|
Merhaba, Far cry 3 her dakika oyundan atıyor, artık oynayamaz oldum, oysa sistemim o kadar kötü değil, gerek işlemci, gerekse ekran kartı ısısı 70 dereceyi bile bulmuyor. Bu nedenle 2 ci bir işletim sistemi olarak Windows 8.1 pro kurmayı, denemeyi düşünüyorum. Bunu, C: sürücüsünü bölerek kurmam şart mı? bilgisayar içindeki sabit 500 Gb lık başka sabit sürücüye kursam, Bu bilgisayarda hem Windows11 hem de Windows 8.1 pro. kullanılır mı. Aslında 2ci sistem nasıl kurulur onu da tam bilmiyorum ama sanırım google de araştırırsam bulurum, Donanımımı aşağıya yazıyorum, Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Donanımım : ANA KART MSİ MPG Z590 Gaming Karbon Wifi İŞLEMCİ İntel Core İ9-10900KF 20 MB Cache LGA 1200 EKRAN KARTI Asus NVIDIA GeForce GTX 960 GDDR5 4 GB 128 Bit SSD HD C: Sürücüsü: ( window bu sürücüsünde kurulu) Kingston Fury Renegade 2TB PCI-e 4.0 NVMe M.2 SSD. RAM Corsair Vengeance Pro RGB 16 GB(2X8 GB) DDR4 3600 MHz CL 18 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA27EF22C -- 3 Şubat 2025; 17:17:13 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt