Şimdi Ara

Ekran titreme ve kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben HD formatında bir video izlerken veya herhangi bir oyuna girdiğimde ortalama 10 dakikadan sonra ekran titremeye başlıyor ve ardından kilitleniyor. reset atmak zorunda kalıyorum. ekran titrerken kasadan çıkan fan sesi de yükseliyor. işin garip tarafı bilgisayarımı formatlamadan önce böyle bir sorunum yoktu. bilgisayarı formatladım ve bir anda böyle bir sorunla karşılaştım. driver'ları defalarca düzgünce yükledim. yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama pek de anlamam açıkçası. yardımınızı bekliyorum dh üyeleri

• ekraan kartının sitesinden son sürüm driveri indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity*

merhaba, ben HD formatında bir video izlerken veya herhangi bir oyuna girdiğimde ortalama 10 dakikadan sonra ekran titremeye başlıyor ve ardından kilitleniyor. reset atmak zorunda kalıyorum. ekran titrerken kasadan çıkan fan sesi de yükseliyor. işin garip tarafı bilgisayarımı formatlamadan önce böyle bir sorunum yoktu. bilgisayarı formatladım ve bir anda böyle bir sorunla karşılaştım. driver'ları defalarca düzgünce yükledim. yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama pek de anlamam açıkçası. yardımınızı bekliyorum dh üyeleri

Ekran kartının sıcaklıklarını kontrol edin.

Yüklediğiniz driver sorunlu olabilir. Daha yeni ve ya eski driver kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güncel sürüm driver mevcut. dediğim gibi her şeyi denedim ama bir de sizin fikirlerinizi alayım dedim
  • bi yardımcı olun arkadaşlar lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity*

bi yardımcı olun arkadaşlar lütfen

Yeni driver sorunludur belki. Daha eski driverı yükleyerek deneyin.

Bir de sıcaklıkları kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten dediğim gibi işlemci çok ısınıyor. yazılımsal bir sorun yok, yani driver vs güncel. çözemediğim için danışayım dedim ama aradığımı bulamadım neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ses ve kasma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.