Selam arkadaşlar, Benim sorunum şu,ekranda hareketli görüntüler olduğu zaman yazılar karışıyor,nesneler bulanık gözüküyor.Fakat görüntü sabitken bir problem yok kalite gayet iyi.Önceden bu tarz bir sorunum yoktu, yeni oldu bu olay.Ekran kartının driverını güncelledim yine birşey farketmedi.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.. PC özellikleri şu şekilde: *AMD Phenom II X2 565 Processor 3.40GHz işlemci *Nvidia GTX 460m 1GB ekran kartı *4gb ram *Samsung B2230HD monitör
nvidia nın bi özelliği olacaktı kalite ile ilgili sağ alttaki icondan bi karıştır köşe yumuşatma ve 3d-2d kalite ayarlarını bi karıştır
O ayarları da yaptım fakat birşey değişmedi,Acaba işlemci ile alakalı bir problem olabilir mi?Çünkü klasör açıp kapatırken bile bazen takılarak açıp kapanıyor,hafif bir titreme oluyor.Mesela pencere açıp sürüklediğim zaman yazılar vs. okunamaz hale gelip titreme yapıyor.
Şunu da ekliyim oyunlarda hareketli görüntüler esnasında dalgalanma da oluyor.
eğer ekranda fiziksel bişey yoksa bence driverın yüklü olup olmadığını deneyin, ya da güncelleyin.
diğer bir alternatif virüs taraması.güvenli modda combofix ile hallolur.
nvidia kontrol paneline gir 3d ayarları yönete tıkla en aşağıda vertical sync var türkçesi dikey senkronizasyon olması lazım onu aç oyunlardaki görüntülerin kaymasını önler muhtemelen filmlerde de işe yarar