Şimdi Ara

Klavye makro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Klavye ile basit bir makro programı arıyorum. Örneğin bir tuşa basıcam ve o tuş istediğim kadar herhangi bir tuşu tekrar edicek.

Mesela "A" ya bastım, ardı ardına 8 defa "F" basmış olucak.

Autohotkey diye bir program buldum fakat beceremedim. Lütfen yardım edin.

ben metin2 de oto pelerin için bir program kullanıyorum. program x tuşu ile başlayp x tuşu ile durabiliyor. ancak ardı ardına basmıyor. 3-5 saniye ara ile basıyor. birde program açık iken doğal olarak metin2 penceresinden ayrılırsan işe yaramıyor. işinize yarayacak ise upload edebilirim.
    Viewsonic VX2457-MHD 23.6 || i5 6600K || ASUS Z170 PRO GAMING || CORSAIR 16GB DDR4 3200Mhz CL16 || SAPPHIRE NITRO+ RX 590 8GB GDDR5 || CORSAİR LS 240GB || CORSAIR CX 80PLUS 750W || CORSAİR H100i v2 EXTREME) || ZALMAN Z11 PLUS HF1 MOD || LOGİTECH G303 || Corsair Strafe RGB, Black, RGB LED, Cherry MX Silent || Corsair Gaming VOID USB RGB-Carbon || SteelSeries QcK MEDİUM||
  • Autohotkeyle yaparsın ama kaç kere bastığını anlayamazsın nitel bir hissiyatı var

Başka programlar ara mobil olduğum için dtay atamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler size işin aslını özetliyim. İstediğim çok basit bir şey aslında. Ben herhangi bir tuşa basıcam, o 20 kere TAB tuşuna basmış olucak.

"X" button = 20x TAB
    Klavye mouse
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Microsoft marka klavye veya mause kullanıyorsan intellipoint kullanabilirsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.