o ne kadar türkse İmamoğlu’da o kadar müslümandır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnanmayan gitsin (İstanbul'da) herhangi bir devlet hastanesinin acilinden giriş yapmaya çalışsın. Daha geçen hafta hastaneye gittim, acildeki sırayı görünce muayene dahi olmadan gerisin geri döndüm. Adam doğruları söylemiş. Zorunuza giden kısım tam olarak neresi sayın Ak Partililer?


    Doğru olması mı?


    Nefret gözünüzü kör etmiş sizin. Bir yakınınızı kaybettiğiniz zaman gelip burada ağlamayın.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Mahallemizin küçük yeşil pokeball u da geldi

  • ziyan82 kullanıcısına yanıt

    Kullanıcı adı-mesaj uyumu.

    İmamoğlu’nun müslümanlığına karar verme mercii sen misin? Adam Eyüp Sultan’da bir yasin okudu, kendisine karşı okunan milyonlarca fetih duasını yendi.

    Evliyalardan yardım alıyor olabilir mi? Kalbi temiz herhalde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    düşününki Londra belediye başkanı Türkçe olarak Aliyev ile BBC röportajına atıfta bulundu ve bizim ülkemiz de monarşi var demokrasiye aykırı ayrıca basın özgürlüğü konusunda Aliyev haklı biz Assange i yakalasak öldürecektik vs vs vs dedi sizce İngiliz vatandaşı foruma girip adam ülkenin halini söyledi der mi ya da demeye yer mi? ya da o Londra belediye başkanına ne olur sizce?

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.